Nika
  RPA folyamatfelmérés hatékonyan
  Nika

  A Nika egy innovatív, chatbot alapú RPA folyamatmérő eszköz, amely egyesíti a szoftverek erejét az emberi bölcsességgel és tapasztalattal.

  Áttekintés

  Szervezetek, vállalatok szerte a világon megtapasztalták már, hogy a robotikus folyamatautomatizálás kulcsfontosságú eleme annak, hogy az iparágukban versenyképesek maradjanak és technológiai szempontból az élen járnak. Természetesen ez a törekvés arra késztette a vezetőket, hogy létrehozzanak egy saját RPA csapatot vagy úgynevezett kompetenciaközpontot, akik az automatizálási törekvésen dolgoznak nap, mint nap.

   

   
   
  Ugyanakkor egy RPA projekt nem korlátozódik csupán a szoftverrobotok fejlesztésére, vagy legalábbis nem kellene, hogy így legyen. Egy adott folyamatban résztvevő felhasználóknak a tapasztalatai, visszajelzései valamennyi RPA projekt nélkülözhetetlen elemei, legyen szó egy adott RPA szervezet működésének a megtervezéséről, vagy akár már az aktív, automatizációs projekteken dolgozó organizációról, amikor a skálázás a cél. Hogyan lehet okosan automatizálni, amikor csak egy gépre bízzuk a döntéshozatalt? Hogyan lehet megtalálni és priorizálni azokat az automatizálási lehetőségeket, amelyek valóban hatással vannak a célként kitűzött főbb mutatószámokra?

  Az RPA elemzők és fejlesztők órákat, napokat, heteket töltenek a folyamatok elemzésével, interjúkat folytatnak a téma szakértőivel, dokumentációt készítenek, megpróbálnak feldolgozni rengeteg adatot, mindezek pedig egy RPA projekt rendelkezésre álló idejének és erőforrásainak több mint 64%-át emésztik fel. Egyetlen RPA kezdeményezésnek sem célja, hogy elvonja az elemzői erőforrásokat egyéb nagy értékű projektektől. Arról nem is beszélve, hogy gyakran egy folyamat teljes feltárása után derül ki, hogy az nem alkalmas automatizálásra - ez pedig pazarlás minden érintett számára.

  Mindezt hatékonyan is lehet csinálni!

   

  nika_flowchart.png

   

  Funkciók

  A megoldás a folyamatfelmérés kihívásaira

  A Nika egy innovatív, chatbot alapú RPA folyamatmérő eszköz, amely egyesíti a szoftverek erejét az emberi bölcsességgel és tapasztalattal.

  Automatizált asszisztens

  • A Nika chatbotjai összegyűjtik, elemzik és dokumentálják az alkalmazottak automatizálási ötleteit.
  • Közvetlen csatorna a folyamat érintettjei és az RPA kompetenciaközpont között, így a csapattagok proaktív módon nyújthatják be ötleteiket.
  • Az RPA belső nagykövete, amely minden vállalati osztályt képes bevonni.
  • Integrálódik a már használatban lévő üzenetküldő alkalmazással (MS Teams, Slack, stb.).

  Könnyen skálázható RPA projektek

  • Dolgozzon csapatával bárhonnan, akár a nap 24 órájában a hét minden napján, távolról vagy akár ugyanabból az irodából!
  • Töltsön akár hússzor kevesebb időt automatizálási ötletek gyűjtésével!
  • Növelje RPA elemzőinek kapacitását és hatékonyságát anélkül, hogy egy újabb alkalmazottat venne fel!
  • Váltsa ki az elemzők munkájának előzetes felméréssel járó nehézségeit, hogy az összetettebb kérdésre tudjanak koncentrálni.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!