CAPE Pack Pallet Group

  CAPE Systems CAPE Pack Pallet Group

  Raklapozás a lehető legjobb helykihasználásért és hatékonyságért
  CAPE Pack Pallet Group

  A népszerű rakatoló és csomagolás tervező szoftvereket gyártó CAPE Systems immár az ESKO csoport tagja.

  A CAPE Pack Palletizing Group egy egyszerű és praktikus szoftver, amely képes megoldani a raklapozás problémáit. A használata rendkívűl egyszerű, csak vigyük be a megfelelő adatokat, és megkapjuk egy képben, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban megpakolni egy raklapot.

  Áttekintés

  Az adatok beírása után néhány másodpercen belül javaslatokat kapunk arról - grafikus és szöveges formában -, hogy mi lehet a legjobb megoldás a raklap leghatékonyabb megpakolására.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP, Windows 7
  Processzor
  Pentium 4
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Raklap minták Láthatjuk, hogy van-e lehetőség még több göngyöleget elhelyezni a raklapon. Elválasztó lapok, fedősapkák, élvédők hozzáadása, pántolás és rétegek megjelenítése, göngyölegek felmatricázása.

   

  Raklapok megjelenítése Raklapok felpakolása több különböző termékkel, bolti kiállítás vagy szállítás céljából.

   

  Dobozméretek konszolidálása A program adatbázisában tárolt dobozméretek segítenek kiválasztani a legoptimálisabb dobozokat.

   

  Termék és dobozméretek Találja meg a legmegfelelőbb termék méretet, dobozkapacitást és raklapterhelést. Csomagoljon kötegelve, vagy tálcára, dobozoljon termékeket, használjon reális formákat és adjon hozzá grafikákat.

  Csomagolás erősségének tesztelése Miután létrehozta a raklap mintát, számítsa ki nyomásterhelését a hullámos tárolóknak szabványos, vagy egyéni képletek alapján.