Cumulus Viewer

  Canto Cumulus Viewer

  Promóciós CD-k, DVD-k egyszerűen!

  A Canto Cumulus Viewer bővítmény lehetővé teszi, hogy azokkal is megosszuk digitális állományainkat, ill. az ezeket rendszerező katalógusainkat, akik (még) nem használják a Canto Cumulus szoftvereket. Íme a tökéletes megoldás különböző promóciós anyagok gyors és hatékony terjesztésére!

  Áttekintés

  A Canto Cumulus Viewer bővítmény lehetővé teszi, hogy azokkal is megosszuk digitális állományainkat, ill. az ezeket rendszerező katalógusainkat, akik (még) nem használják a Canto Cumulus szoftvereket. Íme a tökéletes megoldás különböző promóciós anyagok gyors és hatékony terjesztésére! Az illesztőnek köszönhetően bármely külső adathordozót (pl. CD, DVD stb.) használhatunk az archiváláshoz. (A hibrid CD opciót választva Macintosh és Windows rendszeren is használható lemezt kapunk.) Üzleti céljaink függvényében lehetőségünk nyílik arra, hogy az eredeti dokumentumok gyengébb minőségű mintaváltozatát (egy kép esetében pl. egy alacsony felbontású bélyegképet) tegyük az adathordozóra, ráadásul minden elemhez rendelhetünk egy-egy URL-t, amelyek a cégünk weboldalán lévő teljes változatokra (az előbbi példánál maradva: a maximális felbontású képre) mutatnak. Természetesen arra is van lehetőségünk, hogy a dokumentumok minden hiányosság nélkül, egy az egyben kerüljenek tárolásra. A katalógusokban ugyanúgy kereshetünk és válogathatunk, mintha valamelyik Canto Cumulus alkalmazást használnánk. Meghatározhatjuk a lemez megnyitásakor megjelenő képet, ill. az elemek csoportosításának módját (pl. portréfotók, tájképek, művészfotók stb. elkülönítése), s így kiemelhetjük azon tételeket, amelyek a legnagyobb érdeklődésre tarthatnak számot. Egyazon adathalmazt a célközönség érdeklődésének függvényében több szemszögből is bemutathatunk. A szoftver megvásárlásával minden egyes adathordozóhoz ingyenesen mellékelhetjük a Canto Cumulus Viewer programot.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98 Second Edition, NT 4.0 (SP5), 2000 (SP2), XP, Server 2003
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • TCP/IP hálózati kapcsolat (internetes funkciókhoz)
  • QuickTime 6 (bizonyos funkciókhoz)
  • A szoftver azon katalógusokat képes kezelni, amelyek a  5.x (vagy újabb) program Canto Cumulus Viewer bővítménnyel kiegészített változatával készültek.
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.2.8 (vagy újabb), OS X Server 10.3.2 (vagy újabb)
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • TCP/IP hálózati kapcsolat (internetes funkciókhoz)
  • QuickTime 6 (bizonyos funkciókhoz)
  • A szoftver azon katalógusokat képes kezelni, amelyek a  5.x (vagy újabb) program Canto Cumulus Viewer bővítménnyel kiegészített változatával készültek.
  Funkciók

  Tárolás CD-n vagy DVD-n Az adattároláshoz CD-t, DVD-t vagy bármely hasonló adathordozót használhatunk. Hibrid, azaz Macintosh és Windows rendszer alatt egyaránt futtatható CD-ket is készíthetünk.

  Teljes vagy mintadokumentumok Az adathordozóra az egyes dokumentumok teljes vagy (pl. promóciós célból) némileg gyengébb minőségű mintaváltozatát is rátehetjük.

  Ingyenesen mellékelhető program A szoftvert minden további költség nélkül ingyenesen mellékelhetjük az ügyfeleinknek szánt lemezeken.

  Mintha a Cumulus lenne... A katalógusokban való keresést, ill. az adatok rendszerezését a Canto Cumulus programokban megszokott módon tehetjük meg.

  Kinek ajánljuk?

  A Canto Cumulus Viewer bővítményt mindazon Canto Cumulus felhasználóknak ajánljuk, akik adatbázisuk teljes tartalmát vagy annak egy részét meg szeretnék osztani partnereikkel. Kiváló eszköz leendő ügyfeleink érdeklődését felkeltő promóciós CD-k, DVD-k készítésére.