Cumulus QXP AssetStore

  Canto Cumulus QXP AssetStore

  QuarkXPress fájlok archiválása és kezelése

  A bővítményként kapható Canto Cumulus QXP AssetStore szoftver segítségével Canto Cumulus felhasználóként most minden eddiginél gyorsabban kereshetünk a Quark QuarkXPress fájlok szövegében. A program további nagy előnye, hogy a QuarkXPress dokumentumok egyes oldalait is katalogizálhatjuk, azaz csak azokat az oldalakat, amelyekre tényleg szükségünk van.

  Áttekintés

  A bővítményként kapható Canto Cumulus QXP AssetStore szoftver segítségével Canto Cumulus felhasználóként most minden eddiginél gyorsabban kereshetünk a Quark QuarkXPress fájlok szövegében. A program további nagy előnye, hogy a QuarkXPress dokumentumok egyes oldalait is katalogizálhatjuk, azaz csak azokat az oldalakat, amelyekre tényleg szükségünk van.A bővítményként kapható Canto Cumulus QXP AssetStore szoftver segítségével Canto Cumulus felhasználóként most minden eddiginél gyorsabban kereshetünk a Quark QuarkXPress fájlok szövegében. Többé nem kell megnyitnunk az összes állományt ahhoz, hogy megtaláljuk a kívánt részletet. A program további nagy előnye, hogy a QuarkXPress dokumentumok egyes oldalait is katalogizálhatjuk, azaz csak azokat az oldalakat, amelyekre tényleg szükségünk van.

  Amennyiben kíváncsi a szoftver PDF-es változatára, kattintson ide!

  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 8.6, 9.x
  Egyéb
  • A következő Canto Cumulus szoftverek egyike:
   • A program működéséhez a Quark QuarkXPress 4-5 szoftverre is szükségünk lesz. A bővítményt alaphelyzetben az egyes kliensgépekre kell feltelepíteni, azonban bizonyos funkciók miatt a szerveren is szükség van rá. A program 5.x verziója nem kompatibilis a Cumulus 6 szoftverekkel, úgyhogy ilyen esetben kérjük, hogy használjon egy újabb verziót.
  Funkciók

  Hatékony QXP katalogizálás A szoftver teljes QuarkXPress dokumentumokat, ill. ezen dokumentumok egyes oldalait önállóan, elkülönítve is képes katalogizálni, így arra fókuszálhatunk, ami igazán fontos.

  QXP konvertálás QXP-ből Katalogizált QuarkXPress dokumentumainkból, ill. ezen dokumentumok egyes oldalaiból a "fogd és vidd" technikát alkalmazva új QXP fájlokat generálhatunk, amelyek már csak a lényeget tartalmazzák.

  Villámgyors keresés Részletes és gyors keresést hajthatunk végre a katalogizált dokumentumokban. Ha egy adott oldalt keresünk, nem kell átnéznünk az egész fájlt, a szoftver egy pillanat alatt előhozza a kívánt eredményt. Természetesen a dokumentumok szövegében is kereshetünk.

  Intelligens szövegkiolvasás A QuarkXPress dokumentumokban tárolt szöveget kétféle módon olvashatjuk ki. Alaphelyzetben megadhatjuk, hogy a szoftver hány szót olvasson ki a fájlból, ha azonban csak bizonyos szövegrészekre (pl. főcímekre) vagyunk kíváncsiak, akkor először beállíthatjuk, hogy a program csak az adott nagyságú betűket vegye figyelembe. Ezzel a módszerrel kigyűjthetjük a szöveg leghangsúlyosabb részeit vagy épp ellenkezőleg, az apró betűs részeket.


  Kinek ajánljuk?

  A Canto Cumulus QXP AssetStore bővítménynek mindazon Canto Cumulus felhasználók nagy hasznát vehetik, akik főleg Quark QuarkXPress formátumú dokumentumokkal dolgoznak (szerkesztőségek, kreatív stúdiók, reklámügynökségek, állami hivatalok stb.). A többrétű keresési és konvertálási funkció még könnyebbé teszi munkájukat.