Cumulus Options

  Canto Cumulus Options

  Sokoldalú bővítmények a Canto Cumulus szoftverekhez
  Áttekintés

  A Canto Cumulus Workgroup és a Canto Cumulus Enterprise szerverközpontú adatkezelő szoftverek hasznos illesztőkkel bővíthetők, amelyeknek köszönhetően a programokat még jobban hozzáigazíthatjuk igényeinkhez.

  Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor Az Adobe által kifejlesztett PDF technológia a világ egyik legnépszerűbb dokumentumformátuma, amelyet a számítástechnika, az Internet, a kreatív világ, az oktatás, a kormányzat területén, és még számos más esetben is nap mint nap használunk világszerte. A Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor bővítménnyel a szerveren tárolt dokumentumokból egy pillanat alatt PDF-eket generálhatunk.

  Canto Cumulus Connect A Canto Cumulus Connect bővítményt azon Canto Cumulus felhasználóknak fejlesztették ki, akik összeköttetést szeretnének teremteni Cumulus katalógusaik (amelyek mérete akár a 4 GB-ot is meghaladhatja!) és más rendszerű adatbázisok között.

  Canto Cumulus HELIOS Companion Rengeteg Cumulus-felhasználó kívánságát teljesítették a Canto szakemberei akkor, amikor elkészítették a Canto Cumulus HELIOS Companion bővítményt. A szoftverrel lehetőségünk nyílik a megbízhatóságáról híres, a nyomdai előkészítés területén dolgozók körében igen népszerű kliens/szerver alapú HELIOS szoftverek mechanizmusainak felhasználására.

  Canto Cumulus PDF AssetStore A bővítményként kapható Canto Cumulus PDF AssetStore szoftver segítségével Canto Cumulus felhasználóként most minden eddiginél gyorsabban kereshetünk a PDF fájlok szövegében. A program további nagy előnye, hogy a PDF dokumentumok egyes oldalait is katalogizálhatjuk, azaz csak azokat az oldalakat, amelyekre tényleg szükségünk van.

  Canto Cumulus QXP AssetStore A bővítményként kapható Canto Cumulus QXP AssetStore szoftver segítségével Canto Cumulus felhasználóként most minden eddiginél gyorsabban kereshetünk a Quark QuarkXPress fájlok szövegében. A program további nagy előnye, hogy a QuarkXPress dokumentumok egyes oldalait is katalogizálhatjuk, azaz csak azokat az oldalakat, amelyekre tényleg szükségünk van.

  Canto Cumulus Video Suite Napjaink régi és új vállalkozásai egyre gyakrabban dolgoznak videókkal. Nem csoda, hiszen egy látványosan elkészített mozgóképsorozat a kormányzati, az üzleti, az oktatási és a fejlesztési szektor szinte bármely területén felhasználható. A Canto Cumulus Video Suite bővítmény a Canto Cumulus Enterprise szoftverekkel együttműködve a legkülönfélébb videofájlok katalogizálására, ill. kezelésére képes.

  Canto Cumulus Viewer A Canto Cumulus Viewer bővítmény lehetővé teszi, hogy azokkal is megosszuk digitális állományainkat, ill. az ezeket rendszerező katalógusainkat, akik (még) nem használják a Canto Cumulus szoftvereket. Íme a tökéletes megoldás különböző promóciós anyagok gyors és hatékony terjesztésére!