Cumulus Connect

  Canto Cumulus Connect

  Ha fontos a jó kapcsolat...

  A Canto Cumulus Connect bővítményt azon Canto Cumulus felhasználóknak fejlesztették ki, akik összeköttetést szeretnének teremteni Cumulus katalógusaik (amelyek mérete akár a 4 GB-ot is meghaladhatja!) és más rendszerű adatbázisok között.

  Áttekintés

  A Canto Cumulus Connect bővítményt azon Canto Cumulus felhasználóknak fejlesztették ki, akik összeköttetést szeretnének teremteni Cumulus katalógusaik (amelyek mérete akár a 4 GB-ot is meghaladhatja!) és más rendszerű adatbázisok között. A programmal Cumulus katalógusokat és metaadatokat menthetünk Oracle rendszerű adatbázisba. A szoftver kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy mindkét adatbázist külön-külön vagy akár együtt kezeljük. A Canto Cumulus Connect alkalmazásnak köszönhetően mindkét adatbázis előnyeit kihasználhatjuk, mégpedig anélkül, hogy bármiféle nehézségbe ütköznénk.

  Funkciók

  Kapcsolódás más rendszerű adatbázisokhoz A bővítmény lehetővé teszi, hogy kapcsolatot teremtsünk Cumulus katalógusaink és más rendszerű adatbázisok között. Ennek előnye, hogy kihasználhatjuk mindkét adatbázis pozitív tulajdonságait.

  Egységes kezelőfelület A program egyik legnagyobb előnye az egységes kezelőfelület. Ennek köszönhetően egy helyről és hasonló módon érhetjük el mindkét adatbázist.

  Hatalmas katalógusok kezelése Legyen szó bármilyen nagyságú Cumulus katalógusról, a szoftver akár 4 GB-nál nagyobb méretű adatbázisokat is képes kezelni.

  Kinek ajánljuk?

  A Canto Cumulus Connect bővítményt azon Canto Cumulus felhasználóknak ajánljuk, akik más rendszerű adatbázisokkal is dolgoznak és összeköttetést szeretnének teremteni a két helyen tárolt adathalmaz között.