Bluebeam Revu for Mac 2.0

A jobb produktivitásért

ÁTTEKINTÉS

Nem csak a Windows felhasználóknak jelenthetnek kihívást az összetett tervrajzok és kiadványok, így a Revu Mac verziója is sokat fejlődött. Úgy alkották meg a Bluebeam szakemberei, hogy könnyedén beilleszthető legyen a már meglévő munkafolyamatokba, lehetővé téve a projekten dolgozó csapatnak a munkához tartozó információk hatékonyabb megosztását.

Intuitív felhasználói felület

A Revu for Mag legújabb verziója számos intelligens és tartalom érzékeny fejlesztést tartalmaz. Az új Properties Toolbar például csak a töredékét foglalja el a képernyőnek, mégis minden fontos információt tartalmaz.

Egyszerűbb navigáció

A szükséges fájlokat, eszközöket és információkat pillanatok alatt megtalálhatjuk. Áttekinthető panelek, dashboard stílusú Studio Projects interfész és szabadon konfigurálható billentyűparancsok segítik a munkát.

Jobb teljesítmény

A Revu for Mac 2.0 egy teljesen új rendering engine köré épült. Még az átlagosnál nagyobb méretű vagy a szokásosnál összetettebb dokumentumok esetében se fogjuk azt érezni, hogy kényelmetlenebbé vált a navigáció és a munka.

https://youtube.com/watch?v=jEol_BjR3ws
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszermacOS Sierra (10.12) vagy újabb
Processzor1 GHz
Memória8 GB
Tárhely5 GB
Képernyő1024x765

FUNKCIÓK

Markups lista Az összes jelölés egy integrált, személyre szabható listán jelenik meg a könnyebb követhetőség érdekében. A jelölésekből és a hozzájuk tartozó megjegyzésekből összegző listákat készíthetünk.

Eszköztár A személyre szabott jelöléseket elmenthetjük és külön rendszerezhetjük későbbi felhasználásra. A gördülékenyebb kommunikáció érdekében pedig akár meg is oszthatjuk őket a kollégák között.

Rétegek A jelöléseket az egyes rétegekhez is hozzárendelhetjük, amik ki és bekapcsolásával jeleníthetjük meg őket.

revu_ui_0.jpg

Multiview Egy PDF különböző részeit akár 16 különböző ablakban tekinthetjük meg, amikben egymástól függetlenül navigálhatunk.

Fájlkezelés A legutóbb megnyitott fájlokról listát kapunk, és könnyedén kereshetünk a helyi és a hálózati meghajtókon tárolt anyagok között.

PDF szerkesztés A PDF-eket felbonthatjuk, kombinálhatjuk és rendszerezhetjük alapvető jellemzőik megőrzése mellett.

Hyperlinkek A PDF-ekbe ágyazott hyperlinkek mutathatnak egy weboldalra, hálózati fájlra vagy egy oldalra a PDF-en belül.

revu_extended_menus.jpg

Blubeam Studio A Revu-ban minden olyan eszköz megtalálható, ami a dokumentumok menedzseléséhez és a valós idejű együttműködéshez kell. A Studio Projects biztosítja a dokumentumok tárolás a felhőben, míg a Studio Sessions biztosítja a csapatmunkához és a megosztáshoz szükséges eszközöket.

Fedő oldalak Könnyedén megtalálhatjuk a különbségeket két egymásra helyezett PDF között a különböző színek hozzárendelésével az egyes oldalakhoz.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram