Revu

  Bluebeam Revu 2018

  Az ördög a tervezésben rejlik
  Revu

  A Revu a Bluebeam első számú digitális munkafolyamat és együttműködési megoldása. A bőséges PDF szerkesztési funkciók, a csapatmunka támogatása és a fájlok létrehozásának a képessége olyan megoldássá teszik a Revu-t, amivel a kollégák gond nélkül végigkövethetik egy-egy projekt elkészítését.

  Áttekintés

  A Revu interaktív és könnyen áttekinthető felhasználói felülettel rendelkezik. A menüsávra kattintva hívhatjuk elő a menügombok különböző csoportjait, a leggyakrabban használt eszközökből pedig saját eszközsávokat hozhatunk létre. A jobbra, balra és alul található paneleken olyan elemekhez férhetünk hozzá, mint a könyvjelzők, előnézeti képek, szerszámos láda, tulajdonságok, keresés, megjegyzések, méretek, stb. Támogatott a MultiView technológia is, így egyszerre akár 16 különböző virtuális képernyőn rendezhetjük el a fájlokat és a funkciókat.

   

   

   

  Alkotás

  Végtelen mennyiségben állíthatunk elő 2D vagy 3D PDF-eket Microsoft Office dokumentumokból és CAD rajzokból, a beszkennelt képekből pedig szövegesen kereshető fájlokat hozhatunk létre.

  Jelölések

  Személyre szabható és könnyen használható eszközökkel jelölhetjük meg a dokumentumokat, mely jelzések segítségével hatékonyabbá tehető a kommunikáció a munkatársak között.

   

  Együttműködés

  A rendelkezésre álló eszközökkel egyszerre többen is dolgozhatnak egy-egy projekten helytől és időtől függetlenül a Bluebeam által biztosított infrastruktúrában.

   

  Rendszerezés

  A nagy méretű és sok dokumentumot tartalmazó projektekből kis méretű okos dokumentumokat hozhatunk létre, amik könnyedén megoszthatók a partnerekkel.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1, 8.1, 10
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  5 GB
  Képernyő
  1024x765
  Funkciók

  Tréning Bővítsük a Revu tudásanyagunkat! A Bluebeam tréning oldalán számos ingyenes oktató videót találhatunk, melyek megtekintésével teljesebbé tehetjük a Revu-val kapcsolatos ismereteinket. A videók mellett igénybe vehetjük a Bluebeam University önkiszolgáló tréning programját is.

  Eszköztárak Saját eszköztárakat hozhatunk létre a gyakran használt funkciókból a munkafolyamatok felgyorsítása érdekében a különböző projektekhez. A létrehozott eszköztárakat megoszthatjuk a hálózaton vagy e-mailben is akár a kollégákkal és a partnerekkel.

  revu_ui_0.jpg

  Bélyegzők A Revu több mint 16 használatra kész bélyegzőt tartalmaz, amiket könnyedén alkalmazhatunk egy vagy több különböző PDF-re egyazon időben. Az se okozhat gondot, ha nem találjuk meg azt a bélyegzőt, amire épp szükségünk van: A Bluebeam Stamps Extension oldalán biztos megtaláljuk azt, ami a feladathoz kell, de akár saját magunk is létrehozhatunk újakat. Az új bélyegzőket elmenthetjük a szerszámos ládába későbbi felhasználásra.

  Profilok Függetlenül a felhasználási területtől vagy az alkalmazott munkafolyamattól, a Revu mindent megtesz azért, hogy megkönnyítse a felhasználók életét. A különböző munkafolyamatokhoz más és más profilt rendelhetünk. Alapból kilenc különböző profil áll a rendelkezésünkre, amiket szabadon módosíthatunk vagy hozhatunk létre teljesen újakat az igények szerint.

  Markup listák A Markup listák a Revu egyik leghasznosabb funkciója, amikkel könnyedén rendszerezhetjük a készülő dokumentumokat és magát a munkafolyamatot. Végezhetünk szűréseket szerző, dátum és státusz alapján és követhetjük a dokumentumokhoz tartozó megjegyzéseket, értesítéseket is. A Markups listákat csatolhatjuk a kész PDF-hez vagy exportálhatjuk Excel, XML vagy CSV fájlként.

   

  revu_extended_menus.jpg

   

  Együttműködés bárhol és bármikor A Bluebeam által biztosított infrastruktúra biztonságos és stabil környezetet biztosít a szabad munkavégzéshez. A projektekhez hozzáférhetünk akár iPaden is, helytől függetlenül. Végtelen számú PDF-et tárolhatunk a felhőben vagy a helyi szerveren, és a megosztott PDF-eken egyszerre akár több munkatárs is dolgozhat.

  Blubeam Studio A Revu-ban minden olyan eszköz megtalálható, ami a dokumentumok menedzseléséhez és a valós idejű együttműködéshez kell. A Studio Projects biztosítja a dokumentumok tárolás a felhőben, míg a Studio Sessions biztosítja a csapatmunkához és a megosztáshoz szükséges eszközöket.