Small Office Security

  Bitdefender Small Office Security 2019

  Kis- és középvállalkozások teljes körű védelme
  Small Office Security

  A Bitdefender Small Office Security következő generációs védelmet biztosít az összes eszközünk részére, így megelőzhetjük az összes kényelmetlenséget, amit egy esetleges vírusfertőzés okozhat. Ráadásul elképesztően egyszerű telepíteni és meglepően kevés erőforrást igényel.

  Áttekintés

  A kimutatások szerint a kis és középvállalkozások legalább fele szenvedett el kibernetikus támadást rosszindulatú szoftvereken keresztül. Az elektronikus fenyegetések szofisztikáltabbá válásával egy időben megnőtt az igény a megbízható, innovatív biztonságtechnikai megoldásokra, amelyekkel hatékonyab védhetjük meg cégünket a vírusoktól és az illetéktelen behatolásoktól.

  Egyszerű felhő alapú irányítás

  A Bitdefender által biztosított felületen központilag irányíthatjuk a Windows, Android, macOS és iOS kompatibilis eszközeink védelmét. A Bitdefender Central segítségével IT ismeretek nélkül is könnyedén menedzselhetünk egyszerre akár több eszközt is, a telepítésről nem is beszélve. Az eszközök felügyeletét elvégezhetjük az irodánkból vagy a telefonunkon keresztül a világ bármelyik pontján.

   

  2

   

  Kiemelkedő terméktámogatás

  A Bitdefender partnerként tekint a vásárlóira a közös munka során. A cég mérnökei a nap 24 órájában állnak az ügyfelek rendelkezésére e-mailen, telefonon vagy chaten keresztül. Nincs szükség külön regisztrációra, bárki keresheti a cégünktől a Bitdefender munkatársait. Az elvesztett vagy ellopott eszközöket akár az éjszaka folyamán is letilthatjuk.

  E-mail : soho@bitdefender.com

  Telefonszám: 1-800-839-6823

  Több rétegű védelem a zsarolóvírusoktól

  A Bitdefender forradalmi technológiája több szintű védelemmel biztosítja a hálózatunk biztonságát a legkifinomultabb zsarolóvírusoktól is. A viselkedés-alapú védelem alkalmazásával megelőzhetők a fertőzések, és biztosított a legfontosabb dokumentumok védelem a zsaroló titkosításoktól.

  Hálózati védelem

  Az új hálózat-alapú adaptív védelmi réteg képes megakadályozni a hackereket és a rosszindulatú szoftvereket abban, hogy kihasználják a rendszerünk sebezhetőségeit. A Bitdefender által alkalmazott technológia képes felismerni és kivédeni a brute-force és a botnet támadásokat is.

   

  1

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1, Windows 8.x, Windows 10
  Processzor
  Dual Core 1,6 GHz
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.9.5 vagy újabb
  Processzor
  Dual Core 1,6 GHz
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  600 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók
  • Következő generációs védelem
  • Windows, Android, macOS és iOS eszközök teljes körű védelme
  • Védelem a hackerektől és a rosszindulatú szoftverektől
  • Felhő-alapú központi irányítás
  • Egyszerű telepítés
  • 24/7 support a Bitdefender munkatársai részéről
  Kinek ajánljuk?

  Olyan kis- és középvállalkozásoknak, ahol fontos az IT rendszer magas szintű védelme.