GravityZone Advanced Business Security

  Bitdefender GravityZone Advanced Business Security

  Teljes körű védelem bármilyen méretű és típusú IT infrastruktúra részére
  GravityZone Advanced Business Security

  A GravityZone Advanced Business Security arra tervezték, hogy teljes körű védelmet nyújtson a vállalkozások számára, függetlenül a rendszerben lévő asztali gépek, laptopok, szerverek, e-mail és mobil eszközök számától.

  Áttekintés

  A Business Security rétegelt következő generációs végpont védelmi platformra épül, mely az iparág legjobb megelőzési, érzékelési és blokkolási képességeivel rendelkezik. A rendszer gépi tanulási technikákkal és viselkedéselemzési algoritmusok alkalmazásával garantálja a futó folyamatok megszakítás nélküli védelmét.

  A legjobb védelem, a legjobb teljesítmény

  A Bitdefender folyamatosan fejleszti a GravityZone termékcsalád tagjait, hogy azok bármikor képesek legyenek megfékezni a rosszindulatú szoftvereket és a zsarolóvírusokat, még azokat is, amelyeket más alkalmazások esetleg figyelmen kívül hagynak. Teszi mindezt úgy, hogy maga a rendszer teljesítménye nem változik észrevehető mértékben. Az egyetlen olyan megoldás, amely megnyerte az összes VBSpam díjat, és amely rendre az első helyezettként végez a felméréseken.

  Gördülékeny alkalmazás és menedzsment

  A GravityZone Advanced Business Security teljes körű védelmet és menedzsmentet biztosít. A rendszer segítségéve hatékonyan védhetünk meg bármilyen modern IT környezetet, anélkül hogy több különböző megoldást kellene egy időben menedzselnünk. A virtuális Linux gépeken futó GravityZone konzol két óra alatt üzembe helyezhető. Az Active Directory, a Citrix XenServer, a  VMware vCenter, a Splunk és az Amazon web Services integrációnak köszönhetően pedig rengeteg időt spórolhatunk meg és a beállítások alkalmazása is jóval egyszerűbb.

   

  Optimalizált működés és minimális erőforrás használat

  A vizsgálatok optimalizálásával és központosításával a Bitdefender 30%-kal több virtuális gép futtatását teszi lehető a hagyományos megoldásokhoz képest. A VMwar vShield drivertől függő megoldásokkal ellentétben a Bitdefender bármilyen virtuális környezetet képes megvédeni, és figyelmet fordít a memóriára és a háttérben futó folyamatokra is.

  Hatékony üzemeltetés egyetlen agenttel és konzollal

  A Bitdefender egyetlen, integrált végponti agenttel képes garantálni a rendszer védelmét. A moduláris tervezés maximális rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi az adminisztrátorok számára a biztonsági házirendek érvényesítését. A GravityZone automatikusan képes az igények szerint módosítani a telepítőkészleteket és minimalizálni az agent erőforrásigényét.

  Átfogó és költséghatékony védelem

  A Bitdefender GravityZone Advanced Business Security hatékony védelmet biztosít a fizikai és a virtuális munkaállomások és szerverek, illetve a mobil eszközök részére. Az Exchange levelező szerver védelme nem jár extra költségekkel és minden egyes megvásárolt licenchez jár egy postafiók védelme is.

  Támogatás

  A GravityZone Advanced Business Security konfigurálása és telepítése egyszerű feladat, de ha mégis segítségre van szükség a Bitdefender munkatársai szívesen állnak az ügyfelek rendelkezésére.

   

  1

   

  Funkciók

  Gépi tanulású anti-malware A gépi tanulásnak köszönhetően a rendszer algoritmusai hatékony megoldást biztosítanak a fejlett támadások kivédésére. A Bitdefender géptanulási modelljei 40 ezer statikus és dinamikus funkciót alkalmaznak, és több mint 500 millió végpontról gyűjtik az új támadásokról az adatokat. A gépi tanulásnak köszönhetően javul a rosszindulatú szoftverek elleni védelem és csökken a hamis riasztások száma.

  Folyamatfigyelő A Process Inspector folyamatosan monitorozza az operációs rendszereken futó folyamatokat. Figyeli a gyanús tevékenységeket vagy a folyamatok rendellenes viselkedését. A rendszer automatikusan leállítja a gyanús folyamatokat és helyreállítja a korábbi állapotokat. A rendszer hatékonyan képes elbánni a még ismeretlen rosszindulatú programokkal is.

  Fejlett anti-exploit Az exploitok kivédésére alkalmazott technológia képes megvédeni a memóriaegységeket és az olyan sebezhető alkalmazásokat, mint a böngészők, dokumentumolvasók vagy runtime környezetek. A GravityZone technológiája felkészült a fejlett és rejtőzködő exploitok kivédésére.

  Végpontok kontrollja és megerősítése A házirendeken alapuló végpont kontroll magába foglalja a tűzfalat, az USB eszközök vizsgálatát és a webes tartalmak szűrését, akár URL kategóriák alapján is.

  Adathalászat és webes biztonsági szűrés A Web Security szűréssel megvalósítható a valós idejű letapogatása a bejövő webes forgalomnak és a végpontok védelme a rosszindulatú szoftverektől. Az Anti-phishing modul automatikusan blokkolja az adathalász és a csaló weboldalakat.

  Teljes lemeztitkosítás A GravityZone-hoz letölthető kiegészítővel a Business Security-n keresztül is menedzselhetjük a Windows BitLocker és a Mac FileVault lemeztitkosítási modulokat.

  Javítócsomagok menedzselése A frissítések nélkül hagyott rendszerek fokozottan kitettek a rosszindulatú támadásoknak, behatolásoknak és adatlopásoknak. A GravityZone Patch Management naprakészen tartja a rendszerben előforduló Windows operációs rendszereket és alkalmazásokat, függetlenül attól, hogy munkaállomásokról, fizikai vagy virtuális szerverekről van szó.

  Reagálás és helyreállítás A GravityZone a piac legjobb tisztítási technológiát biztosítja. Automatikusan képes blokkolni, megfékezni a fenyegetéseket, leállítani a rosszindulatú folyamatokat és visszaállítani a rendszert a korábbi állapotba.

  Védelem a zsaroló vírusoktól A szolgáltatás alapját a több mint 500 millió végpontról érkező információ képezi, amik több milliárd regisztrált esetet jelentenek. Függetlenül attól, hogy mekkora mértékben lett módosítva egy zsarolóvírus vagy egy rosszindulatú program, a Bitdefender képes felismeri a kártékony alkalmazásokat a korábban feldolgozott minták alapján.