BeyondTrust Password Safe

Hitelesítési és munkamenet-kezelés a privilegizált fiókok számára

ÁTTEKINTÉS

A BeyondTrust Password Safe egyesíti a privilegizált jelszavak és munkamenetek kezelését, biztonságos felderítést, kezelést, ellenőrzést és felügyeletet biztosít bármely privilegizált hitelesítő adatlaphoz. 

A Password Safe lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy teljes ellenőrzést és elszámoltathatóságot biztosítsanak a privilegizált fiókok felett.

 
 

Hitelesítési jogosultságok kezelése

 

Munkamenet-kezelés

 

Ellenőrzés és joghatósági vizsgálat

 

Automatikusan bekapcsolódó fiókok. Tárolja, kezelje és forgassa a privilegizált jelszavakat, kiküszöbölve a szkriptekbe és kódokba ágyazott hitelesítő adatokat. Naplózza és felügyeli az összes privilegizált hitelesítői tevékenységet és munkamenetet a megfelelőség és a joghatósági megfelelések érdekében. Használja ki a kiterjedt analitikát. Jelentést készíthet a megfelelőségről, a teljesítményértékelésekről, a gyanús viselkedésről és így tovább.

A Password Safe előnyei

Biztonsági kockázatok csökkentése

A Password Safe segít csökkenteni a privilegizált hitelesítő adatok kompromittálásával kapcsolatos kockázatokat a privilegizált fiókok jelszavaihoz és SSH-kulcsaihoz való hozzáférés védelmével. A megoldás teljes körű ellenőrzést biztosít a rendszer- és alkalmazás-hozzáférés felett az élő munkamenet-kezelésen keresztül, lehetővé téve a rendszergazdák számára a gyanús viselkedés rögzítését, zárolását és dokumentálását a munkamenetek zárolásának vagy megszüntetésének lehetőségével.

A lehető legegyszerűbb üzemeltetés

A Password Safe Discovery által vezérelt dinamikus házirend, az intelligens szabályok és a Just-in-Time hozzáférés-szabályozási funkciók segítenek az IT-csapatoknak lépést tartani a folyamatosan változó környezettel. A Password Safe innovatív automatizálása segít csökkenteni az adminisztrációs terheket, és biztosítja, hogy egyetlen rendszer se maradjon felügyelet nélkül.

Gyorsítsa fel az értékteremtési időt

Az alkalmazás formájában, felhőben (AWS, Azure, Google) vagy SaaS-modellként szállított, kulcsrakész telepítésű Password Safe a leghatékonyabb választás a piacon. A Password Safe innovatív felderítési képességeivel és intelligens szabályaival kombinálva ezek a rugalmas telepítések segítenek a privilegizált hitelesítő adatok védelmében, a biztonsági helyzet gyors javításában és az eredmények elérésének a felgyorsításában.

Megfelelés a jogszabályi előírásoknak

A Password Safe segít a biztonsági és ellenőrzési csapatoknak abban, hogy biztonságos ellenőrzési nyomvonallal teljesítsék és bizonyítsák a szabályozásoknak való megfelelést. A megoldás kiterjedt megfelelőségi jelentést és szorosan integrált fenyegetéselemzést biztosít.

1


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Automatizált felderítés és bevezetés Alkalmazások és eszközök átvizsgálása, azonosítása és profilozása a privilegizált fiókok automatikus beillesztésével.

Privilegizált hitelesítő adatok kezelése A kiváltságos hitelesítő adatokhoz (jelszavak és SSH-kulcsok) való hozzáférés biztosítása és ellenőrzése, a rotáció automatizálása és a kompromittálódás kockázatának csökkentése.

SSH kulcskezelés A privilegizált munkamenetek felügyelete és kezelése a megfelelőség és a joghatósági vizsgálatok teljesítése érdekében. 

Alkalmazási jelszavak kezelése Ellenőrizze a szkripteket, fájlokat, kódokat és beágyazott kulcsokat, hogy lezárja a kritikus rendszerek backdoor sebezhetőségeit.

Just-in-Time hozzáférés-szabályozás Használja ki a just-in-time kontextus előnyeitt és egyszerűsítse a hozzáférési kérelmeket azáltal, hogy figyelembe veszi a napot, dátumot, időt és helyet, amikor a felhasználó hozzáférhet az erőforrásokhoz.

Bővíthető API Automatizálás a méretarányos működés érdekében. Integráljon számos eszközzel és rendszerrel, és és építse be a vállalati szintű PAM-ot.

Privileged Threat Intelligence és viselkedéselemzés Azonosítsa a magas kockázatú felhasználókat és eszközöket a viselkedéselemzésnek a BeyondTrust és a harmadik fél megoldások biztonsági intelligenciájával való összekapcsolásával.

Biztonságos csapatjelszavak Tárolja biztonságosan a kis csoportok által birtokolt hitelesítő adatokat egy teljesen ellenőrizhető, megbízható környezetben.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram