Az alkalmazások és más, nem emberi identitások által használt titkok védelme és kezelése a CI/CD eszközláncban.

  Áttekintés

  A DevOps-környezetekben használt hitelesítő adatok és titkok a támadók elsődleges célpontjai. A DevOps-eszközökre összpontosító megközelítés alkalmazása a bizalmas adatok kezelésére hozzájárulhat a titkosítandó információk elszaporodásához és növeli a támadási felületet. A BeyondTrust DevOps Secrets Safe központi adminisztrációs megoldása kifejezetten a folyamatos fejlesztési környezetekhez lett kialakítva.

   

  A legjobb gyakorlatok alkalmazása

   

  DevOps funkciók támogatása

   

  Integráció a DevOps eszközökkel

   

  Biztosítsa és automatizálja az alkalmazások, eszközök és egyéb folyamatok által használt bizalmas adatok tárolását és hozzáférését a fejlesztői környezetben. A REST API alapú megközelítés és a CLI eszköz olyan előnyös UX-et biztosít a csapatokok számára, amely elősegíti a gyors alkalmazást és a termelékenység növelését. Gyorsabb alkalmazáskiszállítás súrlódásmentes natív integrációk révén az olyan gyakori DevOps eszközökkel, mint az Ansible, a Jenkins és az Azure DevOps.
   
   
   

   

  Törekvés a biztonság és a teljesítmény közötti egyensúlyra

  A DevOps Secrets Safe egy önálló alkalmazás, amely egy bővíthető mikroszolgáltatás-alapú dizájnra épül, Docker konténereket használ, és a Kubernetes-t célozza meg telepítési platformként. Rendkívül biztonságos, skálázható és hibatűrő. A modern architektúra és a telepítési modell egyensúlyt teremt a biztonságos működés és a vállalati fejlesztési környezetek gyorsasági és magas rendelkezésre állási követelményei között.

  Könnyen megvásárolható, egyszerű árképzési modellel

  A folyamatos fejlesztési környezetek összetettek és dinamikusak, a fejlesztési követelmények alapján szükség szerint fel- vagy lefelé skálázódnak. A DevOps Secrets Safe licencelési modellje egyszerű és átlátható. Megszüntettük az árképzés bonyolultságát, hogy Ön az agilis fejlesztésre koncentrálhasson, ne pedig a licencek kezelésére.

   

  1

   

  Funkciók

  Központosított menedzselés Az alkalmazások, eszközök és más, nem emberi identitások által használt összes bizalmas adatot és hitelesítő adatot központosított kezelés alá kerül egy, a biztonságos működést előtérben tartó környezetben.

  Vállalati szintű rendelkezésre állás és teljesítmény Csökkentse a leállások kockázatát. A DevOps Secrets Safe az egyetlen olyan termék, amelyet úgy terveztek, hogy költséghatékonyan, azonnal nagy rendelkezésre állást és teljesítményt biztosítson a kisvállalatoktól a legnagyobb vállalatokig.

  Automatizált ellenőrzés és nyilvántartás Készítsen ellenőrzési nyomvonalat az összes titkos műveletről, hogy mindig tudja, ki, mikor és mihez férhet hozzá. Lehetősége van a bizalmas adatok teljes életciklusának auditálására is.

  REST API-alapú megközelítés és CLI-eszközök A REST API-k megkönnyítik a fejlesztési munkafolyamatokat, a parancssori interfész (CLI) eszköz pedig lehetővé teszi az egyszerű API-interakciót, ami gyorsaságot és alkalmazkodást biztosít a DevOps-csapatok számára.

  Natív integrációk a DevOps-eszközökkel Használja ki az out-of-the-box integrációkat az alkalmazások és a gyakori DevOps-eszközök által használt bizalmas adatok biztosításához és kezeléséhez. A DevOps Secrets Safe integrálható a közös identitástárolókkal is a hitelesítéshez.