Backup
  Minimális leállási idő és zéró adatvesztés
  Backup

  A mai összetett infrastruktúrákat érő célzott számítógépes támadások kivédése teljes biztonsági mentési stratégiát igényel, amely megvédi az adatokat bárhol is legyenek - a helyszínen vagy a felhőben. A Barracuda Backup egyszerűen konfigurálható és kezelhető, valóban "állítsa be és felejtse el" megoldás a teljes nyugalom érdekében.

  Áttekintés

   

   

   

  Védje az adatokat bárhol is legyenek azok tárolva

  Felhasználói hibák, rosszindulatú törlések, természeti katasztrófák és a számítógépes támadások mind veszélyeztethetik vállalkozását. A Barracuda megvédi az adatokat helytől függetlenül, beleértve:

  • Fizikai eszközökön, virtuális környezetben vagy nyilvános felhőn tárolt fájlokat
  • Az Office 365 - beleértve SharePoint és OneDrive adatokat
  • SQL adatokat

  A biztonsági másolatok replikálhatók a helyszínen a Barracuda felhő tárhelyből, egy másik létesítményből vagy az Amazon Web Service-ből.

  Az adatok gyors visszaállítása bármilyen eszközről

  Az adatok biztonsági mentése csak a történet egy része. A Barracuda megkönnyíti egy adott pillanatképre történő helyreállítást vagy csak egy bizonyos fájlok körének a visszaállítását. Egyaránt támogatottak a fizikai és a virtuális tároló egységek, így az adatok helyreállítása bárhonnan lehetséges.

  Ha az elsődleges tároló elveszett vagy többé nem elérhető, akkor is könnyedén hozzáférhetünk a Barracuda Backup-ban tárolt adatokhoz vagy felállíthatunk egy virtuális szervert a teljes adatmennyiséggel. A Barracuda LiveBoot gyors és egyszerű helyreállítást biztosít a helyszíni VMware környezetekhez. Ha elsődleges tárolója elveszik, vagy már nem áll rendelkezésre, könnyen hozzáférhet a Barracuda biztonsági másolatban tárolt adatokhoz, és akár néhány perc alatt elkészítheti a virtuális gépet az összes adatkészlettel. A Barracuda LiveBoot gyors és egyszerű helyreállítást biztosít a helyszíni VMware környezetekhez. A Cloud LiveBoot lehetővé teszi a VMware és a Hyper-V virtuális gépek (VM) indítását a Barracuda Cloudban tesztelés és fájl alapú helyreállítás céljából.

  Könnyen telepíthető - még könnyebben kezelhető

  Egyszerű és rugalmas telepítési lehetőségek

  A Barracuda különféle fizikai és virtuális lehetőségeket kínál. Válassza ki, amely a legjobban megfelel a környezetének:

  • Barracuda Backup Appliance Célja a beépített biztonsági mentési fizikai eszközre a helyszíni adatvédelem érdekében.
  • Barracuda Cloud to Cloud Biztonsági másolatot készít a Microsoft Office 365 környezetről, beleértve e-maileket, mellékleteket, naptárakat, névjegyeket és feladatokat, valamint a OneDrive és a SharePoint Online szolgáltatásokat, és beállítja a saját megőrzési irányelveit.
  • Barracuda Virtual Backup Segítségével kihasználhatja a Barracuda biztonsági másolatok összes előnyét saját eszközökön.

  Teljes felhőalapú menedzsment

  A központi telepítés, a konfigurálás és a folyamatos kezelés egy központi, felhőalapú konzolon keresztül történik. Egyetlen felületről kezelhetjük az összes biztonsági másolat állapotát, a hálózati forgalom kihasználását, és a globális hálózat részletes jelentéseit.

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!