Axaio FontIncluder

Nincsenek többé hiányzó fontok

ÁTTEKINTÉS

Hiányoznak a fontok a nyomdába vagy az internetre szánt fájlból? Az Axaio FontIncluder 2/XT szoftver segítségével könnyen áthidalhatjuk ezt a bosszantó problémát. Az alkalmazás rendkívül hasznos lehet mindazok számára, akik professzionális szinten dolgoznak fontokkal (nyomdai szakemberek, kiadványszerkesztők, tördelők, designerek). 

Hiányoznak a fontok a nyomdába vagy az internetre szánt fájlból? Az Axaio FontIncluder 2/XT szoftver segítségével könnyen áthidalhatjuk ezt a bosszantó problémát. Az alkalmazás rendkívül hasznos lehet mindazok számára, akik professzionális szinten dolgoznak fontokkal (nyomdai szakemberek, kiadványszerkesztők, tördelők, designerek). A program önállóan és a legendás Quark QuarkXPress szoftver bővítményeként is működik. Az Axaio FontIncluder Pro Server ugyanazon funkciókkal rendelkezik, mint az Axaio FontIncluder 2/XT (ami beágyazza a szükséges fontokat a nyomdába vagy az internetre szánt fájlokba), kiegészítve egy intelligens és rugalmas folyamatautomatizálási mechanizmussal. A bővítmény folyamatosan figyel egy könyvtárat és azonnal akcióba lép, ha egy új fájlt helyezünk ide (Hotfolder technológia), így nem kell minden egyes állománnyal manuálisan elvégezni ugyanazon műveleteket. A program követi a fontbeágyazással kapcsolatos általános vezérelveket. Igazán hatékony segítőeszköznek bizonyul nagymennyiségű fájllal való munka esetén.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram