FontIncluder Pro Server

  Axaio FontIncluder Pro Server

  Automatizált, szerverközpontú fontbeágyazás
  FontIncluder Pro Server

  Az Axaio FontIncluder Pro Server ugyanazon funkciókkal rendelkezik, mint az Axaio FontIncluder 2/XT (ami beágyazza a szükséges fontokat a nyomdába vagy az internetre szánt fájlokba), kiegészítve egy intelligens és rugalmas folyamatautomatizálási mechanizmussal.

  Áttekintés

  Hiányoznak a fontok a nyomdába vagy az internetre szánt fájlból? Az Axaio FontIncluder Pro Server szoftver segítségével könnyen áthidalhatjuk ezt a bosszantó problémát. Az alkalmazás rendkívül hasznos lehet mindazok számára, akik professzionális szinten dolgoznak fontokkal (nyomdai szakemberek, kiadványszerkesztők, tördelők, designerek). Az Axaio FontIncluder Pro Server ugyanazon funkciókkal rendelkezik, mint az Axaio FontIncluder 2/XT (ami beágyazza a szükséges fontokat a nyomdába vagy az internetre szánt fájlokba), kiegészítve egy intelligens és rugalmas folyamatautomatizálási mechanizmussal. A bővítmény folyamatosan figyel egy könyvtárat és azonnal akcióba lép, ha egy új fájlt helyezünk ide (Hotfolder technológia), így nem kell minden egyes állománnyal manuálisan elvégezni ugyanazon műveleteket. A program követi a fontbeágyazással kapcsolatos általános vezérelveket. Igazán hatékony segítőeszköznek bizonyul nagymennyiségű fájllal való munka esetén. "A FontIncluder Pro Server segítségével többé nem kell bajlódnunk a fonthiányos PostScript fájlokkal - ez igen jelentős lépés a hatékonyság növelésének irányába." /Jason Van Dalson, Kalamazoo Gazette/ "A FontIncluder biztonságosabbá tette a nyomdába szánt fájlokkal való munkát." /Brad Mulder, Darwill/ "Többé egyetlen font sem hiányozhat a PostScript és az EPS fájlokból. A FontIncludernek köszönhetően cégünk sokat fejlődött." /Stephen Pruitt, Cadmus Communications/

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000, XP
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9 vagy újabb
  Funkciók
  • Quark QuarkXPress bővítmény (de önállóan is működik)
  • fontok beágyazása EPS, DCS és PostScript fájlokba
  • fontok beágyazása EPS fájlokba a QuarkXPress szoftverben
  • tömeges jellegű fontbeágyazás gyorsan és biztonságosan
  • PC-n és Macintosh-on is beágyazhatjuk a másik rendszer által használt fontokat
  • gyorsabb, megbízhatóbb adatkezelés
  • szerzői jogok figyelembevétele fájlcserekor
  Kinek ajánljuk?

  Az Axaio FontIncluder Pro Server szoftvert olyan, nyomdaipari vagy kiadványszerkesztői területen tevékenykedő munkacsoportoknak ajánljuk, amelyek egyrészt sok fájllal dolgoznak, másrészt biztosak akarnak lenni abban, hogy a nyomdába vagy az internetre szánt fájl tartalmazza az összes szükséges karaktert és egy intelligens, rugalmas folyamatautomatizálási mechanizmussal rendelkező fontbeágyazó szoftvert keresnek.