Avid Pinnacle Studio Ultimate 17

Emlékek rögzítése és csodás házi videók készítése

ÁTTEKINTÉS

A világ vezető professzionális hang és videó technológiáit használó Avid készítette a Pinnacle Studio 17 Ultimate-et, amellyel úgy szerkeszthetünk videókat, mint a profik. Intuitív, új funkciók, elképesztően jó teljesítmény és előre elkészített tartalmak gazdag választéka áll a rendelkezésünkre a munkához.

Számos támogatott készülékről vihetjük át gyorsan és egyszerűen a videókat és a képeket a Pinnacle Studióba, amiben aztán professzionális megjelenésű HD videókat készíthetünk több, mint 2000 videóhatás, felirat és egyéb tartalom használatával. A kész műveket elmenthetjük a legnépszerűbb videóformátumokban, de akár DVD-t és Blu-ray-t is készíthetünk belőlük. Az egyedi és új archiváló és restauráló eszközök pedig biztosítják a munkák megőrzését a jövő számára.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 8, Windows 7, Windows Vista (SP2)
ProcesszorIntel Core Duo 1.8 GHz, Core i3 vagy AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0 GHz vagy jobb; Intel Core2 Duo 2.66 GHz, Intel® Core i5 vagy i7 1.06 GHz vagy jobb
Memória4 GB
Tárhely5,8 GB
Képernyő1024x600
Egyéb
  • DirectX 9 vagy 10 kompatibilis videókártya legalább 128 MB RAM-mal
  • DirectX 9 (vagy újabb) kompatibilis hangkártya
  • DVD meghajtó

FUNKCIÓK

Filmkészítés gyorsan és könnyedén A Pinnacle Studio Ultimate egy nagyteljesítményű videószerkesztő, amivel nem csupán egyszerű házi videókat készíthetünk, de akár teljes filmeket is összerakhatunk, anélkül, hogy különösebb felkészültségre lenne szükségünk. A Pinnacle Studio Ultimate hatékonyan dolgozhatunk, és több időnk jut  az elkészült alkotások megosztásra.

Importálás Videókat gyakorlatilag bármilyen eszközről importálhatunk a Pinnacle Studióba. Akár a GoPro vagy a Panasonic MVC formátumú 3D-s felvételeket is megnyithatjuk. A Pinnacle Studio Ultimate támogatja az 5.1-es surround hangzást.

Szerkesztés bárhol és bármikor A Pinnacle Studio Ultimate mellé kapunk 50 GB online tárhelyet is a felhőben, melyet bárhonnan elérhetünk. A Project Package funkció használatával egy csomagba rendezhetjük az összes, a készülő filmhez tartozó média tartalmat. A Pinnacle Studio for iPad app pedig abban segít minket, hogy a kisebb szerkesztési feladatokat már akár útközben is elvégezhessük.

Rendszerezés A beépített média könyvtárral egyszerű feladat a kedvenc filmek, fényképek és zenék rendszerezése, így könnyedén kereshetünk köztük, ha több különböző projektben is használnunk kell őket. A gyorsabb hozzáférés érdekében akár kategóriákba is rendezhetjük a tartalmakat, és címkékkel is elláthatjuk őket.

Szerkesztés Az olyan kisebb szerkesztési feladatokat, mint a levágás, a nagyítás akár a média könyvtáron belül is elvégezhetők. Nem csak a videókat, képeket kezelhetjük, de a hang fájlokat is.

Precíz szerkesztés A Pinnacle Studio Ultimate felhasználói felületén végtelen számú sávon dolgozhatunk, kép-a-képen és több rétegű effekteket alkalmazhatunk, pont úgy akár egy profi. A képkocka pontosságú szerkesztésnek köszönhetően precíz kontrollt gyakorolhatunk a vágás felett.

Live Capture A beépített Live Screen Capture használatával rögzíthetjük a képernyőnkön megjelenő tartalmakat, amiket aztán felhasználhatunk prezentációkhoz és tréning videókhoz.

Térhatású 3D filmek Az importálástól a szerkesztésen keresztül a megosztásig a Pinnacle Studio Ultimate minden olyan eszközt a kezünkbe ad, amivel térhatású 3D-s filmeket készíthetünk. Megnyithatjuk a GoPro 3D és a Panasonic MVC formátumú filmeket is akár. A készülő filmhez valós 3D-s effekteket adhatunk.

Red Giant Plug-inek és több, mint 2000 Keyframe alapú effekt A Pinnacle Studio Ultimate-hez megkapjuk a Red Giant professzionális effektparkjának legjobb darabjait. A Filmmaker's Toolkit a következő effekteket tartalmazza: Magic Bullet Looks, Magic Bullet Mojo és Magic Bullet Cosmo. Ezek mellett még kapunk több, mint 2000 2D és 3D effektet, átmenetet és animált feliratot.

Zene füleimnek Egy filme se lehet teljes zenei aláfestés nélkül. A Pinnacle Studio Ulimate Scorefitter könyvtára számos szabadon felhasználható zenét és hangeffektust tartalmaz, melyek hossza igazodik a készülő videó hosszához. Természetesen más zenéket is használhatunk.

Megosztás online és blu-ray lemezen A kész videókat egy gombnyomással megoszthatjuk a Facebook-on, a YouTube-on és a Vimeón. Készíthetünk DVD, AVCHD és Blu-ray lemezeket is, teljes 5.1-es hangzással. De olyan formátumokba is exportálhatunk, mint az Adobe Flash FLV, az MPEG-4 és a DivX.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram