Pinnacle Studio

  Avid Pinnacle Studio 17

  Emlékek rögzítése és csodás házi videók készítése
  Pinnacle Studio

  A világ vezető professzionális hang és videó technológiáit használó Avid készítette a Pinnacle Studio 17-et, amellyel úgy szerkeszthetünk videókat, mint a profik. Intuitív, új funkciók, elképesztően jó teljesítmény és előre elkészített tartalmak gazdag választéka áll a rendelkezésünkre a munkához.

  Áttekintés

  Számos támogatott készülékről vihetjük át gyorsan és egyszerűen a videókat és a képeket a Pinnacle Studio HD-ba, amiben aztán professzionális megjelenésű HD videókat készíthetünk több, mint 1500 videóhatás, felirat és egyéb tartalom használatával. A kész műveket elmenthetjük a legnépszerűbb videóformátumokban, de akár DVD-t és Blu-ray-t is készíthetünk belőlük. Az egyedi és új archiváló és restauráló eszközök pedig biztosítják a munkák megőrzését a jövő számára.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8, Windows 7, Windows Vista (SP2)
  Processzor
  Intel Core Duo 1.8 GHz, Core i3 vagy AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0 GHz vagy jobb; Intel Core2 Duo 2.66 GHz, Intel® Core i5 vagy i7 1.06 GHz vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  5,8 GB
  Képernyő
  1024x600
  Egyéb
  • DirectX 9 vagy 10 kompatibilis videókártya legalább 128 MB RAM-mal
  • DirectX 9 (vagy újabb) kompatibilis hangkártya
  • DVD meghajtó
  Funkciók

  Importálás Videókat gyakorlatilag bármilyen eszközről importálhatunk a Pinnacle Studióba. Akár a GoPro vagy a Panasonic MVC formátumú 3D-s felvételeket is megnyithatjuk. A Pinnacle Studio támogatja az 5.1-es surround hangzást.

  Szerkesztés bárhol és bármikor A Pinnacle Studio mellé kapunk 50 GB online tárhelyet is a felhőben, melyet bárhonnan elérhetünk. A Project Package funkció használatával egy csomagba rendezhetjük az összes, a készülő filmhez tartozó média tartalmat. A Pinnacle Studio for iPad app pedig abban segít minket, hogy a kisebb szerkesztési feladatokat már akár útközben is elvégezhessük.

  Rendszerezés A beépített média könyvtárral egyszerű feladat a kedvenc filmek, fényképek és zenék rendszerezése, így könnyedén kereshetünk köztük, ha több különböző projektben is használnunk kell őket. A gyorsabb hozzáférés érdekében akár kategóriákba is rendezhetjük a tartalmakat, és címkékkel is elláthatjuk őket.

  Szerkesztés Az olyan kisebb szerkesztési feladatokat, mint a levágás, a nagyítás akár a média könyvtáron belül is elvégezhetők. Nem csak a videókat, képeket kezelhetjük, de a hang fájlokat is.

  Több, mint 1500 Keyframe alapú effekt Több, mint 1800 2D és 3D effektet, átmenetet és animált feliratot. A beépített Montage sablonokkal könnyedén készíthetünk esküvői és utazási videókat, de akár sci-fis és képregényes hatásokat is elérhetünk.

  Zene füleimnek Egy filme se lehet teljes zenei aláfestés nélkül. A Pinnacle Studio Scorefitter könyvtára számos szabadon felhasználható zenét és hangeffektust tartalmaz, melyek hossza igazodik a a készülő videó hosszához. Természetesen más zenéket is használhatunk.

  Megosztás online és blu-ray lemezen A kész videókat egy gombnyomással megoszthatjuk a Facebook-on, a YouTube-on és a Vimeón. Készíthetünk DVD, AVCHD és Blu-ray lemezeket is, teljes 5.1-es hangzással. De olyan formátumokba is exportálhatunk, mint az Adobe Flash FLV, az MPEG-4 és a DivX.