Avid Avid Studio

Stúdió szintű videószerkesztés otthon

ÁTTEKINTÉS

Készítsünk HD videóinkból, fotóinkból és hanganyagainkból színes multimédia tartalmakat az Avid Studio filmprodukciós szoftverrel, mely ugyanazokat a technológiákat asználja, amiket a legnagyobb hollywoodi vágók is alkalmaznak munkájuk során.

 

 

 

Dolgozzunk úgy, mint a profik a kifinomult kép és videókorrekciós eszközökkel, a nagy teljesítményű könyvtárrendszerrel, mely egy helyen tárolja az összes média anyagot, végtelen számú videósávval.

A gyors indulást a mellékelt tréning anyagok segítik, és a mellékelt sablonok, effektek, és átmenetek friss inspirációt adnak minden egyes új projekthez. Az elkészült munkákat megoszthatjuk DVD vagy Blu-ray lemezen, illetve számos, széles körben használt formátumban is.

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/6m4M7GuHGyU.jpg?itok=mkR5A5HJ","video_url":"https://youtu.be/6m4M7GuHGyU","settings":{"responsive":0,"width":"600","height":"400","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (600x400)."]}


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 7, Windows Vista SP2
ProcesszorIntel Core Duo 1.8 GHz, Core i3 vagy AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0 GHz
Memória2 GB
Tárhely5,8 GB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb
  • DirectX 9 kompatibilis videókártya
  • DVD-ROM a telepítéshez
  • 5.1-es hangkártya a surround keveréshez

FUNKCIÓK

Az első lépések
 
Az Avid Studióhoz jár egy teljes körű tréning anyag, amellyel könnyedén fejleszthetjük a tudásukat, vagy elsajátíthatjuk azokat az ismereteket, amiknek a birtokában elkezdhetjük a munkát.
 
Importálás
 
Az Universal Import Toollal könnyedén importálhatunk videót, fotót és hanganyagokat gyakorlatilag bármilyen digitális kameráról, fényképezőgépről, webkameráról, mobiltelefonról, és egyéb, más eszközökról, de a szoftver automatikusan is képes megnyitni ezeket az anyagokat. Az Avid Studio ezenfelül támogatja a hagyományos, szalagos eszközöket, és képes fogadni 5.1-es hangot is.
 
Rendszerezés
 
A médiatartalmakat nagy hatékonysággal rendszerezhetjük az Avid Studio nagy teljesítményű beépített könyvtárrendszerében. Az elemeket kategorizálhatjuk címkék, értékelések és saját szempontok szerint is, de használhatjuk a hagyományos könyvtárstruktúrát is.
 
Szerkesztés
 
Az egyes elemek szerkesztése és korrigálása történhet a könyvtáron belül vagy az Avid Studio többsávos szerkesztő felületén. Az anyagok korrekciója végleges, és a művelet után készen állnak arra, hogy dolgozzunk velük, de akár rögtön DVD-t is írhatunk belőlük, vagy kitehetjük őket a netre. A professzionális szerkesztés az Avid Studio idővonalas szerkesztőjében történik, melyben végtelen számú sáv áll a rendelkezésünkre. Készíthetünk kép-a-képben videókat, többrétegű effektusokat alkalmazhatunk, stb. Azt is hagyhatjuk, hogy az Avid Studio helyettünk végezze el a munkát. A rendelkezésre álló sablonok segítségével percek alatt hozhatunk létre többrétegű animációkat, és diavetítéseket.
 
Hatások
 
Effektgyűjtemények széles tárháza áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a nagyfilmeket megszégyenítő alkotásokat hozhassunk létre.
 
  • Knoll Light Factory - Fény és lens flare effektusok John Knolltól
  • ToonIt - Animációk készítése videókból
  • Trapcode Shine - Light-ray effektusok
  • Trapcode Particualr - 3D füst, robbanás és eső effektusok
  • A Magic Bullet Looks-al megváltoztathatjuk a filmünk megjelenését
  • Trapcode 3D Stroke - Animációk és 3D-s hatások
Egy film se lehet teljes zenei aláfestés nélkül. Az Avid Studióhoz számtalan szabadon felhasználható zene és zörej jár, amelyek automatikusan illeszkednek a film hosszához. A teljesebb produkció érdekében könnyedén hozhatunk létre mozgó feliratokat a Motion Titlerben.
 
Megosztás
 
A kész filmeket egy kattintással tölthetjük fel a YouTube-ra, akár HD és szélesvásznú formátumban is. Készíthetünk DVD-t vagy Blu-ray-t, de elmenthetjük az anyagokat Flash-ben, QuickTime HD-ban, AVCHD-ban, DivX Plus HD-ban, PS3, Wii és Xbox formátumban is.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram