SecureLine VPN

  Avast SecureLine VPN

  Azoknak, akik online szabadságra vágynak
  SecureLine VPN

  Internetkapcsolatát egyetlen gombnyomással titkosíthatja, így online adatai mindig biztonságban lesznek.

  Áttekintés

  Ki szeretné, hogy hackerek lessék mozdulatait a nyilvános Wi-Fi-hálózatokon, hogy hirdetők kövessék nyomon minden online lépését, vagy hogy egyes országokban bizonyos tartalmakat blokkoljanak előle? Internetezzen a maga módján, ahogy csak szeretne – az Avast SecureLine segítségével.

   

  1

   

  Valódi adatvédelem Biztonságos kapcsolat Bármilyen tartalom elérhető Villámgyors
  Rejtse el tevékenységeit internetszolgáltatója, a hirdetők, munkaadója és mások elől. Legyen biztonságban, bárhol járjon is. Legyen az egy kávézó, repülőtér vagy vasútállomás. Biztonsági megoldásaink mindenhová elkísérik. Segítünk megkerülni a tartalmak blokkolását. Kövesse kedvenc tévéműsorait tetszése szerint. Válasszon a világ minden táján üzemelő villámgyors kiszolgálóink közül.

   

   

  Az adatok védelme jog, és nem kiváltság

  Nem kellene többé aggódnia amiatt, hogy munkaadója, a hirdetők, a kormányzatok vagy akár saját internetszolgáltatója meglesi, mit csinál az interneten. Hát ne is aggódjon! Csak egyetlen gombnyomás, és online tevékenységei máris rejtve maradnak a kíváncsi tekintetek elől.

  Bármely kapcsolat biztonságossá tehető

  Azt gondolja, hogy a szomszédos kávézó Wi-Fi-hálózata biztonságos, csak mert jóban van a pultossal? Nem egyedül Ön használja a hálózatot. Mi viszont banki szintű titkosítást alkalmazunk, amely során egy alagúton vezetjük át minden kommunikációját, függetlenül attól, hogy milyen hálózatot használ, és az mennyire megbízhatatlan.

   

  avast_secure_ui.png

   

  Bárhol, bármi elérhető

  Ugye, Ön sem szereti a cenzúrát? Mindjárt gondoltuk! Segítünk megkerülni a tartalomblokkolásokat, hogy elolvashasson, megtekinthessen és használhasson bármilyen online tartalmat – függetlenül attól, honnan származik.

  Az internet az Öné. Szerezze vissza!

  Az IP-címét nem csak arra használhatják, hogy nyomon kövessék online tevékenységeit. A használatával kitilthatják egyes szolgáltatásokból, vagy magasabb árat fizettethetnek Önnel. Az Avast SecureLine VPN használatával az internet bármely csücskét elérheti, a tartózkodási helyétől függetlenül.

  Biztonságos streamelés az Android TV-t használó okostévéken

  Telepedjen le a kanapéra, tegye fel a lábát, és Android okostévéjén, Nvidia Shield TV-jén vagy Mi Boxán tekintse meg és streamelje kedvenc tartalmait. Viszlát, hackerek és korlátozott hozzáférések – üdv, nagy képernyő!

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  256 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  800x600
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.11 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  256 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  800x600
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  Funkciók

  Nyílt forráskódú adatvédelem Megoldásaink az OpenVPN és az OpenSSL protokollra épülnek, amelyek a leginkább megbízható, elterjedt és transzparens adatvédelmi protokollok.

  Nincs naplózás Nem látjuk, milyen alkalmazásokat használ, milyen webhelyeket keres fel, és milyen tartalmakat tekint meg.

  256 bites AES-titkosítás Minden bejövő és kimenő adatát titkosítjuk, így azokat az adatvadászok nem láthatják.

  Egyetlen megosztott IP-cím Elvegyülhet az Avast SecureLine VPN felhasználói alkotta tömegben.

  Bármely Wi-Fi-kapcsolat vagy hálózat védelme Bármely hotspothoz biztonságosan csatlakozhat: kávézókban, repülőtereken, könyvtárakban, parkokban – de akár egy idegen mobiltelefonos adatkapcsolatához is.

  DNS-kiszivárgás elleni védelem Valós IP-címét beburkolja az IPv4-kapcsolatokon, és blokkolja az IPv6-kéréseket.

  Adatfolyamok lejátszására és játékokhoz is alkalmas Nagy felbontású filmek, késésmentes játékmenet vagy óriási fájlok? Ne aggódjon. Nem jelentenek problémát.

  A világ bármely táján lévő tartalmak elérése Megkerülheti a cenzúrát, és bármilyen szolgáltatást vagy médiatartalmat elérhet, lakóhelyétől függetlenül.

  P2P-támogatás Egyes kiszolgálók támogatják a társközi (P2P-) kapcsolatokat is. Egyszerűen és bizalmasan oszthatja meg a tartalmakat.

  55 helyen, 34 országban Bárhol is lakik és bárhol is szeretné érezni magát, mi segítünk.

  Az Android TV támogatása Közvetlenül streamelhet és tekintheti meg kedvenc tartalmait Android okostévéjén, Nvidia Shield TV-jén vagy Mi Boxán, miközben az adatvédelemről és a biztonságról sem kell lemondania.