Passwords

  Avast Passwords

  Egyetlen jelszóval megvédheti minden tartalmát
  Passwords

  Az összes jelszava. Az összes hitelkártya száma. Mindig kéznél. Ingyenes jelszókezelőnk nagyban megkönnyíti az internetezést.

  Áttekintés

  Egyetlen jelszóval megvédheti minden tartalmát

   

  Az erős jelszavak minden internetes tevékenységhez elengedhetetlenek, a fizetéstől kezdve a levelezésig. Az Avast Passwords alkalmazás egyetlen feltörhetetlen jelszóval védi valamennyi fiókját.

   

  avast_passwords_ui.png

   

  Gyorsabb, zökkenőmentes bejelentkezés

  Az Avast Passwords alkalmazás az összes fiókjában automatikusan kitölti a bejelentkezési adatokat, így nem kell minden alkalommal újra megadnia őket.

  Felgyorsíthatja a vásárlás folyamatát

  Nem tudja fejből a hitelkártyája számát? Az Avast Passwords megjegyzi kártyái számát, és automatikusan megadja az online vásárlásoknál.

  Egyszerűen szinkronizálhatja eszközeit

  Biztonságban érezheti magát, bármerre is jár. Az ingyenes Avast Passwords alkalmazást az összes eszközén szinkronizálhatja, így kézben tarthatja az irányítást.

  Gyors beállítás, még gyorsabb bejelentkezés

  Tegye biztonságosabbá az adattárolást másolás és beillesztés nélkül. Gyorsan importálhatja az automatikusan kitöltött adatokat a Chrome és Firefox böngészőkből, ahol jelszavai nincsenek biztonságban.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.11 vagy újabb
  Rendszer
  Android 5.0 vagy újabb, iOS 10.3 vagy újabb
  Funkciók

  Nyugodtan hátradőlhet, mivel a Jelszóőr figyelemmel kíséri a webet, és azonnal tájékoztatja, ha egy webhelyet feltörtek, és az Ön fiókjai sebezhetővé váltak.

  Az Egyérintéses bejelentkezés használatával mindig kéznél lesznek a jelszavai, és a telefonon egyet koppintva hozzáférhet online fiókjaihoz.