Avast Cleanup Premium 22

Több erő, több tárterület

ÁTTEKINTÉS

Az Avast Cleanup mindent tartalmaz, amire számítógépe teljesítményének növeléséhez szüksége van.

Hangolja be, gyorsítsa és élénkítse fel számítógépét

A számítógépek sem fiatalodnak. Küszöbölje ki a lassító tényezőket az Avast Cleanup szabadalmaztatott forradalmi technológiájával.

Azonosítja a bloatware-eket és azokat a programokat, amelyeknek már a létezéséről is elfeledkezett

A számítógépet olyan programok is lassíthatják, amelyeket régóta nem használt, vagy amelyekre soha nem is volt szüksége – próbaverziók, nem kívánt eszköztárak, előre telepített programok. Ezek feleslegesen foglalják a helyet és lassítják a gépet, és akár biztonsági kockázatot is jelenthetnek. Az új Programtisztítóval egyszer és mindenkorra megszabadulhat tőlük.

Szabaduljon meg mindtől

Felhőalapú értékelési és a szükségtelen programok észlelésére szolgáló rendszerünknek köszönhetően nem kell találgatásokra hagyatkoznia, amikor azt próbálja eldönteni, hogy mely programokra nincsen szüksége. Ha mégis bizonytalan egyes tartalmak eltávolításával kapcsolatban, ideiglenesen karanténba helyezhetjük az érintett fájlokat, amíg dönt a sorsukról.

1

Tisztítsa meg alaposan a számítógépét

Elfogyott a lemezterület? Ez többé nem fordulhat elő. Az Avast Cleanup tetőtől talpig átvizsgálja a számítógépet, és törli több mint 200 alkalmazás, böngésző, sőt akár a Windows szükségtelen fájljainak gigabájtjait.

Böngészőtisztító

Törli több mint 25 böngésző, többek között az Internet Explorer, a Chrome és a Firefox online nyomkövetési és ideiglenes adatait. Megszabadulhat a maradványadatoktól, például az Adobe Flash cookie-któl, amelyeket maguk a böngészők nem képesek törölni, és optimalizálhatja a böngésző-adatbázist a hibák elhárítása és a sebesség növelése érdekében.

2

Keresések, bővítmények és eszköztárak törlése

Folyamatosan egy olyan keresőmotor lesz az alapértelmezett kereső, amelyet nem Ön választott? Elege van belőle, hogy mindenféle nemkívánatos eszköztárak jelennek meg a böngészőjében? Engedje, hogy felhasználók millióinak értékelésein alapuló felhőalapú megbízhatósági rendszerünk segítsen eldönteni, mely keresőkiterjesztésekre, bővítményekre és eszköztárakra van ténylegesen szüksége.

Lemeztisztító

Alapos vizsgálatot futtat, hogy megtalálja az alkalmazások értékes tárhelyet elfoglaló maradványadatait.

Javítsa számítógépe hibáit

Az Avast Cleanup gyors megoldást kínál a megfáradt számítógépek felélénkítésére, és a kezdők és a szakértők számára is megfelelő funkciókat kínál a bosszantó problémák, összeomlások és lefagyások kezeléséhez.

Automatikus karbantartás

Számítógépe minden egyes nap rengeteg felesleges adatot halmoz fel. De számíthat ránk! Az Automatikus karbantartás rendszeresen eltávolítja ezeket az értéktelen fájlokat. A működéséhez nincs szükség beavatkozásra.

Hibás parancsikonok eltávolítása

A soha nem használt parancsikonok törlésével viszontláthatja az asztali háttérképet.

A beállításjegyzék tisztítása

A beállításjegyzék fontos szerepet tölt be minden Windows operációs rendszerben, így ha itt problémák merülnek fel, az a programok összeomlásához és hibaüzenetek megjelenéséhez vezethet. A beállításjegyzéket automatikusan javítjuk az Avast Cleanup rendszeres karbantartási folyamatának részeként.

Frissítse programjait automatikusan

Az elavult programok sérülékennyé tehetik számítógépét, programhibákhoz, összeomlásokhoz és biztonsági kockázatokhoz vezethetnek. Az új Automatikus programfrissítő rendszeresen frissíti a legfontosabb programokat.

3

Kerülje el a biztonsági kockázatokat

Adataink szerint a világszerte telepített alkalmazások több mint 55%-a elavult, ami kritikusnak bizonyuló biztonsági problémákhoz is vezethet. A Programfrissítő segít a háttérben befoltozni a biztonsági réseket, így Önnek nem kell a frissítések megkeresésével, letöltésével és telepítésével bajlódnia.

Javítsa a programhibákat

A hibajavítások sok frissítés részét képezik, így a Programfrissítő segítségével kevesebb bosszantó összeomlással és hibaüzenettel kell számolnia a szoftverek használata során. Támogatást nyújtunk a világ legnépszerűbb alkalmazásaihoz, amilyen például az Adobe Reader, a Skype, a VLC Player és a WinRAR.

Jusson hozzá a legfrissebb szolgáltatásokhoz

A frissítések gyakran új szolgáltatásokkal bővítik a már használt megoldásokat. A VLC Player 3 például már a 8K felbontást és a HDR videókat is támogatja – ha nem frissíti az alkalmazást, nem tudja kihasználni ennek az előnyeit. A Programfrissítő automatikusan letölti a frissítéseket, így amikor Ön legközelebb megnyitja kedvenc alkalmazását, rendelkezésére fognak állni az új szolgáltatások.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.11.x vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória512 MB
Tárhely68 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Internet kapcsolat

Windows:

RendszerWindows 7 (SP1), 8.x, 10, 11
ProcesszorIntel Pentium 4 / AMD Athlon 64
Memória1 GB
Tárhely1 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Internet kapcsolat

FUNKCIÓK

Alvó állapot Szabadalmaztatott teljesítményhangolási megoldásunk minden olyan alkalmazást hibernál, amely sok erőforrást használ fel, így számítógépe olyan lesz, mint új korában.

Parancsikon-tisztító Eltávolítja az inaktív parancsikonokat az asztalról és az előzménylistákból a Windowsban és az egyéb alkalmazásokban.

Automatikus karbantartás Rendszeresen megtisztítja és finomhangolja a számítógépét – ehhez Önnek a kisujját sem kell mozdítania.

Lemeztisztító Biztonságosan törli a Windows és további több mint 200 népszerű PC-program hátrahagyott fájljait

Rendszerleíró-tisztító Törli a Windows beállításjegyzékének rejtett felesleges tartalmait, és javítja a hibákat

Böngészőtisztító Törli több mint 25 böngésző, többek között az Edge, a Chrome, a Firefox és az IE által hátrahagyott böngészési nyomkövetési adatokat és cookie-kat.

A Műszerfal és a Műveletközpont finomhangolása Gyors áttekintést kínál a számítógép állapotáról.

Bloatware-ek eltávolítása Észleli és eltávolítja a más gyártók által készített felesleges próbaverziókat, reklámokat és eszköztárakat.

Automatikus frissítések Automatikusan kikeresi és letölti a legfontosabb alkalmazások legújabb frissítéseit.

Lemez töredezettségmentesítése és optimalizálása A gyorsabb fájlelérés érdekében átrendezi a merevlemezt.

Disk Doctor Megkeresi, kijavítja és elejét veszi a merevlemez hibáinak.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram