Digitális rajzoló- és festőalkalmazások ötletek rendereléséhez és illusztrációk készítéséhez.

  Áttekintés

  Mi az a SketchBook?

  A SketchBook rajzoló- és festőszoftverrel a tervezők, építészek és koncepciógrafikusok gyorsan felvázolhatják elképzeléseiket, és pillanatok alatt lenyűgöző illusztrációkat készíthetnek belőle.

  • Professzionális rajzolóeszközök gyönyörű felülettel – ideális az út közbeni munkavégzéshez.
  • Kialakításának köszönhetően tollal és érintéses bevitellel egyaránt használható.

   

   

  Az egyszerűség ereje

  A SketchBook professzionális rajzolóeszközei és gyönyörű felülete letisztult, egyszerű munkaterületet biztosít, amelyen gyorsan elérheti eszközeit, amikor csak szüksége van rájuk.

   

   

  Az egyszerű vázlatokat részletgazdag illusztrációkká alakíthatja

  Ismerkedjen meg a digitális térben elérhető eszközökkel, például ceruzákkal, tintákkal, jelölőkkel, valamint több mint 190 testre szabható ecsettel, amelyeket textúrákhoz és alakzatokhoz használhat. A szakemberek a pontossága és sebessége, de leginkább természetes érzete miatt használják a SketchBookot.

   

  applestore

   

  android_store

   

  win10

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10
  Apple
  Rendszer
  iOS 11 vagy újabb
  Rendszer
  Android
  Funkciók

  Professzionális ecsetek A SketchBook több mint 140 ecsettel áll a felhasználók rendelkezésre. Ezeket az ecseteket profi művészek és tervezők készítették el úgy, hogy a lehető legtermészetesebb felhasználói élményt biztosítsák. A rendelkezésre álló ceruzakészlettel, vízfesték ecsetekkel, pasztelekkel és markerekkel pont úgy dolgozhatunk, mint a valódi papíron.

  Texturált ecsetek Az ecseteket textúrákkal is feltölthetjük a színesebb és gazdagabb képek megalkotásához.

  SketchBook extrák A SketchBookon belül közvetlen hozzáférést kapunk egy folyamatosan frissülő adatbázishoz, ahonnan profi ecseteket tölthetünk le.

  Rétegek és egy hatalmas vászon A SketchBook Windows 10-es verziójában végtelen számű rétegen dolgozhatunk akár egy 100 megapixel méretű vásznon. A hatalmas méretnek köszönhetően elképesztően részletes és kidolgozott képeket alkothatunk.

  Lenyűgöző felhasználói felület A korszerű felhasználó felület ötvözi a desktop és a mobilos alkalmazások előnyeit.

  Szimmetria eszközök Elég megrajzolnunk egy kép egyik felét, amit aztán kedvünk szerint tükrözhetünk vertikálisan vagy horizontálisan.

  Kitöltő eszközök Körkörös vagy lineáris színátmenetes kitöltőket is használhatunk. A kiválasztott színek közötti átmenet folyamatos és rendkívül esztétikus.

  Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!