Inventor

  Autodesk Inventor 2021

  Az Inventor® 3D CAD program professzionális szintű 3D gépészeti tervezési, dokumentációkészítési és termékszimulációs eszközöket kínál.
  Inventor

  Az Inventor® 3D CAD program professzionális szintű 3D gépészeti tervezési, dokumentációkészítési és termékszimulációs eszközöket kínál.

  Áttekintés

  Miért érdemes az Inventort választani?

  Rugalmas modellezés A számos különböző modellezési opcióval Ön választhatja meg a tervezés módját. (videó: 2:07 perc)

  AnyCAD-adatok Bármelyik 3D CAD rendszer adatait használhatja, és megtarthatja az asszociatív hivatkozást. (videó: 2:07 perc)

  Automatizálás Nincs szükség bonyolult kód megadására a termékkonfiguráló beállításához. 

  Parametrikus modellezés Nem kell a felülettel foglalkoznia, összpontosíthat a tervezésre. 

   

   

  Újdonságok

  A tervezéssel kapcsolatos fejlesztések Új funkciók az alapvető tervezési parancsokhoz a vázlatolás és az alkatrész-modellezés területén.

  Inventor-élmény Friss felhasználói felülettel és új tulajdonságpanelekkel dolgozhat a munkafolyamatok zökkenőmentesebbé tétele, a kattintások számának csökkentése és az időmegtakarítás érdekében.

  Teljesítménybeli fejlesztések Az összeállítások, alkatrészek, rajzok és az AnyCAD teljesítménybeli fejlesztései révén továbbra is egyre nagyobb és összetettebb tervekkel dolgozhat.

  A Vázszerkezet-készítő fejlesztései A vázszerkezetek tervezése az új szolgáltatásoknak, szerkesztőeszközöknek és az alapértelmezett elnevezési konvencióknak köszönhetően minden eddiginél hatékonyabb.

  Fordítás és együttműködés Megismerheti az AnyCAD további támogatott fájltípusait, és megtekintheti, hogyan segít a generatív tervezés a különböző tervváltozatok felfedezésében.

  Ügyfelek által kért fejlesztések Tekintse meg, hogyan járultak hozzá ehhez a kiadáshoz az ügyfelek ötletei és javaslatai.

  Hatékonyságnövelő fejlesztések Az új furatkészítő parancsnak és a számos egyéb alkatrészmodellezési fejlesztésnek köszönhetően munkája még hatékonyabb lehet.

  A legjobb Inventor Ideas ötletek Az Inventor-élmény minden kiadással frissül és fejlődik – köszönhetően az Önök Inventor Ideasba küldött ötleteinek.

  Még nagyobb teljesítmény A fejlesztések eredményeként például felgyorsult a grafikus interakció, csökkent a nagy fájlok megnyitásához szükséges idő, így gyorsult a tervezési folyamat.

  iLogic-fejlesztések Az új összeállítási funkcióknak és a szabályszerkesztő automatikus kiegészítés funkciójának köszönhetően még egyszerűbben konfigurálhatja termékeit.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  64 bites Intel vagy AMD, 2,5 GHz vagy gyorsabb, SSE2 támogatás
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  40 GB
  Képernyő
  1280x1024
  Egyéb
  • Microsoft DirectX 11® kompatibilis grafikus kártya vagy magasabb
  • Böngésző
  • Microsoft .NET Framework 4.8 vagy újabb
  Funkciók

  Gépészeti tervező és 3D CAD szoftver

  Az Inventor® egy 3D CAD modellezőszoftver a termék- és gépészeti tervezők számára. Ismerje meg az Inventor modellezési, tervezési, szimulációs és renderelési szolgáltatásait.

   

  Terméktervezés és -modellezés

  Alakkészítő Nagy teljesítményű tervezési beállításokat hozhat létre percek alatt. (videó: 1:59 perc)

  Parametrikus modellezés A vázlatkészítés közben hozhatja létre a paramétereket, illetve dinamikusan méretezheti a 3D objektumokat. A felület helyett összpontosíthat a tervezésre.

  Összeállítás-modellezés Kevesebb lépésben állíthatja össze a modellt. (videó: 2:42 perc)

  Rajzkészítés Világos, pontos és részletes rajzokat készíthet villámgyorsan. (videó: 2:52 perc)

   

  Csoportmunka és tervezésautomatizálás

  3D PDF-fájlok exportálása Mindenki által megtekinthető, látványelemekben és termékinformációkban gazdag 3D dokumentációkat hozhat létre. 

  Nem natív adatok használata Asszociatív kapcsolat fenntartása a nem natív CAD-adatokkal. (videó: 2:45 perc)

  Automatizált vázszerkezet-tervezés Vázszerkezetek gyors tervezése és tesztelése. (videó: 2:10 perc)

  Elektromechanikus tervezés Az Inventor és az AutoCAD Electrical adatainak összekapcsolása. 

   

  1

   

  Modellezés

  Rugalmas modellezés A parametrikus, szabadkézi és közvetlen modellezési eszközöknek köszönhetően minden feladathoz a megfelelő modellezési eszközt használhatja.

  Közvetlen modellezés Az egyszerű húzás/tolás vezérléssel áthelyezheti, elforgathatja, átméretezheti vagy léptékezheti az importált geometriák sajátosságait.

  Szabadkézi modellezés A pontok, élek és felületek mozgatásával, szabad kézzel is elkészítheti a tervezett alakzatot.

  Gépészeti koncepció- és elrendezéstervezés A DWG™-fájlokat megnyithatja közvetlenül az Inventor alkalmazásban, és használhatja a 3D modell alapjaként.

  Műanyag alkatrészek tervezése Tervezzen és elemezzen műanyag alkatrészeket az Inventor kifejezetten erre a célra fejlesztett eszközeivel.

  Lemezalkatrész-tervezés Olyan összetett lemezalkatrész-termékeket tervezhet, amelyek megfelelnek a vállalat szabványainak.

   

  2

   

  Automatizálás

  Automatizált termékkonfiguráció Könnyedén beállíthat és telepíthet bonyolult termékkonfigurációkat.

  Az alkatrész- és összeállítás-tervezés automatizálása A változó paraméterek megadásával újra felhasználható, konfigurálható alkatrészeket, terméksajátosságokat vagy összeállításokat hozhat létre.

  Részegységkészítők és -számítók A beépített számítók használatával megjelölheti a gyakori csomópontokat a tervében (például hegesztések, rögzítők és préselt kötések).

  Automatizált cső- és csővezeték-tervezés Az Inventor automatizált eszközeivel és a teljes körű vezérléssel rendelkező tervezési funkciók kombinációjával csöveket és csővezetékeket építhet.

   

  3

   

  Együttműködés

  A 3D tervek felhőalapú áttekintése A 3D tervek kisméretű változatainak megosztása a felhőben.

  Nyomtatott áramkörökkel való együttműködés Elektronikai és gépészeti terveit egyetlen, teljes mértékben meghatározott termékdefinícióban egyesítheti.

  BIM-együttműködés Olyan eszközökhöz férhet hozzá, amelyeket kifejezetten arra alakítottak ki, hogy segítségükkel előkészíthesse 3D modelljeit az épületinformáció-modellezési (BIM) rendszerekben történő használatra.

  Adatkezelés A hatékony keresési funkcióval egyszerűen megtalálhatja a fájlokat, és gyorsan másolhat tervezési fájlokat. Csatlakozás a Vault-kiszolgálókhoz (a terméktervezési és gépipari gyűjtemény részét képezi).

   

  4

   

  Szimuláció és látványtervezés

  Robbantott nézetek és animációk Az összetett összeállítások robbantott nézetei és animációi használhatóak a termékdokumentációkban, kézikönyvekben és összeállítási útmutatókban.

  Dinamikus szimuláció Kiértékelheti a terv mozgását, sebességét és gyorsulását az erők hatására.

  Terheléselemzés Gyors ellenőrzéseket futtathat az alkatrészeken, vagy elvégezheti a teljes termék részletes elemzését bármely fázisban.

  Látványtervezés és renderelés A látványtervezési és renderelési eszközök segítségével megjelenítheti a termék kinézetét.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!