AutoCAD LT

  Autodesk AutoCAD LT 2021

  Az AutoCAD LT 2D CAD szoftver elősegíti a 2D rajzok gyorsabb és pontosabb létrehozását.
  AutoCAD LT

  Az AutoCAD LT 2D CAD szoftver elősegíti a 2D rajzok gyorsabb és pontosabb létrehozását. Elérhető Windows és Mac rendszeren. Tartalmazza az AutoCAD mobil alkalmazást.

  Áttekintés

  Az AutoCAD LT a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz.

  Árakhoz kattintson ide

  Az Autodesk eredeti DWG-technológiája biztosítja az adatok pontosságát, a precízebb kommunikációt és a magas szintű kompatibilitást a többi Autodesk szoftverrel.

  A fejlett CAD technológia a 30 éves tapasztalattal és innovációval rendelkező Autodesk AutoCAD szoftveren alapul, így a felhasználók számíthatnak az AutoCAD LT stabilitására és teljesítményére.

  Az AutoCAD LT szoftverrel az Autodesk a termelékenység növelését tűzte ki célul. Az innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően munkája problémamentessé válik. A továbbfejlesztett szalagos felhasználói felület és az új menütallózó leegyszerűsíti a navigációt, és csökkenti a parancsok eléréséhez szükséges lépések számát, így meggyorsítja a feladatok elvégzését, és segíti a maximális termelékenység elérését.

  A CAD szoftverek átfogó kínálatának folyamatos fejlesztése mellett az Autodesk iparági vezető a felhőalapú és a mobil megoldások terén is, így ügyfelei kihasználhatják széleskörű tapasztalatával és bizonyított teljesítményével járó előnyöket. 

  Az AutoCAD LT számos új képességet használ ki, amelyek elérhetők a modern Windows operációs rendszereken, valamint széleskörű érintőképernyős támogatást is nyújt.

  Próbálja ki most az AutoCAD LT szoftvert, és fedezze fel az előnyöket a mindennapi munka során: a hatékony rajzolástól és egyszerű szerkesztéstől a meglévő rajzok módosításán keresztül a végleges nyomatok elkészítéséig. Engedje, hogy az új lehetőségek felfedezésre csábítsák a tervezés során.

  lt

   

   

   

  Az AutoCAD LT olyan hasznos szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek korábban csak az AutoCAD szoftverben voltak elérhetők.

  A vizuális fejlesztésekkel, mint például a vonal halványítása funkció használatával terveinek részleteit még tisztábban láthatja. Mostantól az olvashatóság a vonalszakaszok helyett már valódi görbékkel kibővített. A műveletek visszavonásának számát csökkentheti a Parancselőnézettel, mely lehetőséget nyújt az eredmények megtekintéséhez még azelőtt, hogy a parancsot végrehajtaná. Nagy méretű kiválasztási halmazok mozgatása és másolása még egyszerűbben tehető meg.

  AutoCAD LT szolgáltatások

   

  Átfogó 2D dokumentáció Az átfogó rajz-, szerkesztési és feliratozási eszközök használatával 2D dokumentációt és rajzokat állíthat elő.

  Intuitív felhasználói felület A környezetfüggő szalagfülek, többfunkciós fogók, testreszabható eszközpaletták és az intelligens parancssor révén könnyedén elérheti a szükséges eszközöket.

  Innovatív technológiák Szerezzen hozzáférést a legújabb technológiákhoz, többek között a TrustedDWG™-hez, a nagy felbontású monitorok támogatásához, az áttelepítési eszközökhöz és az AutoCAD asztali alkalmazáshoz.

  Összekapcsolt csoportmunka A rajzok asztali számítógépről, a weben keresztül vagy mobileszközről is elérhetők. PDF- és DGN-fájlokat, Bing Maps és más adatokat oszthat meg és használhat fel újra.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8.x, Windows 10
  Processzor
  2,5–2,9 GHz processzor
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1920x1080
  Egyéb
  • Böngésző
  • .NET Framework 4.8
  • DirectX® 11.0c (szükséges), OpenGL® (ajánlott)
  • Hardveresen gyorsított OpenGL és Direct3D támogatással rendelkező videókártya
  • Microsoft Windows-szabványos 3 gombos egér
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.13 vagy újabb
  Processzor
  64 bites Intel processzor, 2 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • Apple Safari 5 vagy újabb
  Funkciók

  Az AutoCAD LT újdonságai

   

  Fedezze fel az AutoCAD LT® 2D CAD szoftver legújabb szolgáltatásait, többek között DWG™-összehasonlítást, a megosztott nézeteket, továbbá a 2D grafika és a felhasználói felület fejlesztéseit.

  AutoCAD bármilyen eszközön Tekintse meg, szerkessze vagy hozza létre rajzait az AutoCAD szoftverben, gyakorlatilag bármilyen eszközön – asztali számítógépen, a weben vagy mobilon.

  Kapcsolat a felhőalapú tárhellyel Az AutoCAD LT szoftverben bármely, az Autodesk felhőjében vagy a vezető felhőalapú tárhelyek valamelyikén tárolt DWG-fájlhoz egyaránt hozzáférhet.

  Blokkok paletta A blokkok beillesztése hatékonyan elvégezhető a legutóbb használt blokkok listájáról vagy a vizuális galériák segítségével.

  Gyorsmérés Az egérmutató mozgatásával az összes közeli mérési adat egyszerűen megjeleníthető a rajzon.

  Új sötét téma A jobb kontraszt, az élesebb ikonok és a korszerű, kék felhasználói felület kíméli a szemet.

  Továbbfejlesztett DWG-összehasonlítás Egy rajz két verziója az aktuális ablak elhagyása nélkül összehasonlítható.

  Áttervezett Tisztítás funkció Az egyszerű kiválasztás és az előnézet révén egyszerre több szükségtelen objektum távolítható el.

  Teljesítménybeli fejlesztések A sebesség terén végzett fejlesztések révén a mentés gyorsabban elvégezhető, a telepítési idő pedig akár 50%-kal is rövidebb a tartós állapotú meghajtók esetén.

  autocad_lt_2019_ui.png

  További szolgáltatások

   

  Felhasználói interakció

   

  A szalag lapjai és paneljei Egyszerű hozzáférés a kedvenc eszközeihez az AutoCAD szalagról.

  Eszközpaletták Egyszerű hozzáférés a leggyakrabban használt tartalmakhoz és eszközökhöz a testreszabható eszközpaletták használatával.

  Parancssor Parancsok indítása és a kérdések gyors megválaszolása egyszerű billentyűparancsokkal, közvetlenül a parancssorból.

  Többfunkciós fogók A geometriák egyszerű átformálása, mozgatása és kezelése a fogóval történő szerkesztés segítségével.

  Objektumok és fóliák átlátszósága Vezérelheti a kiválasztott objektumok, illetve az adott fólián lévő összes objektum átlátszóságát.

  Dinamikus blokkok Rugalmasságot és intelligenciát (például alak-, méret- vagy konfigurációmódosítást) adhat hozzá blokkreferenciáihoz.

  Asszociatív kiosztások Körkörös vagy négyszögletes mintába helyezve vagy egy útvonal mentén hozhat létre objektumokat, és módosíthatja azokat.

  Objektumok kiválasztása és elkülönítése Megkeresheti és kiválaszthatja az összes olyan objektumot, amely egy adott objektum tulajdonságaival megfeleltethető. Elrejtheti vagy megjelenítheti a kiválasztott objektumokat.

   

  2D vázlatolás, rajzolás és feliratozás

   

  Szöveg Egy- vagy többsoros szöveg (bszöveg) létrehozása egyetlen szöveges objektumként. Formázhatja a szöveget, az oszlopokat és a határvonalakat.

  Intelligens méretezés Méretek automatikus létrehozása. Ha a mutatót a kijelölt objektumok fölé húzza, megtekintheti az eredmény előnézetét még azelőtt, hogy létrehozná azt.

  Mutatók Mutatóvonalak létrehozása számos tartalommal (például szöveggel vagy blokkokkal). A mutatóvonalak egyszerű formázása és a stílus meghatározása.

  Intelligens középvonalak és középpontjelek Létrehozhatók és szerkeszthetők olyan középvonalak és középpontjelek, amelyek a hozzájuk rendelt objektumok áthelyezésekor automatikusan azokkal együtt mozognak.

  Táblázatok Táblázatok létrehozása sorokba és oszlopokba rendezett adatokkal és szimbólumokkal, képletek alkalmazása, illetve hivatkozás Microsoft Excel-munkalapokra.

  Revíziós buborékok Revíziós buborékok rajzolhatók a rajzban található frissítések gyors azonosítása érdekében.

  Elrendezések Megadhatja a rajzlap méretét, címpecsétet adhat hozzá, valamint a modell többféle nézetét is megjelenítheti.

  Elrendezési nézetablakok Elrendezési nézetablakokat hozhat létre a terv különböző elemeinek eltérő léptékekben történő megjelenítéséhez.

  Mezők A szöveges objektumok mezőinek használatával olyan szöveg jeleníthető meg, amely a mező értékének változásakor automatikusan frissül.
  Adatcsatolás Egyidejű frissítések engedélyezhetők élő hivatkozás létrehozásával egy Microsoft Excel-munkafüzet és a rajzban lévő táblázat között.

   

  Együttműködés

   

  PDF- és DGN-fájlok importálása/exportálása/alávetítése Megoszthatja és újrafelhasználhatja a PDF- és DGN-fájlok adatait importálással, exportálással, illetve alávetítésként történő csatolással.

  DWG- és képreferenciák Külsőleg hivatkozott fájlként rajzokat és képeket csatolhat az aktuális rajzhoz.

  Lapkészletkezelő Több rajzot is megtekinthet, megnyithat, kezelhet és nyomtathat lapként.

  Földrajzi elhelyezkedés és online térképek Földrajzi elhelyezkedésre vonatkozó információkat szúrhat be a rajzokba, és a rajzon szereplő térképet online térképszolgáltatásból jelenítheti meg.

   

  Telepítés és testreszabás

   

  TrustedDWG technológia A TrustedDWG™ technológia révén értesülhet a lehetséges inkompatibilitásról, ha a fájl legutóbbi mentése nem Autodesk-szoftverrel történt.

  Áttelepítési eszköz Az egyéni beállítások és fájlok áttelepíthetők az előző kiadásokból.

  CUI testreszabása A hozzáférhetőség javítása és a gyakori feladatok végrehajtásához szükséges lépések számának csökkentése érdekében testreszabhatja a felhasználói kezelőfelületet.

  Rendszerváltozó-figyelő Az aktuális rendszerváltozók figyelése az előnyben részesített értéklista alapján. Az eltérésekről a rendszer értesítési buborékban figyelmezteti

  Autodesk asztali alkalmazás Anélkül kaphat szoftverfrissítési értesítéseket és telepítheti a frissítéseket, hogy meg kellene szakítania a munkafolyamatot. Az új szolgáltatásokról oktatóanyagokat tekinthet meg.

   

  DWG-összehasonlítás Összehasonlíthatja és dokumentálhatja a különbségeket egy rajz 2 változata között.

  Mentés a webes és mobil alkalmazásba Az asztali számítógépéről mentett rajzok az AutoCAD webes és mobil alkalmazásában is megtekinthetők és szerkeszthetők. (videó: 2:11 perc)

  2D grafika A nagyítás, az eltolás, illetve a megjelenítési sorrend és a fóliatulajdonságok módosítása a korábbinál kétszer gyorsabb.

  Megosztott nézetek A rajz tervezői nézetei a webböngészőben tehetők közzé a megtekintéshez és véleményezéshez.

  AutoCAD webes alkalmazás A CAD-rajzok a webböngészőn keresztül bármilyen eszközzel létrehozhatók, szerkeszthetők, megtekinthetők vagy megoszthatók.

  AutoCAD mobil alkalmazás CAD-rajzok megtekintése, létrehozása, szerkesztése és megosztása mobileszközén az AutoCAD mobil alkalmazással.

  Felhasználói felület Használja ki a lapos kialakítású ikonok és 4K fejlesztések nyújtotta jobb látványvilág előnyeit.

  PDF-importálás Geometria, SHX betűtípusú fájlok, kitöltések, raszterképek és TrueType szövegek importálhatók a rajzba egy PDF-fájlból.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!