3ds Max

  Autodesk 3ds Max 2019

  3D modellező-, animációs és renderelő szoftver
  3ds Max

  A 3ds Max® 3D modellező- és renderelőszoftver segítségével hatalmas világok alkothatók a játékokhoz, lélegzetelállító jelenetek a látványtervezéshez, és lenyűgöző virtuális valóságbeli élmények hozhatók létre.

  Áttekintés

  Egyszerű, hatékony modellezés

  Különböző környezetek és részletes karakterek változatos választékát tervezheti, formálhatja meg és hozhatja létre.

  Magas színvonalú renderelés

  A 3ds Max a legtöbb nagyobb renderelővel működik – köztük a Arnold, V-Ray, Iray és a mental ray programokkal –, és segítségével megkapó jelenetek és ábrázolások alkothatók.

  Realisztikus 3D animációk

  Ötletes karaktereket és realisztikus jeleneteket készíthet játékokhoz és az építőipari alkalmazásokhoz.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 (SP1), Windows 8.x, Windows 10 Professional (64 bit)
  Processzor
  64 bit Intel vagy AMD
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  6 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Böngésző
  • Három gombos egér
  Funkciók

  3D animáció és dinamika

  3ds Max Fluids Valósághűen viselkedő folyadékokat hozhat létre közvetlenül a 3ds Maxban.

  Mozgási útvonalak Szerkessze az animációkat közvetlenül a nézetablakban – közvetlen visszajelzést kaphat a jelenetek módosítása közben.

  Karakteranimációs és -összeállítási eszközök A CAT, a biped és a tömeganimációs eszközök segítségével procedurális animációkat és karakter-összeállításokat hozhat létre.

  Általános animációs eszközök Használhat kulcsképkockás és procedurális animációs eszközöket. A nézetablakban közvetlenül megtekintheti és szerkesztheti az animációs pályagörbéket.

  Max Creation Graph vezérlők Az animációs eszközök új generációjával animációvezérlőket készíthet, amelyeket létrehozhat, módosíthat, csomagokba rendezhet és megoszthat.

  Részecskeáramlási effektusok Kidolgozott részecskeeffektusokat – például vizet, tüzet, permetet vagy havat – hozhat létre.

  Szimulációs adatok egyszerű importálása A szimulációs adatokat CFD, CSV vagy OpenVDB formátumban is animálhatja.

  Geodéziai voxelek és hőtérképek felületképzése Gyorsan és egyszerűen hozhat létre jobb minőségű felületsúlyozást.

   

  3d

   

  3D renderelés

  3ds Max Interactive VR-látványterveit integrált eszközökkel hozhatja létre anélkül, hogy el kellene hagynia a 3ds Max munkaterületét.

  Arnold a 3ds Max szoftverhez A MAXtoA beépülő modul a 3ds Max integrált része, így biztosítva az Arnold legújabb szolgáltatásaihoz való hozzáférést.

  Javított ActiveShade renderelés Az interaktív renderelés révén gyorsan hozhat létre tervváltozatokat. (videó: 56 másodperc)

  Autodesk Raytracer Renderer (ART) Pontos képeket készíthet az építészeti helyszínekről.

  Jelenet elrendezése a VR-ben A jeleneteket közvetlenül a 3ds Max Interactive VR-felületén szerkesztheti, a frissítések pedig azonnal megjelennek a 3ds Max szoftverben.

  Fizikai kamera Szimulálhatja a valós kamerabeállításokat, például a zársebességet, a rekesznyílást, a mélységélességet és az expozíciót.

   

  fizikai

   

  Felhasználói felület, munkafolyamat és folyamat

  Eszközkönyvtár Egyetlen nézetben férhet hozzá a helyi számítógépen vagy a hálózaton található 3D tartalmakhoz, amelyek ezután azonnal kereshetővé válnak.

  Továbbfejlesztett folyamateszköz-integráció A kiterjesztett és továbbfejlesztett Python/.NET eszközkészlet révén számos folyamateszközzel érhet el szorosabb integrációt.

  Intelligens eszközök csomagolása Hozzon létre, osszon meg és frissítsen hordozható eszközöket, amelyek rugalmasak, összekapcsoltak, és reagálnak a tervadatok módosításaira.

  Jelenetkonvertáló Zökkenőmentesen válthat a renderelők között.

  A CivilView-munkafolyamat frissítése Mostantól a CivilView eszközzel létrehozott járművek támogatják a 3ds Max fizikai anyagait, csökkentve az átalakítás szükségét, és egyszerűbbé téve a renderelést.

  Autodesk Viewer-munkafolyamat Az Autodesk Viewer segítségével közvetlenül a 3ds Max felületéről oszthat meg modelleket, és tekintheti meg az online visszajelzéseket.

  Frissített projekteszközök Új projekteket hozhat létre, amelyek nagyobb rugalmasságot nyújtanak a mappastruktúrákhoz, intelligens váltást biztosítanak a projektek között, és egyéni adatokat tárolnak.

  Modern felhasználói felület és munkaterületek Modernebb, interaktívabb, magas DPI-re képes felhasználói felületekkel hozhat létre egyéni munkaterületeket.

   

  ui

   

  3D modellezés, textúrázás és effektusok

  Spline-munkafolyamatok Az új és továbbfejlesztett spline-eszközök használatával számos intuitív módszerrel hozhatja létre és animálhatja a geometriát.

  Adatcsatorna-módosító Az információkat kinyerheti közvetlenül a modellekből, hogy egyéb típusú módosításokhoz használja azokat.

  Elmosott anyagok A látható illesztéseket akár hat anyag elmosásával alakíthatja át egy adott objektumon.

  Háló- és felületmodellezés Hatékonyan hozhat létre parametrikus és organikus objektumokat a poligon-, felosztott felületpoligon és spline-alapú modellezési szolgáltatásokkal.

  Haj- és szőrzetmódosító Közvetlenül a nézetablak hajkiválasztó és -stilizáló eszközei segítségével, a vágás és fésülés eszközökkel is befolyásolhatja a haj és szőr kialakítását.

  Open Shading Language-támogatás OSL-leképezéseket hozhat létre az anyagszerkesztőben egyszerű matematikai csomópontokból vagy procedurális mintázatokból.

  Alakok Boole-műveletei Parametrikus Boole-műveleteket hozhat létre két vagy több spline-hoz az ismert 3D Boole-kezelőfelületen.

  Procedurális famintázatok Famintázatokat hozhat létre többféle fatípus, növekedési mérték és felület szerint a Fusion 360 famintázata alapján.

  Kinek ajánljuk?

  Az Autodesk 3Ds Max olyan professzionális program amely alkalmas minden térbeli munkafolyamot végrehajtására, legyen szó akár látványterv, 3D-s játék, low- ill. high-poly modellezés, animáció vagy filmek speciális hatásainak elkészítéséről, ezért a program egy olyan alapeszköz amely nem hiányozhat egyetlen 3D, látványtervező vagy VFX Studio vagy szabadúszó termékpalettájáról sem.