Ascensio System SIA ONLYOFFICE Docs Enterprise Edition

A világ első számú online irodai csomagja

ÁTTEKINTÉS

Az ONLYOFFICE Enterprise Edition olyan közepes és nagy méretű vállalatok és intézmények számára ideális megoldás, ahol egyszerre kell nagy mennyiségű dokumentummal dolgozni, ahol kiemelt szerepe van a biztonságnak és a stabilitásnak, és ahol az egyedi igények kielégítéséhez szükség van az ONLYOFFICE csapatára.

Dokumentumok létrehozása, szerkesztése és közös munka bárhol, bármikor.

Az ONLYOFFICE Docs egy nagy teljesítményű online irodai programcsomag szöveges dokumentumok, táblázatok és prezentációk létrehozásához, illetve szerkesztéséhez.

Alkotás

Összetett dokumentumokat, profi táblázatokat és lenyűgöző prezentációkat készíthetünk, olyan népszerű formátumokban, mint docx, xlsx, pptx, odt, ods, odp, doc, xls, ppt, pdf, txt, rtf, html, epub és csv. Az ONLYOFFICE teljes kompatibilitást biztosít az OOXML formátumok részére.

 

01_docs-create.png
01_edit.png

Szerkesztés

A szerkesztés során számos egyedi megjelenést biztosíthatunk a dokumentumoknak, összetett objektumokat illeszthetünk be, amiket szerkeszthetünk is, ráadásul bővítmények telepítésével extra funkciókhoz férhetünk hozzá.

Együttműködés

Egy időben egyszerre több ember is dolgozhat ugyanazon a dokumentumon, és az eszközölt változások egyszerre jelennek meg az összes felhasználó számára.

onlyoffice_collaborate.jpg
docs-spread.png

Terjesztés

 • A dokumentumokat PDF formátumban is elmenthetjük.
 • A dokumentumokat beágyazhatjuk weboldalakba és blogokba.
 • Lehetséges a dokumentumok digitális aláírása a DocuSign használatával.
 • Szükség esetén a kész szövegeket automatikusan is feltölthetjük egy WordPress blogba.

Közös munka

A Documents modulban nem csupán a saját és a velünk megosztott dokumentumokat kezelhetjük, de lebonyolíthatjuk a projektek dokumentálását és a levelezést is.

02_integrate.en.png


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows Server 2012 64-bit
ProcesszorIntel Sandy Bridge 2,8 GHz
Memória2 GB
Tárhely40 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
 • Erlang 19.1
 • RabbitMQ 3.5.4
 • Redis 2.8
 • PostgreSQL 9.6
 • Internet kapcsolat

Egyéb:

RendszerDebian, Ubuntu, RHEL 7 vagy CentOS 7, illetve amd64 és Docker 1.10
ProcesszorIntel Sandy Bridge 2,8 GHz
Memória2 GB
Tárhely40 GB
Képernyő1024x768
Egyéb

Linux esetén:

 • PostgreSQL 9.1
 • NGINX 1.3.13
 • libstdc++6 4.8.4
 • Redis
 • RabbitMQ

FUNKCIÓK

Egyszerű telepítés Az ONLYOFFICE Docs telepítéséhez különböző opciók állnak a rendelkezésre: .deb/.rpm/.exe, Docker, stb.

Adatbiztonság és kontroll Az ONLYOFFICE Docs telepítése megoldható helyben vagy a privát AWS felhőben, más publikus felhő szolgáltatások bevonása nélkül. A JSON Web Token segítségével megvédhetjük a dokumentumokat az illetéktelen hozzáféréstől.

Professzionális támogatás Gyors és profi technikai segítség a fórumon és a weben keresztül.

Skálázhatóság Az ONLYOFFICE Docs szabadon méretezhető a felhasználói kör méretétől függően, egyszerre akár több ezer felhasnzáló kiszolgálása is megoldható.

Személyre szabhatóság Az online szerkesztők felületének a megjelenését a céges arculathoz igazíthatjuk, lecserélhetjük a logókat és linkeket, és saját bővítményeket hozhatunk létre.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram