Storyline

  Articulate Storyline 360

  Digitális tananyagok készítése bármilyen elképzelhető eszközre

  Interaktív tananyagok készítése bármilyen eszközre módosítások nélkül. Csak készítsük el az anyagot az Articulate Storyline 360-ban, és kattintsuk a publikálás gombra! Ennyi az egész! Az elkészített kurzus bármilyen eszközön megjeleníthető az eredeti formájában.

  Áttekintés

  A Storyline 360-nal még akkor is profinak érezhetjük magunkat, ha még nem rendelkezünk tapasztalatokkal a digitális oktatási anyagok elkészítése terén. Intuitív és barátságos felhasználói felületén keresztül hozzáférhetünk az Articulate 360 Content Library csodálatos és kiváló minőségű tartalmaihoz, melyek felhasználásával akár egy perc alatt is létrehozhatunk egy kurzust. A rendelkezésre álló Content Library sablonokkal és karakterekkel gördülékenyen dolgozhatunk.

   

  Együttműködés a csapat többi tagjával*

  Tegyük egyszerűvé az együttműködést a csapattagok között. Hozzunk létre gyűjteményeket a megosztásra szánt diákból, amikhez bárki hozzáférhet közvetlenül a Storyline 360-on belül. Töltsünk fel projekt sablonokat a központi tárhelyre, osszuk meg azokat a diákat, amik több kurzusban is felhasználásra kerülnek, és adjunk hozzáférést a csapattagoknak az újra felhasználható tartalmakhoz.

  * Kizárólag Articulate 360 Teams Plan előfizetéssel

  Határtalan interaktivitás

  Percek alatt hozhatunk létre interaktív tartalmakat. A Storyline 360 kellőképpen egyszerű ahhoz, hogy a kezdők is használni tudják, ugyanakkor megfelelő teljesítménnyel rendelkezik a profi felhasználók igényeinek kiszolgálásához is.

  Videós tartalmak

  Videók és szimulációk felhasználásával átélhető és izgalmas tananyagokat állíthatunk össze a tanulók részére. A Storyline 360-nal egyszerűen és gyorsan készíthetünk vizuális bemutatókat.

  Tudásfelmérés

  A Storyline 360 minden olyan eszközzel rendelkezik, ami a tanulók tudásának a felméréséhez kell. Részletes értékeléseket kaphatunk a 25 különböző kérdéstípus felhasználásával, és a már korábban létrehozott kérdések importálásával. A kérdéseket gyűjteményekbe rendezhetjük, amikből a vizsgák során véletlenszerűen választhatunk.

  Szakértők bevonása

  Az Articulate Review használatával hamarabb befejezhetjük a projekteket. Egyszerűen csak töltsük fel a Storyline 360 kurzust, osszuk meg a linket és figyeljük a visszajelzéseket. Az egyes témakörök szakértői hozzáférést kapnak az aktuális verziókhoz, amikhez természetesen megjegyzéseket fűzhetnek. Ezeknek a megjegyzéseknek az áttekintésével teljesebb képet kaphatunk a készülő tananyagok hatékonyságáról.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10
  Processzor
  2 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • Microsoft .NET Framework 4.5.2 vagy újabb
  • Microsoft Visual C++ 2017 Redistributable
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.6.8 vagy újabb
  Processzor
  2 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1280x800
  Funkciók

  Optimalizált megjelenítés A reszponzív player dinamikusan képes a tartalmakat az aktuálisan használt eszköz kijelzőjének a méretéhez igazítani, legyen szó tabletről vagy akár mobiltelefonról. Más megoldásoktól eltérően a Storyline 360-ban létrehozott anyagokat nem kell tesztelnünk különböző felbontásokban, a player minden esetben optimalizált megjelenítést biztosít.

  Mobilbarát megjelenés A Storyline 360 azzal a szándékkal készült, hogy minden esetben élményszerű hozzáférést biztosítson az oktatási anyagokhoz. Mobiltelefonon történő megtekintésük esetén a player eltünteti oldalsávi menüket, és olyan irányítási opciókat biztosít, amelyek bármilyen képernyőméreten és pozícióban biztosítják a kényelmes használatot.

  Érintőképernyők támogatása Tegyük teljesebbé a tananyagokat interaktív funkciók beépítésével. A reszponzív player támogatja az érintéses vezérlést, így a tanulók a megszokott mozdulatokkal navigálhatnak egy-egy kurzuson belül.

  Interaktivitás Bármilyen elképzelt interaktivitás beépíthető a tananyagokba rétegelt diákkal, kiváltójelekkel és állapotokkal a Storyline 360-ban. A diákok az objektumokra kattintva hozhatják mozgásba az eseményeket.

   

  ui

   

  Kényelmes alkotás Gyakorlatilag pár másodperc alatt helyezhetünk el interaktív gombokat, tárcsázókat, csúszkákat, jelölőket és hotspotokat a diákon. Csak néhány kattintás és már kész is a profi interaktív kezelőfelület.

  Személyre szabottan A tanulók számára dinamikus, személyre szabott tartalmakat biztosíthatunk. A Storyline 360-ban található változókkal maximális interaktivitást érhetünk el minimális befektetéssel.

  Képernyőfelvételek készítése A képernyőn zajló események rögzítésével pontosan azt mutathatjuk meg a tanulóknak, amire szükségük van. A felvételekhez később könnyedén adhatunk feliratokat, karaktereket és nagyítási effekteket a jobb érthetőség érdekében.

  Szoftver szimulációk A szimulációk készítéséhez elég néhány perc, nem kell napokat szánnunk egy szoftver bemutatójának a megalkotására. Elég egyszer rögzítenünk a szoftvert működést közben, a felvételt később kedvünk szerint szerkeszthetjük.

  Videók beágyazása A készülő tananyagokba bármilyen videót elhelyezhetünk, akár Articulate Replay-jel vagy Peekkel rögzített screencastet is.

  Lokalizált tartalmak A kész tananyagokat hozzáférhetővé tehetjük a világ bármely országában. A Storyline támogatja a jobbról balra író nyelveket, így a hébert és az arabot is, illetve az olyan ázsiai nyelveket is, mint a kínai, a japán vagy a koreai.

  Terjesztés A Tin Can API 1.0, SCORM és AICC kompatibilis kurzusokat feltölthetjük a saját rendszerünkbe vagy az Articulate Online-ra is.