Articulate Rise 360

Reszponzív oktatási anyagok készítése, a legjobb eszközökkel

ÁTTEKINTÉS

Készítsünk gyönyörű, tökéletesen reszponzív e-learning anyagokat a Rise-zal. A legújabb webes technológiák alkalmazásával a Rise automatikusan képes bármely eszközre tartalmat optimalizálni, anélkül, hogy nekünk is bármit is tennünk kellene.

Lenyűgözően részletes

Adjunk elegendő teret a felhasználóknak ahhoz, hogy minden részletet felfedezhessenek. A Rise oktatási anyagok nagyszerűen néznek ki a nagyképernyős kijelzőkön. Nekünk csak a megfelelő szövegeket és média tartalmakat kell hozzáadnunk.

 

Kurzusok létrehozása minden eszközre

Készítsen gyönyörű, eredendően reszponzív e-learninget a Rise 360 segítségével. A Rise 360 a legújabb webes technológiákat használva automatikusan adaptálja a tanfolyamokat minden elképzelhető eszközre a nap alatt - nem kell semmit sem tennie. Ez úgy reszponzív tananyagkészítés, ahogyan annak lennie kell.

Gyönyörűen tágas

Adjon teret a tanulóknak, hogy minden részletet felfedezhessenek az asztalukon. A Rise 360 tanfolyamok automatikusan gyönyörűen mutatnak a nagy képernyőn. Önnek egyszerűen csak szöveget és médiát kell hozzá adni a tananyaghoz.

Gorgeously Expansive

Gazdagon kompakt tanfolyamok

A Rise 360 tanfolyamok természetüknél fogva reszponzívak, és könnyedén alkalmazkodnak minden eszközhöz, minden képernyőorientációhoz. Akár a kanapén, akár a terepen ülnek, a tanulók mindig optimális élményben részesülnek.

Minimálista tökély

A Rise 360 minden pixel számít a legkisebb képernyőkön is. Elrejti a menüket, skálázza a médiát, és úgy alakítja át az kurzus tartalmát, hogy az bármilyen telefonon optimálisan jelenjen meg.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Gyorsabb alkotás a neten Csupán egy böngészőre van szükségünk, az asztali gépekre, tabletekre és mobilokra optimalizált leckék elkészítéséhez.

Kurzusok online készítése A Rise intuitív funkcióinak a segítségével a reszponzív e-learning tananyagok közvetlenül a böngészőben készülnek. Nincs szükség szoftverek letöltésére.

Strukturált kurzusok Kezdjük a munkát a kurzus vázlatával vagy építsük fel az anyagot kedvünk szerint. A pontos sorrendet később is meghatározhatjuk.

Előnézeti kép A publikálás előtt is megtekinthetjük a kurzusunkat vagy annak részeit működés közben, és pontos képet kaphatunk arról, hogy hogyan fognak kinézni a különböző méretű kijelzőkön.

Moduláris A leckék blokkokba rendezésével olyan kurzusokat hozhatunk létre, melyek remekül néznek kijelzőtől és orientációtól függetlenül. A blokkokat kiválaszthatjuk egy már kész könyvtárból, de mi magunk is hozhatunk létre újakat új tartalmakkal.

Interaktív Dinamikussá tehetjük az e-learning anyagokat az olyan elemek felhasználásával, mint az interaktív rendezés, a feliratozott grafikák az idővonal vagy harmonikaszerűen megnyíló blokkok.

Rugalmas Meséljük el a történetünket szövegdobozokkal és multimédia tartalmakkal, amiket a Storyline 360-ban létrehozott interaktivitással tehetünk teljessé.

Feladványok Dobjuk fel feladványokkal a kurzusokat! A Rise-zal felmérhetjük a diákok tudását a rendelkezésre álló, különböző kérdéstípusokkal.

Gyönyörű illusztrációk A leckékhez könnyedén mellékelhetünk gyönyörű képeket. A Rise-on belül is hozzáférhetünk a Content Library fotóihoz és illusztrációihoz. A Content Library-ban több mint 3 millió kép található, amit ingyen és jogtisztán használhatunk fel az e-learning anyagokban.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram