iWork

  Apple iWork '09

  Az iWork szoftvercsomaggal még kényelmesebb a látványos dokumentumok, számolótáblák és prezentációk elkészítése.
  iWork

  Az iWork szoftvercsomag legújabb kiadásával még kényelmesebb a látványos dokumentumok, számolótáblák és prezentációk elkészítése. Az új Pages teljes képernyős megjelenítést, a Numbers egyszerűbb képlet- és grafikonkészítést, a Keynote pedig új animációkat kínál, hogy csak a legfontosabb újdonságokat említsük. Az iWorkkel készített fájlokat Mac-en és PC-n egyaránt meg lehet nyitni.

  Áttekintés

  Az iWork szoftvercsomag legújabb kiadásával még kényelmesebb a látványos dokumentumok, számolótáblák és prezentációk elkészítése. Az új Pages teljes képernyős megjelenítést, a Numbers egyszerűbb képlet- és grafikonkészítést, a Keynote pedig új animációkat kínál, hogy csak a legfontosabb újdonságokat említsük. Az iWorkkel készített fájlokat Macen és PC-n egyaránt meg lehet nyitni.

  Mit kínál az iWork '09? Pages '09 - Hatékony szövegszerkesztés A Pages '09 teljes képernyős nézete segít abban, hogy kizárólag a munkára összpontosítson, minden más zavaró tényezőt kizárva. A szerkezeti nézettel hosszabb írásainak felépítését is könnyen áttekintheti. Az Apple negyven új sablont tervezett a Pageshez, így az elkészített brosúrák, jelentések, önéletrajzok és esszék percek alatt profi külsőt kaphatnak.
   

  Numbers '09 - Egyszerű táblázatkezelés A Numbers '09 újdonságai közül az egyszerűsített képletírást, az új típusú grafikonokat és táblázat-kategóriákat érdemes kiemelni. Próbálja ki a Numbers új verzióját, és meglátja: a számolótáblák kezelése még sohasem volt ilyen egyszerű. A programhoz harminc táblázatsablon jár, amelyek remek kiindulópontot jelentenek számos feladathoz, a nyugdíj-előtakarékosság kiszámításától egy parti megszervezésén keresztül az edzésterv követéséig.


  Keynote '09 - Prezentáció felsőfokon Készítsen lenyűgöző prezentációkat a Keynote-tal! Az Apple gyönyörű diasablonjait izgalmas effektekkel fűszerezheti, hogy még jobban kiemelje mondanivalója lényegét. A Magic Move-val a kezdő- és végállapot megadása után automatikusan készíthet több dián keresztül átívelő animációkat, a grafikonokat pedig akár három dimenzióban is mozgathatja, hogy a száraz tények életre keljenek.


  Microsoft Office kompatibilis Az iWork '09 programjai kezelik a Microsoft Word, Excel és PowerPoint fájlokat. Az Office fájlok megnyitásán és mentésén túl az iWorkkel PDF-et is készíthetünk, amit mindenki pontosan az eredeti formában láthat, akár Macet használ, akár Windowst.

  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.4.11 vagy Mac OS X 10.5.6-os verzió
  Processzor
  G4, G5 vagy Intel processzoros Mac
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  1,2 GB
  Egyéb

  Dvd meghajtó
  QuickTime 7.5.5 vagy újabb