iLife

  Apple iLife '09

  Apple multimédiás programcsomag kreatív fenegyerekeknek
  iLife

  Az Apple multimédiás programcsomagjával, az iLife legújabb kiadásával még egyszerűbbé válik minden, ami fotóval, filmmel vagy zenével kapcsolatos. Lejátszás, felvétel, rendszerezés, szerkesztés - az iLife 09 mindezt egyszerű és áttekinthető módon kínálja. Az elkészült képekből, filmekből és dalokból még saját weboldalt is készíthet vele.

  Áttekintés

  Az Apple multimédiás programcsomagjával, az iLife legújabb kiadásával még egyszerűbbé válik minden, ami fotóval, filmmel vagy zenével kapcsolatos. Lejátszás, felvétel, rendszerezés, szerkesztés - az iLife '09 mindezt egyszerű és áttekinthető módon kínálja. Az elkészült képekből, filmekből és dalokból még saját weboldalt is készíthet vele.

  Mit kínál az iLife '09? iPhoto '09 Az iPhotóval több tízezer fényképet is könnyedén rendszerezhet. Események, szereplők és helyszínek alapján böngészhet a képek között. Az egyszerű fotószerkesztővel kijavíthatja az alulexponált képeket, a vörösszem-effektust, és kiegyenesítheti a ferde fotókat. Az iPhotóval készített látványos diavetítéseket pedig bárkinek megmutathatja az interneten, iPhone-ján vagy egy DVD-n.
   

  iWeb '09 Az iWebbel drag and drop módszerrel, HTML-tudás nélkül készíthet saját weboldalt, amelyre felteheti fotóit, blogot írhat, vagy bemutathatja boltját, vállalkozását, termékeit vagy műalkotásait. A weboldalába dinamikus elemeket, például nagyítható térképet és YouTube-videókat szintén beilleszthet. Az iWebből bármilyen tárhelyre feltöltheti az elkészült oldalt, és a tartalom frissítését is könnyedén elvégezheti.
   

  iMovie '09 Az iMovie-val villámgyorsan megkeresheti és összevághatja a legjobb jeleneteket a digitális videokamerával vagy fényképezőgéppel készített felvételeiből. A hangsávot a képtől függetlenül is használhatja, az iTunesból pedig háttérzenét húzhat be a filmbe. Az iMovie kijavítja a kézremegés vagy rázkódás okozta hibákat, a beépített effektek és sablonok révén pedig igazi hollywoodi hangulatot kölcsönöz az otthoni felvételeknek.


  iDVD '09 Ha meg szeretné osztani másokkal a filmjeit és fényképeit, az iDVD segítségével olyan DVD-lemezt készíthet, amit bárhol le lehet játszani. Válasszon a profi menügrafikák közül, húzza be az iMovie-ból és iPhotóból a videókat és fotókat, és tegyen be egy írható lemezt a gépbe - ilyen egyszerű!


  GarageBand '09 Itt az alkalom, hogy megtanuljon zongorázni és gitározni! A GarageBand interaktív leckéivel gyorsan elsajátíthatja a hangszeres játék alapjait. A tanulás mellett a programot zene rögzítésére és szerkesztésére is használhatja. Több sávra énekelhet, hangszeres szólamokat vehet fel, loopokat illeszthet be, vagy egy MIDI billentyűzettel megszólaltathatja a GarageBand virtuális hangszereit.

  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5.6 vagy újabb
  Processzor
  Intel-processzoros Mac, Power Mac G5 vagy iMac G5
  Memória
  512 MB***
  Tárhely
  4 GB
  Egyéb

  QuickTime 7.5.5 vagy újabb
  ***A nagyfelbontású videókhoz legalább 1 GB Ram szükséges