App-Ray Mobile Application Security

Gyors. Automatizált. Forráskód sem szükséges Képzeljen el egy olyan biztonságtechnikai eszközt, amely automatizáltan ellenőrzi a kiválasztott okostelefon-alkalmazásokat

Képzeljen el egy olyan biztonságtechnikai eszközt, amely automatizáltan ellenőrzi a kiválasztott okostelefon-alkalmazásokat, és megmutatja, hogy milyen veszélyek, adatszivárgási pontok, kártékony elemek, sérülékenységek és hackelési pontok vannak az applikációban.

Ez az App-Ray: egy olyan megoldás, amely bármely app - mind saját fejlesztésű, mind pl. az alkalmazottak által kívülről letöltött vagy beszerzett, bármilyen Android vagy iOS applikációt képes ellenőrizni megadva a lehetőséget arra, hogy megvédje IT infrastruktúráját és alkalmazottait a kívülről jövő veszélyektől.

Az App-Ray 2015-ben alakult, a német Fraunhofer kutatóintézet egyik projektjének folytatásaként. A cég központja Bécsben van (erős hazai részvétellel), ügyfelei között pedig olyan vállalatok találhatóak meg, mint a Deutsche Telekom, a Swisscom, illetve bankok, tanácsadó cégek és más szervezetek (többek között a Deloitte vagy a KPMG).

 

A szoftver három fő felhasználási területe a következő:

 

1. Applikációk ellenőrzése:

 • Külső forrásból származó applikációk ellenőrzése, amely esetben az ismeretlen forrásból származó szoftvereket ellenőrizhetik a megrendelők. Az eszközt a meglévő MDM (mobile device management) rendszerekbe integrálva (pl. Mobileiron, Airwatch, stb.) még teljesebb körű, valós idejű, preventív védelmet kaphatunk (mobil infrastruktúra védelme).

 

 

2. Saját fejlesztésű szoftverekkel való integráció:

 • A szoftver alkalmas a fejlesztői folyamatok aktív támogatására, számos fejlesztőeszközzel való integrációt biztosít (JIRA, Jenkins ill. egyéb REST API-alapú integrációk), így a saját fejlesztendő szoftverek állandó ellenőrzése ill. biztonságosabbá tétele is könnyen elérhetővé válik (kódbiztonság növelése).

 

3. Mobil infrastruktúra ellenőrzése, elemzése és értékelése:

 • Az App-Ray alkalmas továbbá a mobil infrastruktúra ellenőrzésére, adatszivárgások, adatlopások megelőzésére is: lehetővé teszi az appok adatkezelési módszereinek kiértékelését, fejlett adatfolyam- ill. fejlett viselkedés-elemzési technológiák segítségével képes cége adatainak megvédésére, lehetőleg még azelőtt, hogy a baj megtörténne (vállalati adatvédelem ill. adatvédelmi megfelelőség támogatása).

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

 • Automatizált munkafolyamat, amely lehetővé teszi, hogy percek alatt olyan részletes biztonsági kiértékelés szülessen, ami eddig jellemzően hosszas, több napos teszteléssel volt csak elérhető
 • Dinamikus és statikus elemzési lehetőségek

 • Az emberi hiba lehetőségének kizárása

 • Forráskód nélkül is képes mélyreható vizsgálatokra, bináris, kész appok visszafejtésével

 • Lehetővé teszi a gyorsabb reakcióidőt egy-egy problémára

 • Nem szükséges sérülékenység-vizsgálati csapat fenntartása

 • Könnyen használható, könnyen skálázható

 • Felhőből és helyszíni telepítéssel is elérhető

 • Android és iOS támogatás

 • API, MDM integráció elérhető

 • Malware (kártevő) összetevők vizsgálata a 40 legnagyobb anti-malware szolgáltató (pl. ESET, Malwarebytes, Avast, stb.) adatbázisa alapján

Árlistához kattintson ide

Ha további információra van szüksége, írjon az info@trans-europe.hu e-mail címre vagy töltse ki a lenti űrlapunkat és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram