AnyDesk AnyDesk 7

AnyWhere. AnyTime. AnyDesk

ÁTTEKINTÉS

Csatlakozzon távolról a számítógépéhez, legyen az irodán belül vagy akár a világ másik feléből. Az AnyDesk biztonságos és megbízható távoli asztali kapcsolatot biztosít az informatikai szakembereknek és az átlagos felhasználók számára egyaránt.

Páratlan teljesítmény

Alacsony késleltetés, gyors adatátvitel, 60 képkocka/másodperc: Tudjuk, mennyire kritikusak ezek a paraméterek egy távoli asztalon végzett munka során. Az AnyDesk innovatív DeskRT codecjének köszönhetően biztosított az alacsony késleltetés, akár nagy képernyőfelbontásnál vagy alacsony, 100 kB/s sávszélességnél is.

Biztonságos működésre tervezve

A felhasználók biztonsága az első naptól kezdve be van építve az AnyDeskbe. Banki szabványú TLS 1.2 technológiát használunk annak biztosítására, hogy számítógépe védve legyen az illetéktelen hozzáférés ellen, és az RSA 2048 aszimmetrikus titkosítással ellenőrzünk minden kapcsolatot. Ráadásul szervereink az Erlang telekommunikációs technológiát használják a maximális megbízhatóság érdekében.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.11 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória1 GB
Tárhely100 MB
Képernyő1280x720

Windows:

RendszerWindows XP SP2, 7, 8.1, 10, 11, Windows Server 2003 SP2
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória1 GB
Tárhely100 MB
Képernyő1280x720

Egyéb:

RendszerUbuntu 18.04, Debian 9 vagy újabb, CentOS Linux 7, RHEL 7/8, OpenSUSE 42/15

FUNKCIÓK

Felügyelet nélküli hozzáférés A jelszó beállítása és a munkahelyi számítógéphez való hozzáférés az irodában való jelenlét nélkül valószínűleg a távmunka legfontosabb jellemzője. A felügyelet nélküli hozzáférés engedélyezésével otthonról is indíthatunk távoli munkamenetet. Csak ne felejtsük el bejelölni az "Automatikus bejelentkezés mostantól" jelölőnégyzetet, hogy még gyorsabban csatlakozhassunk. Így akár támogatást nyújtunk, akár otthonról dolgozunk az irodai számítógépén, akár távolról tartjuk karban az eszközöket, a felügyelet nélküli hozzáféréssel biztonságos hozzáférést kap az eszközökhöz, amikor senki sincs a közelben.

Adatvédelmi mód Mostantól láthatjuk a munkahelyi számítógépünk képernyőjét, de mindenki más is. Nem tetszik a gondolat, hogy a munkatársak a tudta nélkül sétálnak el az asztalunk mellett, és látják, min dolgozunk? Kapcsoljuk ki a távoli képernyőt feketére! Csak kapcsoljuk be az Adatvédelmi módot a biztonsági beállításokban. Az AnyDesk Privacy Mode segítségével láthatatlan marad a munkánk. Az Adatvédelmi mód különösen akkor hasznos, ha olyan érzékeny adatokkal dolgozunk, amelyeket rajtunk kívül senki más nem láthat, vagy ha nyilvános helyen kell képernyőt fenntartanunk. A cégen kívül senki sem láthatja a kritikus adatokat.

1

Távoli nyomtatás Végre munkához láthatunk! Váltsunk teljes képernyős üzemmódba a teljes, magával ragadó élményért, és olyan lesz, mintha az irodai számítógépét vittük volna haza. Ha ki kell nyomtatnia egy dokumentumot, még a fájl helyi eszközre történő átvitelével sem kell bajlódnunk. Egyszerűen válasszuk az AnyDesk nyomtatót, és a nyomtatási feladatot a helyi számítógépére küldi. Most már csak ki kell választania a helyi nyomtatót, és kész! Nem csak ez, hanem a későbbi nyomtatási feladatok is automatikusan elküldhetők a helyi nyomtatóra.

Fájlátvitel Természetesen az AnyDesk segítségével vágólapot is kapunk, ami azt jelenti, hogy a megszokott CTRL+C és CTRL+V billentyű kombinációval könnyedén cserélhet ünk szöveget, képernyőképeket és egyebeket a távoli és a helyi eszközök között. A fájlkezelő használatával könnyen kezelhetjük a helyi fájlokat. Továbbá a rendszergazdák letilthatják ezt a funkciót, ha az érzékeny adatok védelme érdekében szükségesnek tűnik. Az összes eszközön és platformon elérhető távoli fájlátvitellel még soha nem volt ilyen egyszerű a fájlok és mappák megosztása további szoftverek nélkül. Nincsenek korlátozások. Osszunk meg annyi fájlt, amennyit csak akarunk, és olyan gyakran, amilyen gyakran csak szüksége van rá.

Csapatmunka Most, hogy otthonról dolgozunk, nem jöhetnek csak úgy oda hozzánk a munkatársak, és nem kérhetnek meg arra,, hogy oldjunk meg egy problémát a számítógépükön. De az AnyDesk segítségével ugyanolyan könnyen tudunk együtt dolgozni. A Whiteboard funkcióval egyszerű utasításokat rajzolhatunk, a chat funkcióval pedig könnyedén kommunikálhatunk. Ráadásul a munkamenet-felvétel lehetővé teszi, hogy rögzítsük az interakciót a későbbi referenciákhoz.

Biztonság Az irodai hálózat elhagyása felveti a kérdést: Biztonságban vannak-e még az adataim? Az AnyDesk segítségével ez biztosított, hisz a lehető legjobb titkosítást használja, így olyan biztonságos, mint az online bankolás. A számos biztonsági beállítással kizárhatja, hogy más eszközök megtaláljanak vagy munkamenet-kéréseket küldjenek, a felügyelet nélküli hozzáféréshez használt jelszó pedig rejtett. Semminek sem kell változnia, ha otthonról dolgozunkk. Bármilyen legyen is az irodahelyiségének beállítása - az AnyDesk segítségével magával vihetjük azt. Egyszerűen ez a legegyszerűbb módja az otthoni iroda kialakításának.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram