Measurement Filter

  Andromeda Measurement Filter 1.1

  Sebészeti pontossággal...
  Measurement Filter

  Az Andromeda Measurement Filter bővítmény segítségével alaposabban megvizsgálhatjuk képeink adatait, mint az Adobe Photoshop vagy az Adobe Photoshop Elements képszerkesztő programokkal. Magától értetődik, hogy ennek elsősorban építészeti, tervezési, tudományos, orvosi, technikai stb. témájú képeknél van döntő jelentősége, de a nyomdába szánt anyagok esetében is nagy hasznát vehetjük.

  Áttekintés

  Az Andromeda Measurement Filter bővítmény segítségével alaposabban megvizsgálhatjuk képeink adatait, mint az Adobe Photoshop vagy az Adobe Photoshop Elements képszerkesztő programokkal. Magától értetődik, hogy ennek elsősorban építészeti, tervezési, tudományos, orvosi, technikai stb. témájú képeknél van döntő jelentősége, de a nyomdába szánt anyagok esetében is nagy hasznát vehetjük.Az Andromeda Measurement Filter bővítmény segítségével alaposabban megvizsgálhatjuk képeink adatait, mint az Adobe Photoshop vagy az Adobe Photoshop Elements képszerkesztő programokkal. Ugyanazt az adathalmazt egyidejűleg több ablakban és több formában is megtekinthetjük, így lehetőségünk nyílik a kép átfogó vizsgálatára. Magától értetődik, hogy ennek elsősorban építészeti, tervezési, tudományos, orvosi, technikai stb. témájú képeknél van döntő jelentősége, de a nyomdába szánt anyagok esetében is nagy hasznát vehetjük. (A mérési eredményeket a memóriába vagy akár fájlba is elmenthetjük.) A program további előnye, hogy nem torzítja el a képet, az arányok megmaradnak.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni: Adobe Photoshop 5.5 - 7 (Classic Mode-ban)
  • A teljes kompatibilitási listát itt tekintheti meg.
  Funkciók
  • A mérési eredményeket egyszerre több különböző ablakban, különböző megjelenítési formákban tanulmányozhatjuk.

   

  • A Windows alap-színbeállításait többféleképpen módosíthatjuk (pl. ki- és bekapcsolhatjuk az RGB, CMYK és grayscale színcsatornákat).

  measurement.jpg

   

  • Kiválaszthatjuk a kép elemzése során használt mértékegységet (pl. pixel, inch, centiméter stb.).
  • Nem torzítja el a képet, így a végeredmény az lesz, amit a képernyőn látunk.
  • A mérési eredményeket a memóriába vagy akár fájlba is kimenthetjük.
  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda Measurement Filter bővítményt elsősorban olyan tervező-fejlesztő szakembereknek ajánljuk - függetlenül attól, hogy milyen tudományos vagy technikai területen dolgoznak -, akik a számítógép előtt ülve végzik tervezőmunkájukat. A bővítménynek ugyanakkor azok is hasznát vehetik, akik elkészített képeiket nyomdába szánják, számukra ugyanis szintén elengedhetetlenül fontos, hogy a képeknek megfelelő arányai legyenek.