Altova MissionKit 2024

XML, JSON, SQL és UML eszközök díjnyertes gyűjteménye

XML, JSON, SQL és UML eszközök díjnyertes gyűjteménye

ÁTTEKINTÉS

A MissionKit egy vállalati szintű szoftverfejlesztő csomag XML, JSON, SQL és UML alapú termékek fejlesztéséhez informatikai szakembereknek és alkalmazásfejlesztőknek.

altova_missionkit_user.jpg

 

A MissionKit - több más piacvezető termék mellett - tartalmazza az Altova XMLSpy, a MapForce és a StyleVision fejlesztő eszközt is. Az Altova MissionKit eszközök közötti szinergia azt jelenti, hogy nemcsak fejlesztési időt, de jelentős költségeket is megspórolhatunk. Ahelyett, hogy egyedi termékeket vásárolnánk, válasszuk a MissionKitet, hogy egy csomagban juthassunk hozzá az összes szükséges fejlesztő eszközhöz.

Az Altova XMLSpy a világ egyik legnépszerűbb JSON és XML szerkesztője a kapcsolódó technológiák modellezéséhez, szerkesztéséhez, átalakításához és hibakereséséhez.

Az Altova MapForce egy díjnyertes grafikus adat-hozzárendelési, konvertálási és integrációs eszköz, amely képes az adatok mozgatására bármilyen XML, JSON, adatbázis, EDI, XBRL, CSV, Excel, Protobuf és / vagy webszolgáltatás fájl között. Az adatokat azonnal átalakítja jogdíjmentes formátumú kódra további konverziós vagy integrációs célokra.

Az Altova StyleVision egy díjnyertes eszköz precízen összeállított jelentések és űrlapok tervezéséhez XML, SQL adatbázis és XBRL források alapján. Az XSLT erejét egy intuitív és grafikus eszközben teszi elérhetővé a fejlesztők számára, akik akár szemet gyönyörködtető diagramokat is készíthetnek, és nem kell foglalkozniuk az XSLT részletekkel, ahhoz hogy elkészítsék a stíluslapokat és a jelentéseket a kívánt formátumban.

Az Altova UModel a sikeres szoftverfejlesztés kiindulópontja. Használatával alkalmazásmodelleket tervezhetünk UML-ben, és legenerálhatjuk vele a Java, a C ++, C # vagy Visual Basic .NET kódot és projektdokumentációt. Arra is lehetőségünk van, hogy már kész programokat reverse engineering segítségével UML 2 architektúrába rendezzük a design finomítása érdekében. Az UModel olyan UML eszköz, amely a vizuális szoftver tervezését praktikussá teszi bármely projekt számára.

Az Altova DatabaseSpy egyszerre akár több adatbázisból is képes adatokat lekérdezni, azokat összehasonlítani és akár megtervezni. A keresési eredményekből pedig akár elegáns diagramokat is létrehozhatunk. Képes összekapcsolódni az összes népszerű adatbázissal, és megkönnyíti az SQL szerkesztést, a strukturális tervezést, a szerkesztést és a konvertálást.

Az Altova DiffDog a fájlok, könyvtárak, adatbázis-sémák és táblák egyedi diff / merge segédprogramja. Ez a hatékony, könnyen használható diff és egyesítési eszköz lehetővé teszi két vagy három szöveges vagy forráskódfájl gyors összehasonlítását és egyesítését, a könyvtárak szinkronizálását, valamint az adatbázis sémák és táblázatok összehasonlítását egy egyszerű vizuális felületen keresztül. A DiffDog emellett fejlett XML differenciálási és szerkesztési képességeket is kínál a fejlesztők részére.

Az Altova SchemaAgent egy rendkívül fejlett eszköz az XML-alapú fájlok közötti kapcsolatok elemzéséhez és kezeléséhez - egy projekten, az intraneten vagy akár egy cégen keresztül. A SchemaAgent pillanatok alatt pontos képet nyújt XML infrastruktúrájáról, és megadja azokat az információkat, amelyekre szüksége van az összetevők hatékony kezeléséhez, szerkesztéséhez és újra felhasználásához produktív, hibamentes módon.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10 vagy újabb
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória4 GB
Tárhely1 GB
Képernyő1024x768
Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram