Xenofex

14 fenomenális effektus, és képeink megtelnek energiával

ÁTTEKINTÉS

14 fenomenális effektus Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Macromedia Fireworks és Jasc PaintShop grafikai programokhoz.

14 fenomenális effektus Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Macromedia Fireworks és Jasc PaintShop grafikai programokhoz.Az Alien Skin Xenofex 2 segítségével képeinken megjelenhetnek a természeti jelenségek, mint pl. a villámlás vagy a felhők. Meglepő illusztrációkat készíthetünk képeinkből, mint pl. zászló, szakadás, TV képernyő, stb. Képeinket meglepő formájúakká alakíthatjuk át, például kirakó, csillagkép vagy mozaik alakúvá, stb... A Xenofex 2 most már teljes egészében kompatibilis a Mac OS X operációs rendszerrel.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

Rendszer Mac OS 9.1, OS X 10.2.4, vagy újabb
Processzor PowerPC G3, G4, G5, vagy újabb
Memória 64 MB
Tárhely 10 MB
Képernyő 1024x768 - 16 bit
Egyéb

Windows:

Rendszer Windows 98/ME/2000/XP (Windows NT NEM támogatott)
Processzor 300 MHz (nagyobb teljesítményû ajánlott)
Memória 64 MB
Tárhely 10 MB
Képernyő 1024x768 - 16 bit
Egyéb

FUNKCIÓK

Villám (Lightning) Barátságos villám - vihar nélkül. De képeinken teljesen olyan, mint a valódi. Anélkül készíthetünk látványos villámos képeket, hogy ki kellene mennünk az esőbe. Sőt! Irányíthatjuk a villám kezdőpontját és célpontját is.

 

Zászló (Flag) „Meglobogtathatjuk” képeinket a virtuális szélben. A plugin nemcsak eltorzítja a képet, hanem sötét és világos vonalakkal élethű háromdimenziós zászlóvá alakítja. Gyorsan és kiválóan készíthetünk vele akár az internetre is zászlós bannereket.

 

 

Csillagkép (Constellation) Ha képeinket csillagokkal szeretnénk ellátni, akkor ezt a plugint érdemes használnunk. Készíthetünk vele új csillagképeket. A plugin csillogó fényes pontokat készít, így csillámláshoz is kiválóan alkalmazhatjuk.

 

 

 

Felhők (Little Fluffy Clouds) Ezzel az effektussal képeinket kellemes, felhős háttérrel láthatjuk el. A felhőket horizontális perspektívába rendezhetjük a képeinken, vagy két dimenziós textúraként nagyszerű hátteret alkothatunk weboldalainkon, vagy más munkáinkon.

 

 

Gyűrődés (Croumple) Ez az effektus a gyűrt papír hatását nyújtja az eredeti sima „papírból”. A gyűrődést kiválóan használhatjuk egyszerű képek, összetett objektumok és szövegek „összegyűrésére” is.

 

 

 

Elektromosság (Electrify) Egy plugin, hogy zárlatosak legyenek a képeink. A kijelölt terület, objektum és szöveg köré élethű szikrákat varázsolhatunk. Vezérelhetjük a szikrák irányát, erősségét, fényét és színét is.

 

 

 

Kirakó (Puzzle) Kirakós játék készítése képeinkből. Az árnyékhatásokkal változtathatjuk a vágások mélységeit, kiszedhetünk elemeket, változtathatjuk a kapcsolódási elemek irányát, a darabok színét és átlátszóságát.

 

 

 

 

Összetör (Shatter) Apró darabokra törhetjük képeinket és a kijelölt területeket, utána szétszórhatjuk a „papíron”. A háromdimenziós szimulációnak köszönhetően bármit darabokra „zúzhatunk”.

 

 

 

Paca (Stain) Spagetti, kávéscsészefolt, motorolaj, vörösbor, izzadság és még sok minden, amivel csak foltot hagyhatunk a képeinken. Persze csak a programban. De nagyon élethűnek fog látszani!

 

 

 

TV Képeink egy szempillantás alatt bekerülhetnek a TV-be. Régi TV-be, rossz TV-be, jó TV-be, színes TV-be, fekete-fehér TV-be, monitorba, vagy amibe csak akarjuk.

 

 

 

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram