Alien Skin Exposure X7

A szoftverrel digitálisan szimulálhatjuk az összetéveszthetetlen Velvia, Kodachrome és Ektachrome hatásokat, valamint a régebbi filmekből jól ismert szemcsés képhatást.

Filmszerű hatások digitális képeinken

A szoftverrel digitálisan szimulálhatjuk az összetéveszthetetlen Velvia, Kodachrome és Ektachrome hatásokat, valamint a régebbi filmekből jól ismert szemcsés képhatást.

ÁTTEKINTÉS

Az Exposure bővítmény napjaink legnépszerűbb képszerkesztő szoftvereivel (Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Lightroom) együttműködve digitális fotóinkból és képeinkből a hagyományos fotózást szimuláló, filmszerű, fekete-fehér vagy színes képeket tud generálni.

A szoftverrel digitálisan szimulálhatjuk az összetéveszthetetlen Velvia, Kodachrome és Ektachrome hatásokat, valamint a régebbi filmekből jól ismert szemcsés képhatást. A szoftverrel egészen finom fény- és színkorrekciókat is elvégezhetünk. Az eredmény: művészi, igényes képek, amelyeket az (üzleti) élet bármely területén felhasználhatunk.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.13 vagy újabb
ProcesszorApple M1 vagy Intel Core 2
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x768
Egyéb
 • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Adobe Photoshop CS6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom Clasicc CC

Windows:

RendszerWindows 10 vagy 11
ProcesszorIntel Core 2 vagy újabb
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x768
Egyéb
 • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Adobe Photoshop CS6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom Clasicc CC

FUNKCIÓK

Pontos beállítások Gyönyörű színbeállítások, élesítés és zajcsökkentés a legújabb és legfejlettebb képfeldolgozási technikák segítségével.

Lenyűgöző kreatív megjelenés Az előbeállítások hatalmas könyvtárában több száz valósághű filmszimuláció, finom modern megjelenés és időtakarékos eszköz található.

Rugalmas maszkolás és rétegek Az egyedülálló maszkoló eszközök és a könnyen használható effektrétegek lehetővé teszik a hatások rugalmas és szabad kombinálását.

Fantasztikus speciális effektek  Az Exposure mélyen integrált speciális effektjei kreatív lehetőségek széles tárházát nyitják meg - filmszemcsék, bokeh, egyéni szegélyek, fényhatások és még sok minden más.

Katalógus nélkül Az Exposure katalógusmentes kialakítása racionalizálja a képszervezést. Nincs szükség a fényképek importálására - egyszerűen mutassuk meg az Exposure-nak, hogy hol vannak, és kezdjünk hozzá a szerkesztéshez.

Gyors és hatékony Az Exposure gyors. A GPU-optimalizált képfeldolgozás újra élvezetessé teszi a szerkesztést. A gyors képváltás villámgyorssá teszi a selejtezést. A kevesebb várakozás csökkenti a zavaró tényezőket, és segít a gyönyörű képek készítésére összpontosítani.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram