Photoshop Lightroom 2 Gyorstalpaló

  Adobe Photoshop Lightroom 2 Gyorstalpaló

  5 órányi tananyag teljesen kezdő és haladó felhasználóknak
  Photoshop Lightroom 2 Gyorstalpaló

  Árakhoz kattintson ide

  Az oktatóanyag jól felépített tematikája részletesen bemutatja a képek beolvasásától, a speciális képek (HDR, panorámafotók, montázsok) készítéséig terjedő teljes munkafolyamatot, értékes háttérinformációkkal kiegészítve a tanagyagot.

  Áttekintés

  Az Adobe Photoshop Lightroom 2 program piacvezető megoldásaival kifejezetten ezt a jól követhető munkafolyamatot segíti, melynek köszönhetően mind az amatőr, mind a profi fotósok közkedvelt képfeldolgozó szoftverévé vált.A digitális fotózással kapcsolatos munkafolyamatok közül nagy jelentőséggel bír a képek előkészítése, rendezése és bizonyos szempontok alapján történő szűrése, az oktatóanyagban mindehhez a képek feldolgozása, retusálása és korrekciója is hozzáadódik. A hivatalos Adobe oktató, Perhiniák Márton által összeállított mintegy 5 órányi, magyar nyelvű multimédiás oktatóanyag célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt mutassa be az Adobe Photoshop Lightroom 2 összes funkcióját és javasolt használatát, mindezt úgy, hogy közben a fotózásról és a digitális képek sajátosságairól is sok hasznos információt megtudhatunk. Tematika:

  • Képek beolvasása és rendezése (Camera Raw, szelektálás, kollekciók készítése, kulcsszavak stb.)
  • Fotók feldolgozása (exponáltság, célzott módosítások, korrekciós eszközök stb.)
  • Képek prezentálása (vetítés, nyomtatás, webgaléria készítése, exportálás stb.)
  • Speciális képek készítése (retusálás, panorámaképek, HDR fotók, montázskészítés stb.)

  A leckékben tanultakat könnyedén begyakorolhatjuk a lemezen külön is fellelhető gyakorlófájlok segítségével. További információt és ízelítőt a dvd.szoftver.hu oldal tartalmaz.