Media Server Standard

  Adobe Media Server Standard 5

  Kiváló minőségű, védett élő és on-demand video streaming az Adobe Media Server Standard 5 szoftverrel.
  Media Server Standard

  Árakhoz kattintson ide

  Az Adobe Media Server 5 Standard minden olyan funkciót biztosít, amellyel a streaming video- és hangátvitel létrehozásához szükséges.

  Áttekintés

  Drámai mértékben megnövekedett teljesítmény, még biztonságosabb streaming, H.264 és HE-AAC formátumok támogatása, és streaming továbbítás az internet, a Flash Player kompatibilis mobiltelefonok, az Adobe Media Player és most már az iOS eszközök felé is.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows Server 2008 R2 (64 bit)
  Processzor
  3.2GHz Intel Pentium 4 (dual Intel Xeon vagy gyorsabb az ajánlott)
  Memória
  8 GB
  Rendszerkövetelmények - Egyéb

  .

  Rendszer
  Red Hat Enterprise Linux Server 5.8 (64 bit) vagy Linux CentOS 5.8 (64 bit)
  Processzor
  3.2GHz Intel Pentium 4 (dual Intel Xeon vagy gyorsabb az ajánlott)
  Memória
  8 GB
  Egyéb

  1Gb Ethernet kártya

  Funkciók

  HTTP streamelés A tartalmakat előkészítés nélkül továbbíthatjuk HTTP-n keresztül az Adobe Flash Player kompatibilis és az iOPS eszközökre. Az élő tömörítés könnyebbé teszi a streamelést, mivel nem kell létrehoznunk több különböző verziót egy adott videóból. Elég egy is, amit megjeleníthetünk szinte bármilyen eszközön, függetlenül attól, hogy van rajta Flash vagy nincs.

  Robosztus médiaszolgáltatások Teljes kontrollt kapunk a Flash Player és a HTTP streamek terjesztése és védelme felett. Meghatározhatjuk, hogy ki és hol férhet hozzá a tartalmakhoz, menedzselhetjük a hálozaton belül prioritásokat (teljeskörű QoS menedzsment), hozzáférhetünk a lejátszó speciális funkcióihoz, és beépíthetünk a rendszerbe felhő-alapú szolgáltatásokat is.

  Védett HTTP streamelés iOS eszközökre Az iOS kompatibilis eszközök, a Safari és az iOS-en futó Adobe AIR alkalmazások részére kifejlesztett HTTP Live Streaming (HLS) formátum bevezetésével még tovább bővült a Flash Media Serverrel elérhető közönség. A HLS támogatja az adaptív bitrátát az élő és az on-demand videók esetében is.

  HTTP origin szolgáltatások Bármilyen eszköz felé indíthatunk streamet az Apache alapokon működő beépített, nagy teljesítményű HTTP szerverrel.

  Továbbfejlesztett lemezkezelés Az élő HTTP streamek esetén alkalmazott lemezkezelési funkciók segítségével akár egy élő adás alatt is menedzselhetjük a háttértárakat, anélkül, hogy aggódnunk kellene a stream minősége miatt.

  Még nagyobb felhasználói élmény a nézőknek Használja ki a Flash Player továbbfejlesztett funkcióit, amik interaktív hozzáférést biztosítanak a helyben tárolt médiákhoz. Mint például: fast és slow motion, vagy a frame-enkénti léptetés. A videó player akkor is képes lejátszani a helyben tárolt tartalmakat, ha átmenetileg megszakad a netes kapcsolat.

  Kinek ajánljuk?
  • Kis- és középvállalkozásoknak, akiknek szükségük lehet egy belső videó-stream szolgáltatásra.
  • Olyan kiadóknak és tartalomelőállítóknak, akik a lehető legszélesebb közönséget szeretnék elérni.
  • Olyan cégeknek, akik helyi szervereket alkalmaznak, és a tartalmakat HTTP-n keresztül kell streamelniük.