Adobe (Üzleti) Social

Menedzsment és irányítás

ÁTTEKINTÉS

Mi az Adobe Social?
Egy közösségi média menedzsment platform, ahol az összes adat együttesen képes a puszta lényeggé összeállni. A like-okon és a követéseken túl képes a vásárlók érzéseinek és az üzleti célok közötti mély kapcsolat összehangolására.
 

 Kezeljünk minden közösségi tevékenységet egyetlen helyről

Monitorozzunk és moderáljunk párbeszédeket, publikáljunk és promótáljuk tartalmat, elemezzük az ügyfél lojalitást és a konverziós adatokat egyetlen mobil-barát interfészről.

 Mérjük a közösség hatását

Automatikusan ellát minden közösségi tartalmat egyedi tracking kódokkal, így jól beazonosítható hogy mi képes fokozni a lojalitást és a konverziót.

 Integrált közösségi terek használata

Használjuk az Adobe Marketing Cloud integráció révén összegyűjtött közösségi média metrikákat a célzás növeléséhez és az ügyfélélmény optimalizásához.

Mire képes az Adobe Social?

Menedzsment és irányítás

Skálázzuk a közösségi marketing erőfeszítéseket a belső résztvevők és a külső közösségi profilok figyelembevételével.

Nyomonkövetés és moderálás

Használjuk a népszerű témák monitorozását a trendek, lehetőségek és a veszélyek azonosításához. Ezt követően irányítsuk és kövessük nyomon a kommenteket egy valósidejű moderációs listából.

Publikálás

Publikáljunk több száz közösségi oldalra egyszerre. Használjuk a beépített tartalom naptárat az időzítéshez, jóváhagyáshoz és a célközönség eléréséhez.

Közösségi analitika

Fedezzük fel azokat a precízen meghatározható tartalomtípusokat, közösségi hálózatokat és véleményformálókat akik nem csak a zsongás és az elkötelezettség növeléséhez járulnak hozzá, de közvetlen üzleti eredményekhez is.

Esettanulmányok


Social Media - Bet Networks

A broadast hálózat a közösségi média adatokat használva irányítja hatékonyan a tartalmakat és növeli a nézők elkötelezettségét a csatornáik iránt.


Social Media - Scripps Network

Az óriás hálózat megtanulta hogyan értelmezze a különböző közösségi platformokon átívelő marketing hatékonyságot.

KINEK AJÁNLJUK?

Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram