Mi az Adobe Social?
  Egy közösségi média menedzsment platform, ahol az összes adat együttesen képes a puszta lényeggé összeállni. A like-okon és a követéseken túl képes a vásárlók érzéseinek és az üzleti célok közötti mély kapcsolat összehangolására.
   

  Áttekintés

   

   Kezeljünk minden közösségi tevékenységet egyetlen helyről

  Monitorozzunk és moderáljunk párbeszédeket, publikáljunk és promótáljuk tartalmat, elemezzük az ügyfél lojalitást és a konverziós adatokat egyetlen mobil-barát interfészről.

   Mérjük a közösség hatását

  Automatikusan ellát minden közösségi tartalmat egyedi tracking kódokkal, így jól beazonosítható hogy mi képes fokozni a lojalitást és a konverziót.

   Integrált közösségi terek használata

  Használjuk az Adobe Marketing Cloud integráció révén összegyűjtött közösségi média metrikákat a célzás növeléséhez és az ügyfélélmény optimalizásához.

   

  Mire képes az Adobe Social?

   

  Menedzsment és irányítás

  Skálázzuk a közösségi marketing erőfeszítéseket a belső résztvevők és a külső közösségi profilok figyelembevételével.

   

  Nyomonkövetés és moderálás

  Használjuk a népszerű témák monitorozását a trendek, lehetőségek és a veszélyek azonosításához. Ezt követően irányítsuk és kövessük nyomon a kommenteket egy valósidejű moderációs listából.

   

  Publikálás

  Publikáljunk több száz közösségi oldalra egyszerre. Használjuk a beépített tartalom naptárat az időzítéshez, jóváhagyáshoz és a célközönség eléréséhez.

   

  Közösségi analitika

  Fedezzük fel azokat a precízen meghatározható tartalomtípusokat, közösségi hálózatokat és véleményformálókat akik nem csak a zsongás és az elkötelezettség növeléséhez járulnak hozzá, de közvetlen üzleti eredményekhez is.


   

  Esettanulmányok


  Social Media - Bet Networks

  A broadast hálózat a közösségi média adatokat használva irányítja hatékonyan a tartalmakat és növeli a nézők elkötelezettségét a csatornáik iránt.

   


  Social Media - Scripps Network

  Az óriás hálózat megtanulta hogyan értelmezze a különböző közösségi platformokon átívelő marketing hatékonyságot.

   
  Kinek ajánljuk?

  Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data