Adobe Primetime

  Adobe (Üzleti) Primetime

  Közvetítsük a TV-t bárhová, alakítsunk bármilyen képernyőt TV-vé!

  Mi az Adobe Primetime?
  Ez egy többképernyős TV platform, ami a műsorszolgáltatókat, kábelhálózatokat és broadcast szolgáltatásokat nyújtó cégeket segiti a nézőket lebilincselő és személyre szabott TV élmény megvalósításában és monetizálásában.

  Áttekintés

   

    Közvetítsük a TV-t bárhová, alakítsunk bármilyen képernyőt TV-vé!

  Kínáljunk a nézőknek TV és film tartalmakat bárhova ahova szeretnék, a több mint 3.4 milliárd megfelelő képernyővel rendelkező elektronikus eszközre.

   

    Rugalmas munkfolyamat létrehozása

  Vértezzük fel moduláris képességekkel a létező műsorközlő és terjesztő hálózatok rendszereit, beleértve a VOD (Video-on-demand), Live TV és a linear TV szolgáltatásokat.

     Használjuk az adatokat az eredmények fokozásához

  A mélyreható adatkészletek felhasználásával jól beazonosíthatjuk a közönséget és minden egyes nézőnek személyre szabott TV tartalmat közvetítehetünk.

   

   

  Mire képes a Primetime?

   

  TV SDK (TV Software Development Kit)

  A szoftverfejlesztői kit segítségével minden eszközre nagyszerű videós élmény közvetíthető. Az Adobe Primetime-t használva a meglévő infrastruktúrára építve lehet kifejleszteni a legjobb médialejátszó szoftvert. Ezt követően már gyorsan lehet tartalmat gyártani, követni a tartalom útját és bevétel teremteni belőle. A TV SDK Adaptive HLS és MPEG- DASH streameket képes továbbítani a támogatott platformokra, a hálózati és a lejátszási körülményeket egyaránt figyelembe vevő adaptív bitrate technológiával, mindezt DRM-el kombinálva.

   

  Autentikáció

  Engedélyezze a fizetős TV tartalmak továbbítását bármelyik eszközre azzal az Emmy-díjas megoldással, amely az Észak-Amerika háztartásaiban található TV-k 99%-án biztosítja az előfizetések kezelését.

   

  Account monitorozás

  Csökkenti a jogosulatlan account megosztások lehetőségét az összes fizetős streaming TV eszközön.

   

  Reklám beillesztés

  Illesszen be dinamikusan reklámokat a videó tartalmakba, így minden képernyőn elérheti a közönségét és növelheti a bevételeit.

   

  DRM

  Védje a videótartalmat az összes eszközön és platformon, hatékonyan és bármilyen léptékben, legyen szó helyben található letöltött vagy a felhőből streamelt tartalomról.

   

  Esettanulmányok

  Az NBC élő sportközvetítései már bármilyen képernyőn elérhetőek

  A kábelóriás Comcast az új eszközökre is nyújtja már a szolgáltatásait

  Az M6 már mobilra is elhozza a TV élményt

  Kinek ajánljuk?

  Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data