Adobe Media Optimizer

  Adobe (Üzleti) Media Optimizer DCO (Dynamic Creative Optimization)

  Reklám agilitás a legmagasabb szinten

  Az igazság az, hogy mindenkinek meg tud felelni!

  Áttekintés

  A dinamikus kreatív optimalizálás használatával a reklámozók a specifikus közönségeiket olyan flexibilis kreatív üzenetekkel érhetik el, melyek valósidőben személyre szabva képesek az ügyfél elkötelezettséget, a konverziót és az integrált élményt együttesen nyújtani.

  Reklám agilitás a legmagasabb szinten

  A vásárlók személyre szabott élményekre vágynak, de ennek a megvalósítása körülményes, időt rabló és drága. A dinamikus kreatív mindezt megváltoztatja. Mostantól ugyanis az ügyfelet olyan rugalmas és személyre szabott hirdetésel érthetjük el, ami egyaránt figyelembe veszi a felhasználói akciókat, a vásárlói és partner adatokat valamint a külső demográfiai adatokat is, mindezt valós időben!


   

    Adobe Experience Cloud integráció

  Fokozza a program alapú hirdetésvásárlást és a személyre szabott hirdetési élményt a People Core Service és az Adobe Experience Cloud közönség szegment funkciókkal.

   

    Robusztus kampány opciók

  A megfelelő személy számára a megfelelő kreatívot szolgálja ki. A dinamikus kreatívok teszik erőteljessé a kampányokat vertikálisan és több marketing csatornán - a retargetingtől az ügyfélhűséget népszerűsítő programokon keresztül a tudatosságot építő vagy éppen új ügyfeleket célzó kampányokig.

   

     Közönség célzási lehetőségek

  Használja az oldal látogatói-, partner-, harmadik fél- és lokalizációs adatokat egyaránt a releváns és páratlan élmény létrehozásához. A kifinomultabb személyreszabáshoz használja az Adobe Analytics, az Adobe Audience Manager vagy az Adobe Media Optimizer közönség szegmenseit.

   

     Flexibilis kreatív

  Az egyedi hirdetési layoutok képesek legjobban a márkát megjeleníteni. A feed-alapú retargeting és a kreatív elemek algoritmikus optimalizálása kínálja azt a sokoldalúságot, melynek az eredménye az lesz, hogy a megfelelő eszközön a megfelelő kreatív jelenik meg.

   

    Részletek és optimalizálás

  Ismerjük meg pontosan, hogy minden egyes reklám hogyan teljesít, felhasználva ehhez a kreatív, az ajánlat, a termék, a média és az közönségről adatokat nyújtó riportokat. Ezek eredményeképpen aztán következik az optimalizálás - vagy egyszerűen csak hagyja a mesterésges intelligenciára a kreatív elemek költséghatékony optimalizálását, melyek minden eseteben a kampánycélok maximális figyelembevételével kerülnek végrehajtásra.

  Kinek ajánljuk?

  Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data