Adobe (Üzleti) Experience Manager Sites

Egy tartalomkezelő rendszer (CMS), ahol a digitális ügyfél élményt egyetlen helyen alkothatja meg.

ÁTTEKINTÉS

Mi is tulajdonképpen az Experience Manager Sites?
Egy tartalomkezelő rendszer (CMS), ahol a digitális ügyfél élményt egyetlen helyen alkothatja meg, menedzselheti és publikálhatja több platformon (web, mobil, display) párhuzamosan. Így miközben globális elérést biztosít, az ügyél által megtapasztalt élmény ösztönző és személyre szabott marad. 
 

Hatékonyság növelése

A tartalmat ugyanazon a helyen alkothatja meg és továbbítja a végfelhasználók számára, felgyorsítva a piacra juttatást és lecsökkentve a felesleges erőfeszítéseket.

Gyors továbbítás

A személyre szabott élményt egyetlen felületről juttathatja el, mindezt a megjelenítés módjától, a földrajzi körülményektől és a csatornáktól függetlenül.

Állandóság az ügyfélélményben

Használjon olyan tartalom-könyvtárat, amit a teljes üzleti vertikumban újra és újra felhasználhat, ezáltal következetes megjelenést és kommunikációt biztosíthat az összes csatornán, kampányban és eszköz könyvtárban.

A MasterCard több mint 210 országban használja a Sites-t olyan weboldalak készítésére, amelyek pontosan az ügyfelek igényeit szolgálják ki. Az első két hétben a látogatottság több mint 30%-al növekedett.

Az alábbi letölthető tanulmányból pedig megismerheti, hogy a Volkswagen AG milyen tapasztalakat szerzett az Adobe Experience Manager Sites bevezetéséből.

KINEK AJÁNLJUK?

Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Kreatívok
  • IT


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram