Adobe (Üzleti) Experience Manager Forms

Az Experience Manager egy olyan képessége, amivel papír felhasználása nélküli digitális űrlapokat és dokumentumokat készíthetünk hatékony és automatizált módon.

ÁTTEKINTÉS

Mi az Adobe Experience Manager Forms?
Az Experience Manager egy olyan képessége, amivel papír felhasználása nélküli digitális űrlapokat és dokumentumokat készíthetünk hatékony és automatizált módon. Lényegében a digitális interaktív ügyiratkezelés lépéseit (feliratkozás, köszöntés, további kommunikációk, stb.) egy egyszerű és minden igényt kielégítő folyamattá alakítja át.
 

 

A szolgáltatás minőségének fokozása

Olyan mobilbarát űrlap- és dokumentum élményt kínál, ami leegyszerűsíti a jelentkezést, szorosabbra fűzi a kapcsolatot az ügyféllel és csökkenti a többszöri kommunikációs ciklusok tartamát.

Növeli a gyorsaságot és a hatékonyságot

Következetes struktúrát követő űrlap és dokumentum gyűjtemények hozhatók létre és menedzselhetőek a segítségével. Ennek eredményeképpen automatizálhatóvá válnak a folyamatok, így csökkenthetőek az adminisztratív feladatok és a hibalehetőségek.

Az élmény optimalizálása

Az adatok és az analitika felhasználásával teljesen személyre szabhatóak az ügyfelek részére készített űrlapok és dokumentumok.

A Nedbank az Experience Manager Forms-t használta a folyamatainak az optimalizáláshoz, ennek során a 33%-os kitöltési arányt sikerült 80%-ra feltornászni.

KINEK AJÁNLJUK?

Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Pénzügy
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data
  • IT


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram