Adobe (Üzleti) Experience Manager Communities

Online közösségi kapcsolódási pontok.

ÁTTEKINTÉS

Mi az Adobe Experience Manager Communities?
Az Experience Manager ezen moduljával hozhatunk létre online közösségi kapcsolódási pontokat, mint pl. fórumokat, felhasználói csoportokat, oktatási anyagok gyűjtőhelyét és további olyan közösségi lehetőségeket, melyek az ügyfelek, az alkalmazottak és a márka számára is egyaránt értékesek. 
 

Kapcsolat az ügyfelekkel

Ahogy egyre jobban megismerjük a közösségünket, a megérzéseink mellett pontos marketing adatokra is támaszkodhatunk. Ez az általunk nyújtott értéket az ügyfelek szemében növeli, ösztönzi a lojalitást, s ezek eredményeképpen a teljes digitális ügyfélélmény hatásfokát javítja.

Közösségek létrehozása és finomhangolása

Törjünk ki a régimódi közösségi fórumok által nyújtott lehetőségek keretei közül és hozzunk létre egyedi, mobil-kész megoldásokat. Kezdjük el most, és ahogy növekszik és fejlődik a közösség, folyamatában hajthatjuk végre a szükséges változtatásokat.

A College of Association of Regsitered Nurses of Alberta (az Albertai Regisztrált Nővérek Egyesületének Kollégiuma) az Experience Manager Communities-t használja a tagságának on-line szerveződéséhez, ötletek megosztásához és közösségi rendezvényekhez.

KINEK AJÁNLJUK?

Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Kreatívok


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram