Soundbooth

Audio editálás gyorsan és hatékonyan

ÁTTEKINTÉS

A Soundbooth CS5 egy könnyen elsajátítható és használható hangszerkesztő és restauráló szoftver.


A Soundbooth CS5 egy olyan hangszerkesztő szoftver, melyet olyan kreatív, kifejezetten videós és webfejlesztő szakembereknek készítettek, akiknek a gyors audio munkák elvégzésére alkalmas eszközre volt szükségük. Az Adobe Soundbooth CS5 programot úgy tervezték, hogy képes legyen együttműködni az Adobe Premiere Pro CS5 videoszerkesztő, az Adobe After Effects CS5 utómunka és filmtrükk-készítő valamint az Adobe Flash CS5 animáció és webfejlesztő szoftverekkel.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

Rendszer Mac OS X v10.5.7 vagy v10.6
Processzor Többmagos Intel Processzor
Memória 1 GB (2 GB ajánlott a HD lejátszáshoz)
Tárhely 2 GB
Képernyő 1280x900 - 32 bit
Egyéb

|Mac Os 10.4.x vagy Mac OS 10.5.x |Intel|1280x1024 - 32 bit|512|4000|1|Core Audio kompatibilis hangkártya Quick Time 7 vagy újabb|

  • Core Audio kompatibilis hangkártya
  • QuickTime
  • Internet az Online szolgáltatások eléréséhez
  • Dvd meghajtó
  • OpenGL 2.0 kompatibilis grafikus kártya

Windows:

Rendszer Microsoft® Windows® XP SP2 (SP3 ajánlott); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, vagy Enterprise SP1; vagy Windows 7
Processzor Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 processzor (Intel Core2 Duo vagy AMD Phenom ajánlott)
Memória 1 GB (2 GB ajánlott a HD lejátszáshoz)
Tárhely 2 GB
Képernyő 1280x900 - 32 bit
Egyéb

|Windows XP Home vagy Pro SP2-vel|Pentium 4|1280x1024 - 32 bit|512|4000|1|Microsoft DirectX kompatibilis hangkártya Quick Time 7 vagy újabb|

  • DirectX vagy ASIO kompatibilis hangkártya
  • OpenGL 2.0 kompatibilis grafikus kártya
  • QuickTime 7.6.2
  • Internet az Online szolgáltatások eléréséhez

FUNKCIÓK

Többcsatornás (multitrack) támogatás

Egyszerre akár több monó vagy sztereó fájlon is dolgozhat. A Soundbooth CS5 felhasználói körében rendkívül keresett többcsatornás támogatás lehetővé teszi, hogy az Editorban (szerkesztő) több hangsávot is kezeljen, és így több hangfelvételből hívjon életre új hangokat. A hangsávokat keverheti kész hangmintákkal is.

Gyors hangtisztítás

A hatékony és precíz mintavétel-konvertálást lehetővé tevő eszközök segítségével kivághatja, másolhatja, beillesztheti, halkíthatja és hosszabbíthatja hanganyagait. Az intuitív on-clip eszközök a szokásos szerkesztési műveleteket azonnalivá teszik, és a vizuális felhasználói felület minden lépéséről tájékoztatást nyújt.

Bővített loop-kezelő eszközök

Az automatikus ütemfelismerő egyszerűbbé teszi a loop-ok létrehozását. A null- és végpontokat az egyes ütemeknek megfelelően igazíthatja, illetve beállíthatja a legkisebb és a legnagyobb frekvenciát, valamint az ütemfelismerés érzékenységét.

Hangerő-korrekció

Gyorsan összhangba hozhatja a hangerőszintet az egyes hangfelvételeken belül, vagy néhány kattintással ugyanarra a hangerőszintre emelheti több hangsáv hangerejét.

MP3 tömörítési előnézet

A különböző MP3-as tömörítési beállítások hangminőségét előnézetben ellenőrizheti, valamint megtekintheti az új fájl méretét mielőtt elkötelezné magát valamilyen tömörítési beállítás mellett, így az elvárásainak megfelelő végeredményt kap.

Dolgozzon használatkész hanganyagokkal! Kezdjen neki a hangszerkesztésnek a Soundbooth Score kibővített szerkesztési munkafolyamatának segítségével! A Resource Central alkalmazáson keresztül letölthet Soundbooth hangmintákat, és az új többcsatornás projektnézetben egyszerre több hangsávot szabhat testre, kombinálhat vagy rétegelhet. Az intenzitást a hangulathoz igazíthatja és a hanganyagot a megfelelő hosszúságúra változtathatja. A Resource Central-on keresztül több, mint 10 ezer hangeffekt közül válogathat.

További Soundbooth hangminták

Pörgesse fel audioprojektjeit jogdíj nélkül használható tartalmakkal, többek között több ezer hangeffekttel és több mint 130 Soundbooth hangmintával. (Internetkapcsolat szükséges. A Resource Central-on keresztül elérhető egyes tartalmak után díjat kell fizetni.)

Javított Soundbooth hanganyag munkafolyamat

Könnyen megkeresheti és megtekintheti a Soundbooth hanganyagokat, amelyek a Resource Centralon keresztül rendelkezésre állnak, valamint egyedivé teheti azokat annak érdekében, hogy megfeleljenek a saját projektjeinek. Állítsa be az intenzitásukat a vizuális élménynek megfelelően, és módosítsa hosszúságukat. Kombináljon, keverjen vagy egyeztessen több hanganyagot egyetlen sávra, vagy alkalmazzon több hanganyagot több sávra.

Élvezze a szorosabb integrációt

Használja az Adobe Premiere® Pro CS5, After Effects® CS5 vagy Flash Professional CS5 szoftvert és szerkessze a hangot Soundbooth-ban – ezt megteheti az új nem destruktív munkafolyamatoknak köszönhetően, amelyek szerkesztő funkcióval az egyik alkalmazásban végzett változások automatikusan frissítik más alkalmazások tartalmát. Készítsen animációkat vagy hozzon létre feliratokat jelölők hozzáadásával a Soundbooth-ban, majd exportálja azokat XML vagy FLV formátumba. Az új Adobe Sound Document (ASND) fájlformátum csomag hangsávjai ASND fájlok, amelyek könnyen megoszthatók más szoftverelemekkel.

ASND fájlformátum

Használja ki az új ASND formátum előnyeit, amely több sávot kombinál egyetlen ASND fájlba, amely könnyedén megosztható Adobe Premiere Pro CS5, Flash CS5 Professional vagy After Effects CS5 programokkal az eredeti hangfájl módosítása nélkül. A projektről a munka közben készített pillanatfelvételekkel könnyedén visszatérhet bármely korábbi állapotba, kihasználva ezzel a nem destruktív többsávos szerkesztés előnyét.

Adobe Creative Suite 5 integráció

A más Adobe Creative Suite® komponensekből — Flash CS5 Professional, Adobe Premiere Pro CS5 vagy After Effects CS5 — közvetlenül a Soundbooth-ra ugorva hozhat létre, tisztázhat vagy bővíthet hanganyagokat. A nem destruktív ASND fájlformátum könnyedén megosztható Flash Professional, Adobe Premiere Pro vagy After Effects programokkal, és mivel a pozíció jelölések exportálhatók FLV vagy XML fájlokként, a hang koordinálása a projektben soha nem volt még ennyire egyszerű.

Beszéd keresés

Használja ki a fejlett beszédfelismerő technológia előnyeit, amely értelmezi a hanganyag által tartalmazott beszédet, ezzel a Soundbooth-ban gyorsan rákereshet tartalomra vagy klipre.

Adobe Dynamic Link

Ezzel a funkcióval zökkenőmentesen közlekedhet a Soundbooth CS5, Adobe Premiere Pro CS5 és az After Effects CS5 programok között, kiküszöbölve a közbülső leképezést, mivel az egyik alkalmazásban végrehajtott változások azonnal megjelennek a többiben.

Bővítse és szerkessze gyorsan a hanganyagokat

A program használatával gyorsan és könnyen eltávolíthatók a nem kívánatos zajok, valamint egyeztethetők a hangerő szintek. A kiváló minőségű hangszűrők könyvtárának segítségével hozzon létre hangeffekteket, adjon hozzá utóhangzásokat annak érdekében, hogy a hanganyak jobban illeszkedjen a környezeti hangzáshoz. A kifinomult mastering eszközökkel tisztázza és központozza a párbeszédeket.

Kiváló minőségű hangeffektek

Élvezze a hangszűrők könyvtárának előnyeit, amelyek segítségével tökéletesítheti saját hangját az utóhangzások, visszhang, hangszint, időzítés, hangsúly nyomatékosítás, torzítás, kórushangzás kezelésével. Az Effects Rack (effektkészlet) használatával több hangeffekt kombinálható egymással, amivel egyedivé teheti a hanganyagot.

Gyors mastering és vokális javítás

A mastering eszközökkel tisztázza le és hangsúlyozza a párbeszédet tartalmazó hanganyagokat.

A Resource Centralon keresztül több ezer hangeffekt áll rendelkezésre

A Flash Professional CS5 programmal készült jelenetekhez vagy projektekhez létrehozhatók vagy testre szabhatók a hanganyagok a Resource Centralon keresztül letölthető több ezer hangeffekt segítségével (ehhez internet-kapcsolat szükséges).

Zajok kiszűrése

Távolítsa el az eszközök vagy a régi adathorodozók okozta zörejeket

A mély moraj automatikus eltávolítása

Szűrje ki a hanganyag hátterében hallható mély morajlást.

Torzított hanganyag automatikus visszaállítása

Szűrje ki a torzított hanganyagok durva hangzásait.

Vizuális javító eszköz az egyedi hangok kiszűréséhez

Vizuálisan azonosíthatók és automatikusan kiszűrhetők a nem kívánatos hangok és zajok.

A hangalámondásos hangsávok egy kattintásos optimalizálása

Az eljárások professzionálisan összeállított kombinációjával egyetlen kattintással javíthatók a vokális hangsávok.

Kevert hanganyag egy kattintásos mastering-je

Az eljárások professzionálisan összeállított kombinációjával egyetlen kattintással javíthatók tejes kevert hanganyagok.

Dokkolható ablakok a testre szabható munkaterületek számára

Gyorsítsa fel a munkáját egyedi ablakelhelyezéssel és elrendezéssel, amelynek alapjául a már jól ismert Adobe felhasználói felület szolgál.

Effects Rack

Az Effects Rackben egyszerre akár öt szűrő is alkalmazható, a melyek valós időben meg is tekinthetők.

Effects Rack beállítások

Válasszon ki és mentsen el egyedi effekt beállításokat. A professzionálisan összeállított effektekkel gyorsabban kezdheti el a munkát. Takarítson meg időt azzal, hogy akár egy teljes effektkészletet elment későbbi felhasználás céljára.

Kiváló minőségű Radius motor az iZotope-tól

Nyújtsa az időt és váltson hangsúlyt az iZotope kiváló minőségű Radius motorjával.

Új hanganyagok rögzítése

Hozzon létre olyan új hanganyagokat, mint a hangalámondás monó vagy sztereó hangfájlok rögzítésével jelölőkkel és opcionális időbélyegzőkkel

Jelölés támogatás az Adobe Flash-hez

A Soundbooth-ban történő lejátszás, hangrögzítés és szerkesztés közben szúrjon be jelölőket, és irányítson a Flash Professional-lel készült animációkat.

Jelölők exportálása XML formátumba Flash-be

A jelölők, minden releváns adataikkal együtt exportálhatók XML fájlformátumba, amely használható a Flash-ben. A XML természetesen importálható bármely nyitott hangfájlba, illetve XML eszközökkel szerkeszthető.

Mix Paste

Hozzon létre új tartalmat meglévő hanganyagok kombinálásával a Mix Paste funkció használatával.

Core Audio támogatása Mac OS alatt

Mivel Mc OS alatt a Core Audio hangeffektek támogatottak, rugalmasan dolgozhat bármely hanghardverrel vagy platformmal.

Egy kattintásos szerkesztés

Az egér gombjának egyetlen kattintásával hajthat végre olyan általános szerkesztési feladatokat, mint a hangerő normalizálás, áttűnések és teljes fájlhangerő beállítás

Gyors kivágás, másolás és beillesztés

A hanganyagok kivágásához, másolásához, beillesztéséhez és nyújtásához használja a nagy mintapontosságú eszközöket.

Intuitív klipen lévő vezérlők

Használja ki az intuitív klipen lévő vezérlők előnyeit, amelyekkel azonnal elvégezhetők az általános áttűnési, vágási és hangerő beállítási szerkesztések. A vizuális visszajelzés tájékoztat a folyamat minden lépéséről.

Egyszerű hangtisztázás

A hangsávokról távolítsa el a nem kívánatos zajokat, mint a háttér zúgása, légkondicionáló hangja, pisszegések stb..

Tegye egyedivé a munkaterületet az adott feladatok és felhasználók számára

Optimalizálja a munkaterületét a menük és a nézetek elrendezésével meghatározott feladatok alapján, majd az azonnali előhíváshoz mentse el a konfigurációt.

A vezető hangformátumok támogatása

A fájlok elmenthetők a leggyakrabban használt hangformátumokban, mint a WAV, MP3, AIFF, WMA és az AAC.

Hang szerkesztése videofájlokban

Nyissa meg a videofájlokat — mint a MPEG, QuickTime, AVI vagy WMV — és szerkessze, tisztázza a hangsávjukat.

Exportálás Adobe Media Encoderrel

Az Adobe Media Encoder-rel a fájlok számos hang és videó formátumba exportálhatók, beleértve a MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.264, WMV és az FLV formátumot.

Spektrális frekvencia kijelzése

A hullámforma mellett megjelenített frekvencia segítségével nagyobb belátása nyílik a hangfájlok tartalmába.

Feladatkezelő panel

A hangszerkesztési feladatokat kényelmesen kezelheti és rendezheti ezzel a panellel.

Hangjellemzők

A hangszűrő könyvtár használatával módosíthatja az olyan hangjellemzőket, mint a hangszint, utóhang, visszhang, térhang, kórus, torzítás, idő és hangsúly.

Kijelölt rész elmentése

A lemezre közvetlenül elmentheti egy fájl fontos részeit.

Szünet beillesztése

A hangsávokba vagy fájlokba illesszen be szüneteket ütemváltáshoz vagy időt hagyva a visszhangnak.

Fájlkonverziós lehetőségek

Konvertálja át a fájl mintavételezési sebességét vagy bitmélységét, és váltson a monó vagy a sztereó hangzás között.

Gyors zoom vezérlés

A hullámforma kijelzését mintavételezési szintre nagyítva navigáljon és dolgozzon gyorsabban.

Időformátum opciók

Dolgozzon azzal az időformátummal, amely a legjobban megfelel a projekt számára, és amellyel az idő mintákban, percben és másodpercben, illetve képkockánként jeleníthető meg.

XMP metaadat

Adjon XMP metaadatokat a fájlhoz annak érdekében, hogy az olyan fontos információkat azonosítani és rendezni tudja, mint a mintavételezési sebesség, bitsebesség, tulajdonjogi és engedélyezési információk stb..

Visszavonás panel

A visszavonás panel segítségével visszavonhatja, illetve megismételheti a műveleteket.

ASIO és DirectX támogatás

Rugalmasan dolgozhat kedvenc hang hardverével és platformjával. A Soundbooth támogatja az ASIO és a Microsoft DirectX hangkártya illesztőprogramokat Windows® alatt.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram