Acrobat

Eljött az intelligens dokumentumkezelés kora

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Az Adobe Acrobat X Standard szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakemberek számára, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni.

Itt a lehetőség PDF (Adobe Portable Document Format) készítésére bármilyen iratból – akár néhány gombnyomással.

Az Adobe Acrobat X Standard szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakemberek számára, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni. Itt a lehetőség PDF (Adobe Portable Document Format) készítésére bármilyen iratból – akár néhány gombnyomással.Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldéséhez, azok átolvasásához és korrektúrázásához. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne. Microsoft Office, Internet Explorer, és Microsoft Outlook programokból hozhatunk létre Adobe PDF fájlt a beállítások megtartásával. Az Adobe Acrobat X Standard segítségével létrehozott dokumentumainkkal egyszerűbb az irodai munka és a szoros határidők betartása. Üzleti, műszaki és kreatív szakterületeken a testreszabott funkciók alkalmazásával lehetőségünk nyílik PDF dokumentum létrehozására, szerkesztésére, továbbítására, böngészésére; de akár mozgóképet, Flash-animációt is beilleszthetünk PDF állományunkba. A PDF segítségével a kollégák és az ügyfelek közti kommunikáció felgyorsítható. A PDF állományok a tartalom védelme szempontjából hozzáférési jogosultságokkal láthatók el. Az Adobe Acrobattal a Microsoft Outlookban írt és kapott e-mail-eket is PDF-fé alakíthatjuk a csatolt állományokkal együtt (néhány kivételtől eltekintve). Töltse le az ingyenes Adobe Reader szoftvert, amellyel megnyithatja, véleményezheti és digitális aláírással láthatja el a PDF formátumú dokumentumokat, sőt, munkatársaival élő online csoportmunkában is részt vehet.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

Rendszer Microsoft Windows XP Home, Professional, vagy Tablet PC Edition Service Pack 2-vel vagy 3-al (32-64-bit); Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bit); vagy Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, vagy Enterprise Service Pack 1-el vagy nélküle (32-64-bit)
Processzor 1,3 GHz vagy gyorsabb processzor
Memória 512 MB (1 GB az ajánlott)
Tárhely 1,1 GB
Képernyő 1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Microsoft Windows XP Professional/Home/Tablet PC (SP2), Windows 64, Windows Server 2003, Vista, Vista 64|1,3 GHz vagy magasabb órajelű processzor|800x600 - 16 bit|256|970|1|

  • DVD-ROM
  • Internet vagy telefon a termék aktiválásához.
  • Microsoft Internet Explorer 6 vagy újabb, ill. hasonló program.
  • Kiegészítők esetén további 460 MB tárhely szükséges.
  • A szoftver aktiválásában segédkező részletes leírást itt olvashatjuk el.

|

  • Internet Explorer 7.0 vagy 8.0; Firefox 3.5 vagy 3.6
  • DVD-meghajtó
  • Hardveres video gyorsító (opcionális)

FUNKCIÓK

Konvertálás és szkennelés PDF-be

Nem számít, hogy milyen típusú tartalmat kell átkonvertálnunk vagy beszkennelnünk PDF-be - papíralapú dokumentumot, e-mailt, fotót, táblázatot, weboldalt, Adobe Flash Player kompatibilis videót, stb. -, az Adobe Acrobat X-szel gyorsan és biztonságosan oldhatjuk meg a feladatot. Létrehozhatunk és megoszthatunk mobileszközökre és okostelefonokra optimalizált PDF-eket is.

PDF konvertálás

Minden olyan alkalmazásból készíthetünk PDF-et, ami képes nyomtatásra, anélkül, hogy ki kellene lépnünk az adott programból. Sőt, a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Acces, illetve a Firefox és Lotus Notes alkalmazásokból akár egy gombnyomással is létrehozhatunk PDF-et a megnyitott dokumentumból vagy weboldalból.

Szkennelés PDF-be

Papíralapú dokumentumok és űrlapok szkennelése PDF-be. Az Adobe Acrobat beépített OCR technológiájával a beszkennelt szöveg automatikusan kereshetővé válik, és így könnyedén kijavíthatók az esetlegesen felmerülő hibák. A létrejött szöveg természetesen megnyitható más alkalmazásokban is.

HTML-ből PDF

Az Internet Explorerben és a Firefoxban megnyitott weboldalakból egy kattintással hozhatunk létre PDF-eket, anélkül, hogy az oldalon lévő linkek megsérülnének. Létrehozhatunk PDF-et az adott weboldal általunk kiválasztott részeiből is.

E-mailből PDF

Az e-mail alapú kommunikáció sokkal hatékonyabbá, az e-mailek keresése pedig jóval egyszerűbb a PDF technológia használatával. A Microsoft Outlookból és az IBM Lotus Notes-ból egy gombnyomással archíválhatjuk az e-maileket.

PDF-ek exportálása és szerkesztése

Könnyedén szerkeszthetünk PDF file-okat, és exportálhatjuk azok tartalmait Wordbe vagy Excelbe. Kevesebb időt kell töltenünk az információk rendbetételével, és többet az újrahasznosításukkal. Az Acrobat X használatával csökkenthető a hibák száma, növelhető a produktivitás és hamarabb befejezhetők a futó feladatok.

Word PDF-ből

A PDF file-ok elmenthető Word file-okként is, megőrizve az eredeti PDF tördelési tulajdonságait. A táblázatok, a képek és még a több hasábba tördelt szövegek is megőrzik relatív helyüket, ugyanúgy ahogy megmaradnak az oldal, a bekezdés és betűkészlet attribútomok is.

Excel PDF-ből

Bővítse a tartalmak újrafelhasználását a PDF dokumentumokban tárolt adatok Excel file-ba történő konvertálásával. Arra is van lehetesőg, hogy egy PDF oldalnak csak bizonyos részeit alakítsuk szerkeszthető formába.

PDF file-ok szerkesztése

 

Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetők a PDF dokumentumok, anélkül, hogy vissza kellene térnünk az eredeti file-hoz. Időt takaríthatunk meg azzal, ha a szöveget és a képeket közvetlenül a PDF file-on belül szerkesztjük. Eltávolíthatunk és elforgathatunk PDF oldalakat, de akár a sorrendjüket is megváltoztathatjuk.

Több különböző file kombinálása több különböző alkalmazásból

 

Nem szükséges megtölteni az emberek postaládáját több különböző e-maillel és csatolt file-lal. Készítsünk és továbbítsunk professzionális megjelenésű PDF-eket, amiket egyszerű elküldeni, megnyitni és megtekinteni.

Navigáció hozzáadása

A PDF olvasói egyszerűen és gyorsan tudnak navigálni a könyvjezők, oldalszámok, fejlécek és láblécek segítségével. A beállításokat elmenthetjük, így más dokumentumokban is felhasználhatjuk őket.

Nagyobb produktivitás

Az innovatív, produktivitást növelő funkciókkal leegyszerűsíthető az összetett PDF-ek elkészítése, és jobb eredmények érhetők el.

Dokumentumok online felülvizsgálása

Visszajelzések hatékonyabb gyűjtése és a döntési folyamatok felgyorsítása. Az online megosztott dokumentumok felülvizsgálásával és a PDF-ek megjegyzésekkel történő ellátásával biztosítható, hogy minden, a munkafolyamatban résztvevő munkatárs végig rálátással legyen a feladatra.

Megjegyzések eszköztár

A PDF file-ok korrektúrája és jelölése könnyedén elvégezhető az Acrobat X által biztosított eszközökkel. Olyan, már régi ismerősnek számító eszközökkel dolgozhatunk, mint a ragadós feljegyzések, vonalak vagy a kiemelés.

Dokumentumok online felülvizsgálása

A szükséges visszajelzéseket gyorsabban megkaphatjuk a megosztott dokumentumokkal, a résztvevők pedig láthatják egymás megjegyzéseit.

Megjegyzések

Egy egyszerű, áttekinthető panelen keresztül férhetünk a kijelölő eszköztárhoz és a megjegyzések megtekintéséhez. Az összes megjegyzés egy listába rendezhető, amiket aztán oldal, szerző és dátum is rendezhetünk, és természetesen kereshetünk is bennük.

Adatgyűjtés kitölthető PDF űrlapokkal

A papíralapú dokumentumokhoz hasonló interaktív PDF űrlapokkal könnyedén végezhetünk adatgyűjtést anélkül, hogy az IT segítségét kellene kérnünk.

 

Form Wizard

Könnyedén készíthetünk dinamikus, kitölthető PDF űrlapokat papír alapú vagy más elektronikus dokumentumokból. A Form Wizarddal a statikus űrlapmezők automatikusan kitölthetővé alakulnak.

Adobe Reader támogatás

Az Adobe Reader felhasználók részére lehetővé tehetjük az űrlapok kitöltését és elmentését, függetlenül a platformtól és az operációs rendszertől.

Terjesztés és követés

Sokkal pontosabb és hatékonyabb adatgyűjést végezhetünk a követhető elektronikus űrlapok terjesztésével. A terjesztést és a követés elvégezhető az Acrobat.com szolgáltatásaival is.

Adatelemzés

Egyszerűsítsük le a jelentések és az analízisek elkészítését. A begyűjtött adatokat automatikusan egyetlen egy dokumentumba rendezhetjük. Az adatokat könnyedén exportálhatjuk egy táblázatba is.

PDF file-ok és dokumentumok védelme

Egyszerűen használható eszközökel gondoskodhatunk a bizalmas információk védelméről. A PDF-et védő jelszavakkal és a digitális aláírás technológiájával megbízható munkafolyamatokat építhetünk.

Jelszavak és jogosultságok

A jelszavak használatával kontrolálhatjuk a PDF dokumentumokhoz történő hozzéférést. Különböző jogosultságokat alkalmazhatunk a nyomtatásra, a másolásra és a módosításra. A jelszavak és jogosultságok elmenthetők, így más dokumentumokhoz is fel lehet őket használni.

Olvasás, megosztás és keresés a PDF file-okban

Tegyük lehetővé, hogy bárki megtekinthesse, kinyomtathassa a PDF file-okat, illetve kereshessen bennünk az ingyenes Adobe Readerrel. Osszuk meg a PDF-eket a kollégáinkkal és az ügyfeleinkkel abban a tudatban, hogy a munkánkat olyan formában tekinthetik meg, mint ahogy azt mi elképzeltük. Mindezt függetlenül a formátumtól, a platformtól, a böngészőtől és az eszköztől.

Optimalizált megtekintés

Az új Reading Module segítségével teljes képernyőn is megtekinthetjük a PDF file-okat. A menük és a panelek eltűnnek, hogy átadják a helyüket egy áttetsző eszköztárnak, amivel könnyedén navigálhatunk a megnyitott PDF-ben.

Online megosztás

Az Acrobat.com-on keresztül biztonságosan és egyszerűen oszthatunk meg nagy méretű file-okat. Az Acrobat.com-ra feltöltött dokumentumokat megoszthatjuk személyekkel, csoportokkal a vállalaton belül és kívül is.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram