Acrobat Pro

ÁTTEKINTÉS

Üzleti és egyéb dokumentumok készítése, menedzselése, érvényesítése és terjesztése.

Az Adobe Acrobat Pro továbbra is elérhető örökös konstrukcióban!

 

Az Adobe Acrobat Pro 2020 az Acrobat legújabb örökös változata. Ez a teljes számítógépes megoldás a PDF-dokumentumokkal való munkákra. Az Adobe Acrobat Pro egyszerűsíti a mindennapos PDF feladatokat és számos hatékonyságnövelő fejlesztést tartalmaz a PDF-ek számítógépen történő kezeléséhez. Használható érintésérzékeny eszközökkel is.

Dolgozhat az Adobe Acrobat Pro programmal csak számítógépen, vagy megvásárolhat egy Acrobat DC előfizetést, hogy kihasználja a további képességeket, melyek az Adobe Document Cloud szolgáltatásokkal válnak elérhetővé.

Az örökös változat nem tartalmazza az online - Document Cloud - szolgáltatásokat - amennyiben fontos a mobil eszközök támogatása is, keresd az Acrobat Pro DC változatot.

Mely szoftverekről lehetséges frissíteni Acrobat Pro 2020-ra?

 • Adobe Acrobat Pro 2017

Az Adobe dolgozta ki a Hordozható Dokumentum Formátumot (PDF). Amikor PDF-dokumentumot hoz létre az Adobe Acrobat Pro vagy az Adobe valamelyik online szolgáltatása segítségével, többet kap dokumentuma képénél. A kapott intelligens fájlt szerkesztheti, aláírhatja, megoszthatja, védheti és kereshet benne. És tudhatja, hogy minden képernyőn megfelelően jelenik meg.

 

adobe_acrobat_2020_screenshot.jpg

 

Íme néhány dolog, ami az Adobe Acrobat  Pro programmal megtehető

 • Szkennelt dokumentumok azonnali szerkesztése A papír alapú dokumentumok szerkeszthető PDF formátumba konvertálása, amelyben az automatikus betűtípus-felismerésnek köszönhetően észre se lehet majd venni a módosításokat.
 • Védett PDF fájlok létrehozása Hozzon létre kiváló minőségű PDF fájlokat az Adobe Acrobat Pro vagy a népszerű Microsoft Office alkalmazások segítségével. Adja meg korlátozásait, hogy mások ne másolhassák, szerkeszthessék vagy nyomtathassák ki az érzékeny információkat.
 • PDF szöveg és képek szerkesztése Használja az ismerős koppintásos felületet a PDF dokumentumok intuitív szerkesztéséhez – az Adobe Acrobat Pro-n belül.
 • PDF fájlok exportálása Office formátumba Konvertálja PDF fájljait Word, Excel vagy PowerPoint formátumokba, és őrizze meg a betűtípusokat, a formázást és az elrendezést is.
 • Dropbox, Box, és OneDrive használata Érje el, szerkessze és tárolja fájljait Dropbox, Box, vagy Microsoft OneDrive fiókjában, az Adobe  Acrobat Pro használatával.
 • Bármit aláírhat Űrlapokat tölthet ki, írhat alá és küldhet el gyorsan az intelligens automatikus kitöltés lehetőséggel.
 • Érzékeny információk törlése Találja meg és szabaduljon meg a szövegektől, képektől vagy akár metaadatoktól – véglegesen.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

Rendszer macOS 10.13 vagy újabb
Processzor Intel
Memória 2 GB
Tárhely 2,75 GB
Képernyő 1024x768
Egyéb
 • Böngésző
 • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

Windows:

Rendszer Windows Server 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit), 2016 (64 bit) vagy 2019 (64 bit); Windows 8, 8.1 vagy Windows 10
Processzor 1,5 GHz vagy gyorsabb
Memória 2 GB
Tárhely 4,5 GB
Képernyő 1024x768
Egyéb
 • Böngésző
 • Internet kapcsolat az aktiváláshoz

FUNKCIÓK

PDF-ek készítése Windows és macOS operációs rendszerek alatt Szabványos PDF-ek készítése gyorsan és megbízhatóan különböző dokumentum típusokból Windows és macOS operációs rendszerek alatt.

PDF-ek exportálása Microsoft Office 365 formátumban Word, Excel és PowerPoint fájlok PDF-be konvertálása a betűtípusok, a formázás és az elrendezés megtartásával.

Jobb hozzáférhetőség A rendelkezésre álló fejlett technológiák segítségével olyan PDF-eket is előállíthatunk, melyeket a látássérült embertársaink is könnyedén megnézhetnek, anélkül, hogy egyéb speciális hardverekre vagy szoftverekre lenne szükségük.

Az összes munkafolyamat egy helyen A PDF-ek keresése, rendezése és menedzselése egységesen, a központi Home nézetben történik.

Interaktív PDF-ek készítése Látványos PDF-eket készíthetünk hangok, videók és interaktív elemek beépítésével.

Személyre szabható eszköztár Saját színeket állíthatunk be az olyan Fill & Sign eszközöknek, mint az Add Text, az Add Checkmark vagy az aláírás.

Open Microsoft Information Protection (MIP) fájlok Az Adobe Acrobattal megnyithatjuk a Microsoft Information Protection megoldásokkal védett fájlokat is.

Szkennelt dokumentumok szerkesztése A beépített OCR technológia segítségével a beszkennelt papír alapú dokumentumokból szerkeszthető PDF-eket készíthetünk.

Egyszerűbb összehasonlítás Könnyedén összehasonlíthatjuk egy PDF két különböző verzióját, a különbségekről pedig részletes jelentést kapunk.

Dropbox, Box és OneDrive hozzáférés Az Adobe Acrobat Pro-n belül is hozzáférhetünk a DropBoxban, a Boxban és a OneDrive-on tárolt fájlokhoz.

PDF-ek előkészítése nyomtatásra A rendelkezésre álló preflight library-k segítségével kiváló minőségben nyomtathatjuk ki a kész PDF-eket.

Bizalmas információk törlése A könnyen használható eltávolító eszközökkel pillanatok alatt törölhetjük a nem kívánatos szövegeket, képeket és meta adatokat a PDF-ekből.

Árakhoz kattintson ide

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram