Acronis Cyber Protect Home Office 2022

A digitális élet teljes körű védelme

ÁTTEKINTÉS

Az Acronis Cyber Protect Home Office olyan kibervédelmi megoldás, amely az adatvédelem és a kiberbiztonság egyedülálló integrációját kínálja egyben.

Árakhoz kattintson ide

A mentések történhetnek külső meghajtókra, NAS-ra, hálózati mappákba és a felhőbe. A személyi számítógépeken tárolt adatok mellett lementhetjük akár a mobiltelefonokon, a tableteken és a Facebookon tárolt tartalmakat is. A teljes image és fájl mentések alapvető fontosságúak, de csak az első lépésnek számítanak az egyre összetettebb és veszélyesebb kibertámadások elleni védelemben.

 

Hatékony all-in-one védelem

Megbízható biztonsági mentés és fejlett rosszindulatú programok elleni védelem egyetlen teljes körű megoldásban. Jobb védelem a költségek töredékéért: ez az integráció ereje.

Biztonságban a mai fenyegetésekkel szemben

Állítsuk meg az internet felől érkező fenyegetéseket, melyek megzavarhatják digitális életünket a lemezhibától az eszközvesztésen át a legújabb kibertámadásokig - beleértve az eddig soha nem látottakat is.

Könnyen használható biztonsági mentés

Bármit elmenthetünk és visszaállíthatunk - fájlokat, alkalmazásokat, operációs rendszereket és az ezeket tároló eszközöket - egy intuitív, bárhonnan elérhető felületen keresztül.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorIntel CORE 2 Duo (2 GHz)
Memória2 GB
Tárhely7 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
 • Internet kapcsolat

Windows:

RendszerWindows 7 (SP1), 8.x, 10, 11 vagy Windows Home Server 2011
ProcesszorIntel CORE 2 Duo (2 GHz)
Memória2 GB
Tárhely7 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
 • Internet kapcsolat

FUNKCIÓK

Fejlett kiberbiztonság

 • A mesterséges intelligencia által támogatott fejlett kártevő-ellenes technológiáknak köszönhetően valós időben blokkolhatjuk a támadásokat - mielőtt a rosszindulatú programok vagy a zsarolóprogramok kárt okozhatnának.
 • Találjuk meg a rendszerében rejtőzködő rejtett fenyegetéseket a rugalmas víruskereső vizsgálatokkal.
 • Védjük meg az értékes adatokat a fertőzésektől és kibertámadásoktól, miközben online böngészünk vagy video chatelünk a családdal, barátokkal.

Gyors mentés és helyreállítás

 • Biztonsági mentés bármiről (a teljes rendszerarculattól az egyes fájlokig), ahová szeretnénk (helyileg vagy az Acronis felhőbe).
 • Gyorsan visszaállíthatjuk a teljes rendszert ugyanarra vagy egy új hardverre néhány kattintással.
 • Közvetlen felhőből felhőbe történő biztonsági mentések készítése Microsoft 365 fiókjáról, beleértve az Outlook.com postafiókokat és a OneDrive-ot is.
2

Könnyű kezelés

 • Egyszerűsítsük a védelmet azáltal, hogy mindent egyetlen, intuitív felületen keresztül kezelünk.
 • Kevesebb időt kell töltenünk a számítógép mellett a két kattintással történő telepítéssel és a beállítás és felejtsd el opcióinkkal.
 • Biztosak lehetünk abban, hogy az integrált védelemmel a teljes digitális világunk biztonságban van.
Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram