Acronis Backup

  Acronis Acronis Backup 12

  A legjobb biztonsági mentés kisvállalkozások részére, mostantól központi menedzseléssel!
  Acronis Backup

  Az Acronis Backup-pal a kisvállalatok előtt is megnyílik a lehetőség, hogy adataikat, alkalmazásaikat és rendszereiket biztonságos mentésekben tartsák a helyi tárolókban vagy a felhőben.

  Áttekintés

  Árakhoz kattintson ide

  Gyors A helyreállításhoz nem kell több 15 másodpercnél. Az Acronis Backup kétszer olyan gyors, mint a legközelebbi versenytársa.

  Egyszerű Telepítés három kattintással, mentés helyben vagy a felhőbe.

  Teljes 16 támogatott platform, beleértve az Office 365-öt, a VMware-t, az Azure-t és az Amazont is.

  Biztonságos Négy titkosítási szabvány közül lehet választani.

  Korszerű Az első olya mentési megoldás, ami támogatja a Windows Server 2016-ot és a Hyper-V RCT-t.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10, Windows Server
  Processzor
  Dual Core
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  200 MB
  Képernyő
  1024x768
  Rendszer
  Linux 2.6.18-os vagy újabb kernellel
  Processzor
  Dual Core
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  200 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Egységes felület Egy webes konzolról irányíthatjuk a felhőben és a helyben tárolt mentéseket, és kezelhetjük a mentési terveket, így csökkentve az IT terhelését. A felület bármilyen eszközről elérhető, ráadásul támogatja az érintőképernyős felületeket is.

  Bare-metal visszaállítás A VMware ESXi kiszolgálót (nem csak a virtual machine-t) visszaállíthatjuk ugyanarra vagy majdnem ugyanarra a hardver környezetben, mint amiben eredetileg is volt, és megvédhetjük a teljes infrastruktúrát.

  Fizikai, virtuális, felhő, alkalmazások, mobil Az Acronis Backup a világ első backup szolgáltatása, ami képes az összes alábbi technológia és rendszer védelmére: Windows és Linux szerverek, virtuális Microsoft Hyper-V és VMwar vSphere gépek, felhőben tárolt Office 365 mailboxok, Microsoft Azure virtuális gépek és Amazon EC2 előfordulások, Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint és Active Directory alkalmazások, Windows PC és Mac számítógépek, iPad, iPhone és Android eszközök.

  ui

  Acronis Instant Restore Helyreállítás 15 másodperc alatt. A helyreállítási idő csökkentése a fizikai vagy virtuális Windows és Linux rendszerek VMware vagy Hyper-V VM-kénti mentésével. A virtuális tároló emuláción keresztül közvetlenül a mentésről is felmountolhatunk, nem szükséges mozgatni az az adatokat.

  Gyors eredmények A felhő alapú konzolhoz installálás nélkül is hozzáférhetünk, de a helyi telepítéshez se kell több három kattintásnál. Az Acronis Instant Restore-ral nem kell több 15 másodpercnél a helyreállításhoz, a vmFlashbackkel pedig szinte azonnal megtörténik.

  Acronis vmFlashback Alacsonyabb helyreállítási idő és virtuális gépek gyors visszaállítása a VMware/Hyper-V Change Block Tracking technológiával.

  Microsoft alkalmazások védelme Az Acronis Backup képes megvédeni a Microsoft Office 365, az Exchange, az SQL Server, a SharePoint és az Active Directory adatait még a felhőben is. Biztosított az e-mailek, a mappák, a dokumentumok, az adatbázisok és akár teljes rendszerek visszaállítása.

  Acronis Universal Restore Megoldható a workloadok migrálása az egyik rendszerből (P2V, P2C, V2C) a másikba a rendszerbeállítások megfelelő módosításával a célplatformon.

  Acronis Cloud Storage Az Acronis Backup közvetlen hozzáférést biztosít a biztonságos felhőben tárolt mentésekhez. Egyszerűen csak egy Acronis Cloud Storage előfizetést kell vásárolnunk ahhoz, hogy még teljesebb védelemben legyen részünk, és ahhoz hogy még nagyobb biztonságban tudhassuk az adatainkat.

  Biztonságos megoldás Négy különböző titkosítási eljárás közül választhatunk a jelszavas védelem mellé. Az infrastruktúrán belül pedig leszabályozhatjuk az értesítéseket és az e-mailes tájékoztatást.